הגיגים

גרינקו

New member
אמירות של שפרע היפת נפש

אמרה לליאון שאשר שילך להזדיין ומאחלת לו בן הומו אמרה לליאון שיוסי ועינב שילכו להזדיין ושיכנסו לה לחור אמרה לצבר יהודים משומשים אמרה לצבר יוסי מדבר ארמית לא עברית

h i l l e r

New member
משהו שאף אחד עוד לא חשב עליו

עכשיו יש 12 דיירים, העונה מסתיימת בסוף נובמבר עוד קצת יותר מחודש, נשארו 3 ימי שלישי של הדחה (לא כולל השבוע שאין הדחה) ויש 9 מתמודדים להדיח (3 בגמר), איך יספיקו ב3 הדחות להדיח 9 מתמודדים? אז אולי יהיה שבוע שיודחו 2 אבל מה עם השאר?

mor402

New member
מה????? הם שמעו את הדיירים החדשים

לא שמתם לב שבטעות השמיעו את יוני וליאון ברמקולים???.

psyfish

New member
שלום יש לי שאלה

אחד הגורמים שיאפשרו את הכפלת הכסף זה שעינב וליאון לא יספרו לדיירים "הותיקים" על 4 הדיירים החדשים לפני כמה דקות אמרו הדיירים "הוותיקים" שהם שומעים את הדיירים החדשים מדברים. ואפילו צבר אמר שהוא שמע בין 3-4 אנשים חדשים יש מצב שההפקה עשתה פאדיחה? אם כן, מה יהיה יום שלישי? וחוץ מיזה.... פשוט מעצבן אותי שעד שליאון ועינב מקבלים "צ'ופר" (מסכנים הם כל- כך שמחו) דופקים אותם!!! חבל שעכשיו לא הכניסו לשם את צבר ושיפרה!!!

liorUC

New member
עריכה מגמתית מאוד של ההפקה - גועל נפש

אני קורא פסיבי בפורום אבל הפעם פשוט לא יכלתי להתאפק. המגמתיות של ההפקה פשוט עוברת כל גבול. כל השבוע הראו בערוץ 20 את של"צ מלכלכים על כולם שם, ובמיוחד על עינב ויוסי. רנין ולאון מלכלכים, צבר ושפרה מחממים את רנין ולאון (נגד עינב יוסי ואיתי). הקטע היחיד המלוכלך של עינב ויוסי היה עם ה"פרידמנים", אז את כל התקציר שמים על זה (ועל ה"שרמוטה", כאילו שאחרים לא מקללים שם... איזו התחסדות). כל השבוע מראים את הפרצופים ה"חיוכים", הלכלוכים וההסטות של של"צ, ואפילו לא דקה אחת בתקציר! העיקר שהראו את ליאון שפרה וצבר רוקדים בגשם, ממש חמודים... מלח הארץ, כאלה אנשים טובים. אז יופי, ההפקה אמרה לאסי להגיד את המשפט שאמר (כאילו לשמור על איזון, ממש מאוזן...). מעניין מה חושבים עכשיו כל האנשים שלא רואים את ערוץ 20? לדעתי זה ברור שההפקה רוצה "מהפך", שיוסי יעוף ושזה יפתיע את כולם. אני לא יודע מה איתכם, יצא לי כל החשק לראות את ה"סדרה" הזאת. זהו, הייתי חייב להגיד...

oritr69

New member
רביעית הגמר שלי נכון לעכשיו

הביצית החדשה מבאר שבע ולאון +הבובלילים ודרך אגב בעלה של המכשפה מבאר שבע הוא שופט כדורגל או שופט רגיל<???????????????????????????????הדרום שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keren332

New member
מישהו שומע מה קורה בסויטה?

מרגע שהתוהנית הסתימה לא שמעתי מילה אחת ממה שקורה בסויטה, זה תקלה אצלי או שזה אצל כולם?

אתם חושבים שזה משהו שההפקה בכוונה

עשתה ? קודם כל בלי קשר לגזענות, ואני אישית לא צד במזרחים/אשכנזים, כי אני בעצמי בוא נגיד כך מכיר מאוד את שתי הצדדים. אבל מה שההפקה עשתה, זה כבר משהו שמעורר חשד. כרגע 90 אחוז מהמשתתפים בתוכנית הם אשכנזים, וזה נראה כאילו הכניסו את יוסי ועינב המזרחים כדי שיתנו צבע בתחילת התוכנית ויגרמו לאנשים להתמכר לתוכנית, ומאז ההפקה רק מראה את יוסי ועינב באור שלילי, כאילו אחרי שהם גרמו לצופים להתמכר לתוכנית ההפקה מנסה להאיף את יוסי ועינב המזרחים ולהשאיר רק את האשכנזים, והשיא היה היום שרוב הדיירים החדשים הם אשכנזים חוץ מאחד.

lightflake

New member
חוסר המקצועיות המדהים של ההפקה

איזה כיף לראות שעה בלי קול

Dark Angel בת

New member
אני גם מרגישה שלאון ועינב

נדפקו במקום לכייף בסוויטה הם צריכים לעשות בייביסיטר ולבדר את הצ'ונגים

jaycom

New member
אני חושב שההפקה לא רוצה שנראה את המשימה

אז אני מאמין שהשידורים יצונזרו עד סיום המשימה כמו שקורה בדרך כלל במשימות מעניינות.. ומהסויטה רק נראה ולא נשמע.. הפקה סוג ב'

למעלה