הדייט שקרע אותי(מצחוק)!

../images/Emo41.gifהדייט שקרע אותי(מצחוק)!../images/Emo202.gif

סטיב קארל ("מיס סאנשיין הקטנה") וז'ולייט בינוש ("שוקולד") מככבים בקומדיה רומנטית מקסימה על אהבה שמגיעה ממקום בלתי צפוי. דן ברנס (קארל) הוא אלמן צעיר ושרמנטי שעסוק בלגדל את שלוש בנותיו ומתפרנס מכתיבת טור ייעוץ ידוע. כשמשפחתו המורחבת מתאחדת כולה לסופ"ש ארוך במסגרת כנס משפחתי, הוא פוגש במקרה באשת חלומותיו – מארי (בינוש). היא חכמה, מצחיקה, מדהימה ביופייה ורק במקרה היא גם - החברה של אחיו... בפעם הראשונה בחייו מתקשה דן להחליט מה לעשות. דן, האיש שמספק תמיד לכולם את כל התשובות, מגלה שהעצה שהכי קשה לקבל עלולה להיות העצה שלו עצמו... קומדיה מצחיקה, אנושית, שנונה ומרגשת על אהבה, משפחה ומה שביניהן... עם יציאת הסרט החדש 'העולם על פי דן', תפוז
אנשים ו'קולנוע לב' מזמינים אתכם לזכות בכרטיסים לסרט ולצאת עם כל החברים! איך זוכים?
כל מה שעליכם לעשות הוא לספר לנו על הדייט הכי מוזר או מצחיק שהיה לכם! הזוכה ב
מקום הראשון
בתחרות יזכה ב- 10 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. הזוכה במקום השני בתחרות יזכה ב- 5 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. הזוכה במקום השלישי בתחרות יזכה ב-3 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. חלק מחברי הפורום שישתתפו בתחרות ויגיעו למקום הרביעי והילך, יזכו גם כן בזוג כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. אתם מוזמנים להעלות את סיפורי הדייטים המצחיקים/מוזרים שלכם עד יום שלישי, ה- 25.12.07 בשעה 10.00. באותו יום ממש יבחרו הזוכים ע"י הנהלת הפורומים. רוצים לזכות? למה אתם מחכים?!
אתר קולנוע לב- http://www.lev.co.il

magenta73

New member
נו, חבר'ס

אין לכם סיפורי דייטים מצחיקים? אני בטוחה שיש, יאללה - קדימה - שוט! מי יודע, אולי משהו פה יזכה ונעשה מפגש פורום בבית הקולנוע, נשב יחד, נאכל פופקורן, נזרוק קצת אחד על השני... וחוץ מזה, תירוץ טוב לשרשור מצחיק על דייטים מצחיקים, מזמן לא היה לנו אחד שכזה- איפה אישון כשצריך אותו?

cheshire9

New member
אני ממש מתלבט

על מה לספר.... על ההיא שגררה אותי למיטה - ובאותו הזמן הכלב שלה אכל את המשקפיים שלי שנשארו זרוקות בסלון. ההיא שקפצה עלי ונתלתה עלי כמו אמנית טרפז בקרקס. הנשואה שסיפרה לי על נפלאות המאהב שלה....... עד שהתברר שהוא בעלה של חברה טובה שלי. או הדייט הכי הזוי - בפריז שנת 1988 - שבו אחרי היכרות של 3 ימים החלטנו להתחתן ..... וזה החזיק 17 שנים ו 3 ימים.

