הגיגים

Jason2

New member
אנחנו אנשים שחיים במציאות (כלשהי)

אנחנו לא במשחק ואף אחד כאן לא זוכה בפרס בסוף. אף אחד לא נהנה ממישהו שיורד עליו ואישית אני חושב שהודעות ששווה לקרוא הן הודעות מעניינות וחיוביות.

Q u a Q u a

New member
לא הבנתי אם אתה מסכים איתי או לא,

אבל בכל מקרה גם ההודעות שלך הן מהצד השפוי והשקול יותר, שנעים לקרוא אותן ולפי הגדרתך שווה לקרוא אותן.

אמממ

בעיקרון השם היו אמור להיות עופר החופר סתם בשביל החרוז אפילו לא קוראים לי עופר, אבל בטעות לא שמתי לב ויצא עופה . היו לי משתמשים בתפוז לפורומים אחרים לפני גם כמה שנים אבל זה פשוט מחשב חדש ואני לא זוכר את הסיסמאות, אז פשוט העדפתי לפתוח משתמש חדש. אני לא באמת חופר אתה יכול לראות את זה בהודעות שלי , זה רק בשביל הכינוי.

ishba

New member
אומרים שכשהמצלמות לא צילמו

הם חיו יותר טוב מהוילה של האח הגדול ... לא היה תקציב ... אבל הם קיבלו הכל (מחוץ למצלמות) וכן, הם עישנו .... אבל שוב .... מחוץ למצלמות הם בקיצור היו לא פחות מפונקים אלעק הישרדות

Jovencita linda

New member
היא מתכוונת

למה שיראו בטלוזיה לא מאחורי הקלעים. אז ככה היה להם תקציב רק של אורז וכל השאר הם היו צריכים להשיג בעצמם ובקשר להדחה כל מתמודד בוחר 2 מודחים ומי שקיבל הכי הרבה קולות הוא בלי עזרת הקהל בבית.

switzland

New member
../images/Emo46.gifזה אומר שעינב לוקחת ?

אז אם ככה בגמר יהיו לאון, שי ועינב .... ועינב לוקחת את המיליון? אחלה רעיון למרות שיש בו סוף עצוב

שאלה לחברי הפורום

יש פרומו בערוץ 2 שרואים את עינב בוכה וכולם סביבה.. מישהו יודע למה היא בוכה? אם זה קשור לגעגועים לאשר או בגלל שיוסי כנראה יפרוש בגלל המצב שתובעים אותו?

RoGeR MaSoN

New member
בגלל עזיבת אשר

היה קטע גם שהיא בכתה בגלל שעלה לה כל הקטע שאבא שלה לבד בוילה ואין לו מישהו בגילו, ונראה לה שממש משעמם לו והוא לא מסתדר היטב.

droriko

New member
שאלה שמעסיקה אותי

עש עכשיו רוב ההצבעות היו בין 4-5 אנשים., זה היה מעצבן אבל עוד אפשר היה להחליק על זה. מה יקרה כשיהיו נניח 6-7 אנשים בוילה(זה קורה אוטוטו) אז יכולים להעמיד להדחה את רוב הוילה?

Jason2

New member
זה יקרה רק

אם כל אחד יעמיד להדחה שני אנשים אחרים. אם ארבעה אנשים ינקבו באותם שני שמות (שבד"כ זה מה שקורה) אז יהיו מקסימום שלושה להדחה.

Q u a Q u a

New member
כיצד נותיר את הדיירים חסרי מעש?

ניקח מיוסי את היכולת לשרוק ולבהות. ניקח מליאון את היכולת לשחק לו בתלתל הקדמי. ניקח לשפרה את המסרגות והפינצטות. ניקח מעינב את היכולת לצבוט את עצמה. ניקח מאיתי את היכולת לשחק באשכיו. ומשי את היכולת לסדר את רעמת תלתליו. ומצבר ניקח את היכולת לשים אצבע מורה על הפה באופן מלא חשיבות. ומרנין ניקח את היכולת לפזול - זה הרי מעסיק אותה כל היום. עיזבו אותכם מסיגריות, בלי היכולות האלו הם נטרפים.

למעלה