הגיגים

dianelev

New member
My guess is...

That the new houseguests will have to "steal" stuff from the old houseguests. I heard Einav when she was reading and she said "Tazir's picture... the big ashtray". Sounded like a list. I guess thats why they have the tv, to see where everyone is.

כנראה שעליהם "לגנוב" דברים מהדיירים הנוכחיים

תמונה של תייסיר, מאפרה גדולה... ובגלל זה יש להם את המסכים, בהם הם יכולים לראות היכן הדיירים בכל רגע נתון. הקרדיט כמובן לדיאן לב שכתבה זאת באנגלית.

ליאורי13

New member
המשימה שעל עינב וליאון לא לגלות שנכנסו דיירים

חדשים אוף איזה מבעס עכשיו לצפות

leelach

New member
עוד לא עלינו עליה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואיך היא רקדה היום?

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות---מאיפה לעזאזל היא הביאה את התנועות האלה???????.

leelach

New member
ממש כמו ילדה בת שנתיים, wtf??????????????????

והיא בטוחה שהיא רוקדת מדהים, מתפעלת מעצמה בשקופית של החלון הגדול, פשוט למות ממנההההההה

MEYTAL 14

New member
ומשום מה כל אלה לא הוכנסו לתוכנית.

כל פיפס שיוסי אומר נכנס.

dor9877

New member
לא מבין איך אתם אוהבים את הפרדמנים המתים האלה

שפרה הזאת לא מפסיקה לאכול מתנהגת בהתנשאות ועוד מצטדקת אחרי הערס שהיא מפיצה אני לא יכול לראות אותה היא עושה לי בחילה חוץ מזה שהיא מכוערת ויש לה שיער כמו קסדה

nuno12

New member
אם אתה חושב שאוהבים אותה - שני אלו הצליחו

החלפת כינוי זה קל מדובר בכמה אוהדים מדובר בעשרות אלפים שאוהדים את יוסי ועינב בו זמנית מדובר בעשרות אלפים בעלי לחץ דם גבוה - נטו בזכות שפרע מי אוהד אותה - אתה חי בטג'יקיסטאן? דיברת עם אנשים? מול מה אתה משווה? - מול "אני רוב הזמן גאה בך???" חזרתי מאירוע משפחתי - חתונה על מה דיברו כולם? - השנאה לשפרע והזעזוע מהאמירות שלה האהדה ליוסי - ולאופן המשחק שלו אגב - צברי - אם אתה פותח בפרדס חנה - תרשום פחות 500 קליינטים פוטנציאליים - לפחות אלו שהיו בארוע

למעלה