הגיגים

יNOT

New member
ברוך הבא לתפוז ולפורום ../images/Emo24.gif

לפי זה שנרשמת רק אתמול לתפוז... לפי השם שבחרת לעצמך... ולפי זה שבחרת לרשום רק בפורום הזה... נראה שנרשמת לתפוז רק בשביל לחפור לנו פה בפורום
בכל מקרה תיהנה

יNOT

New member
ד"א עכשיו ראיתי מי המשתמש...

שהמליץ על עינב ..."עינב היא סמל הטעם הרע" ל HIT של תפוז. הלא הוא קרמפה... שמשום מה לא כתב פה עוד...מאז....נכון?!

droriko

New member
עדיף להתלונן אצל מנהל הפורום

ברגע שהרב מתלוננים הם משתיקים אותו (ככה זה הי אצלי בתקופה שהייתי עצבני וירדתי פה על אנשים,למרות שאצל נוטי זה מצב קצת שונה אבל בכל זאת...)

droriko

New member
שמתי לב שזה יום מיוחד היום

שמתי לב שמארגנים היום בפורום סבב שבו כל אחד בתורו כותב למה הוא לא סובל אותך, אני אישית לא רוצה לקחת בזה חלק כי זה קל מדי וגם כי את דעתי עליך אתה אמור לדעת .

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

אתה באמת מצחיק., בסגנון בדיחת בזוקה. ואת דעתך עליי אני יודע , חבל שאתה לא מצליח לעשות לעצמך אותו משפט צדק.

Q u a Q u a

New member
אני לא אלך כל כך רחוק...

וחוץ מזה אני מתגעגעת לתקופה שהיית עצבני וירדת על אנשים לפחות היו כאן הודעות ששווה לקרוא

יNOT

New member
../images/Emo12.gif את רוצה לעודד אותו לקללות ?

אז קללות בפורום לא מפריעות לך, אבל מה שאני עושה שרק אומר למשתמש "ברוך הבא לתפוז ולפורום" זה מה מעלה לך את הפיוזים ?

Q u a Q u a

New member
חלק מההודעות שלך מעלות לי את הפיוזים!!!

בהתחלה חשבתי טוב, זה נחמד, הוא בטח עובד מול מחשב 24 שעות ביממה ולכן הוא נמצא כאן כל הזמן ומגיב לכ-ל (אבל לכ-ל) הודעה. פתאום תפסת מעין בעלות על הפורום, ואתה מרשה לעצמך גם לנהל כאן אנשים, בודק מתי פתחו שם משתמש, מתי לא פתחו, האם דעתם מוצדקת או לא, מנהל דיונים משעממים ומופלצים עם עצמך, ולא מפסיק להשתמש באייקונים המג'ננים האלו. אז וואלה, תרגיע, זה מעצבן. ברור שקללות בפורום מפריעות לי, קללות בכלל מפריעות לי, אבל לדרוריקו/יניבל בניגוד אליך, יש קאטצ' ופאנץ' ליין, והוא מעניין (את ההודעות שלך נדיר שאני פותחת לקרוא, ואילו את שלו תמיד אפתח, כי הוא מצחיק אותי, גם כשהוא קצת בוטה יותר)

יNOT

New member
בגלל שהוא מעניין אותך יש לו פאנצליין

לי יש פאנצ' ליין שפשוט עובר לך מעל הראש רוב הזמן. אני לא תפסתי בעלות על הפורום (אתם באמת ... ) ואני לא מנהל אנשים ... (איך בדיוק אני יכול לנהל אנשים....? באמת הייתי סקרן לדעת ?בטוח יש לזה פוטנציאל כספי ... ) ומכאן והלאה....כן אני בודק עם מי אני מדבר ....לפחות את המעט שאני יכול. שאר האמוק שהוצאת בפוסט הזה לא ממש שווה תגובה. (שוב טענות אייקונים - הנהלת הפורום , דיונים עם עצמי - הדברים שאני כותב בסוגריים זה מחשבות ... ) והשורה שכתבת על דרוריקו.. ."על טעם וריח אין מה להתווכח" וזה רק בשביל הנימוס, אחרת הייתי באמת אומר לך דעתי.

Q u a Q u a

New member
סתם מתוך סקרנות... בן כמה אתה?

ואני מקווה שלא לקחת ללב שום דבר ממה שכתבתי עליך אחרי הכל גם אתה וגם אני שני זרים וירטואליים שלא ממש אמורים לעניין אחד את השני

יNOT

New member
היה שרשור גילאים כתבתי בו

ולא נפגעתע מכלום. אם נפגעת ממני , אני באמת מבקש סליחה, זו לא הייתה כוונתי.

יNOT

New member
../images/Emo12.gif את רוצה לעודד אותו לקללות ?

אז קללות בפורום לא מפריעות לך, אבל מה שאני עושה שרק אומר למשתמש "ברוך הבא לתפוז ולפורום" זה מה מעלה לך את הפיוזים ?

למעלה