הגיגים

*להעיף. דרך אגב אני לא אדם של

קונספיציות למיניהם, ואני אוהב את שתי הצדדים אשכנזים ומזרחים. אבל שבתוכנית טלויזיה 90 אחוז יהיו אשכנזים ? ועוד תוכנית שאמורה לייצג גיוון ישראלי, למה לא הביאו מזרחים משכילים ולא חסר (למרות שאני אוהב את יוסי ועינב כמו שהם) המזרחי המשכיל היחיד שמקושר לתוכנית הוא בעלה השופט של המתמודדת החדשה, ולא שהאשכנזים בווילה משכילים (הכוונה שלי במשכילים זה עם תואר. ויוסי בעיני אדם מאוד חכם, אלה כוונתי לאדם בעל תואר ), למה לא הביאו אתיופי ? שוב 90 אחוז מהוילה הם אשכנזים ואולי חוץ מאחד, כול החדשים אשכנזים. וזה נראה לא במקרה.

שוב אני האדם האחרון של קונספירציות

ושל כול הגזענות- אשכנזים / מזרחים וכו`. אבל כרגע נכון לעכשיו, בתוכנית שאמורה לייצג את הגיוון של החברה הישראלית, למעשה אין גיוון כלל. 90 אחוז הם אשכנזים, אין אתיופים, אין עכשיו דתי. ממתי 90 אחוזים מהציבור הישראלי הוא אשכנזי ? כמדומני שבערך מחצית מהציבור הוא מזרחי (ומזרחי זה כולל אתיופים הודים קווקזים וכדומה ), אז שוב מדוע 90 אחוז הם אשכנזים, לי זה לא נראה הגיוני, ובטוח שהיו למשל אי אלו אתיופים שרצו להיכנס לתוכנית, וזה נראה כאילו נערכה סלקציה .

psyfish

New member
אני מאוד מקווה

שהם יצליחו במשימה והם יכפילו את הכסף... כאב לי לראות את עינב בוכה בגלל יוסי... וחוץ מיזה בזמן שאני כותב שוב יש "השידור מופסק..." נראה לי שההפקה עלתה על הבעיה מאוחר מידי הלכה המשימה השבועית....

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif אל תדאג הם לא יכולים לעבוד על כולם

מי שלא טורח לצפות בערוץ 20 או באינטרנט גם לא טורח לשלוח SMS

איילינר

New member
צודק לגמרי

מצד אחד היה לי ברור שהם יחתכו את כל הקטעים שמתפרסים על שעות של שידור!!! מצד שני... קיוותי שהם יהיו טיפה טיפה הוגנים. אבל לא! שיפרה יצאה מלאכית.... רנין בכלל פרווה לגמריי... שלא לדבר על לאון, שיצא מאד חמוד ומצחיק. גועל נפש של צנזורה. זה מה שיש לי לומר על העריכה המגמתית. תעודת עניות!

נינייה

New member
צודק ../images/Emo45.gif

ממש נגעלתי לראות היום את התוכנית. אני רואה כל יום את הלכלוכים של הצמד חמד ש"ץ וכלום ושום דבר מתוך זה לא הראו היום. ההפקה ממש בעדם בצורה מגמתית. עושה חשק לא לראות את הסדרה. אבל מה אני יעשה אני מכורה

אכדית

New member
פרק מאכזב לגמרי

התחיל בעריכה המגמתית ונגמר בקריקטורות שהכניסו הביתה

אכן עריכה מגמתית

בכל תוכנית הם לוקחים מקבץ מכוער של דברי יוסי ועינב ומשדרים רק את הצד המכוער ולא את הדברים היפים ויש כאלה אבל את דברי שיפרה וצבר כמו : "שארית אדם" "יהודים סוג ב'" שחכו לציין. אבל זה בדיוק מה שקופרמן רצה לעשות להביא"קופים" לתצוגה ולעג וכשהוא ראה את אהדת הקהל הוא משנה אסטרטגיה. כי הוא ממחנה הפרידמן (ושלא תטעו שם המשפחה שלי הוא פרידמן). בקיצור ממש מגעיל ולא יפה. אבל אני בטוחה שיש צופים רבים שעוקבים ורואים הכל והם אלה שמשפיעים (אני מקווה)

זה היה במתכוון...

עינב ולאון דיברו על זה עם הדיירים החדשים על הסיפורים שהם צריכים לתאם בניהם.. ומי אילו האנשים שהם כביכול שמעו....

rinatt1

New member
שמעתי שיגיעו לגמר 5 מתמודדים ולא 3

אז נראה לי שיש להדיח 7 לפני החישוב שלך, יהיו הדחות כפולות ואולי גם משולשות, אי אפשר לדעת

wil

New member
וגם נוצרי שלם כי אבא שלו נוצרי

או בקיצור - תלוי מי שואל

למעלה