hi07

New member
../images/Emo2.gif וואו..טוב.. forger paris..../images/Emo13.gif

הדייט הכי מוזר שהיה לי... זה היה מזמן..יותר מארבע שנים.. הכרתי בחור באינטרנט ונפגשנו .. ישבנו בבית קפה והיה ממש נחמד.. מראש הוא אמר לי שהוא וחברים שלו קנו כרטיסים לאיזו מסיבת שאנטי באיזה יער (לא ממש ידעתי מה זה אומר) ..אחרי איזה שעתיים בבית קפה הוא קיבל טלפון מחבר שזרז אותו לבוא..הבחור עניין אותי והתחלתי להתעניין במסיבה הזאת..הוא שאל אם אני רוצה לבוא שהוא יארגן לי גם כרטיס. באופן ספונטני שלא אפיין אותי באותה תקופה אמרתי- כן.. הוא סידר את העניין בטלפון ואז מצאתי את עצמי נוסעת איתו למקום לא נודע.. בשלב הזה כבר התחלתי להתאפס ולהבין שאני מסכנת את עצמי.. 3 חברים חיכו לו באיזו צומת ברכב. הוא אותת להם והם נסעו אחריו.. מצאתי את עצמי נוסעת עם גבר זר בתוך יער חשוך ומאחורינו רכב נוסף עם עוד שלושה גברים.. וחשוך.. בשלב הזה כבר התחלתי לפחד.. הוצאתי את הנייד להיכון והתחלתי להתעוות במקומי.. הוא הביט בי מחוייך.. הכל בסדר?... אמרתי לא.. האמת שלא.. זה לא אופייני לי לפעול בלי לחשוב והסיטואציה מלחיצה אותי.. הוא צחק ואמר שאני נראית נורא חמודה שאני מפוחדת.. בשלב הזה כבר הייתי ממש בחרדה.. מזל שאמא שלי לא יודעת איפה אני.. חשבתי.. הייתה מאוכזבת מעצמה, אחרי כל ההרצאות שלה.. לאט לאט הדרך כבר הייתה פחות חשוכה ופתאום ראיתי חניה גדולה של מכוניות.. בשניה חזר לי הצבע לפנים.. רבע שעה אחרי זה מצאתי את עצמי במדיטצית פיקדילי משהו כזה.. בטוח עיוותתי את השם.. (WHAT THE FUCK ??) ליד הדייט המבסוט והחייכן שלי.. כולם מסביב היו על סמים ולבשו לבן.. באותה תקופה אפילו סיגריה הגעילה ילדה חנונית כמוני (לפחות עד שהושחחתי
) אז כל הדייט שלי אני והוא עשינו כל מיני סוגי מדיטציה והייתה לו הזדמנות "חוקית" לגעת ולחבק אותי תוך כדי הוראות המנחה.. אין ספק שזה היה דייט הזוי ומשעשע.. נשארנו יחד חודש , ואז התפצלנו..

מדיטציית קונדליני, דרלינג...

המדיטציה האהובה עלי (עד כמה שאפשר לקרוא לפעילויות המונחות של אושו "מדטיציות"). נשמע אחלה דייט... גם לי קרה משהו דומה... בכלל, יש לי נטייה להכנס לסיטואציות כאלו שבהן אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי בכנות: "אוקיי, מה הכי גרוע שיכול לקרות לך עכשיו?" בד"כ התשובה היא: "אונס. אני אנסה לצאת מזה שפויה עד כמה שאפשר..." כשאני די מתעלמת מהאפשרות המחרידה יותר- מוות נורא, אולי אפילו ללא שם... זו הבעיה הגדולה שבלהיות "אישה עצמאית מאד, שחיה בחור חורי מאד"- שלפעמים את יכולה למצוא את עצמך במצבים שאת תוהה אם מישהו בכלל ימצא את הגופה שלך אח"כ... כמו כשבטעות את לוקחת בטרמפ 3 בחורים בגיל הכי מסוכן שלהם (17) שעושים רושם חביב- אבל מי יודע איזה מפלצות יכולות לצאת מהם... בקיצור. אין קיצור. אולי אני קצת חשדנית מדי- אבל המציאות שלי הוכיחה שעדיף כך. יותר מדי סיפורים מחרידים סביבי...

hi07

New member
חח קונדליני.. ידעתי שאני מעוותת את השם

אני חושבת שאת צודקת.. חשוב להיות זהירה.. היום אני מבינה את זה יותר מפעם.. היה פעם אחד שהציע לבוא לקחת אותי מהעבודה לדייט וסיימתי באחת עשרה בלילה לעבוד.. גם סיפור מאותה תקופה הזויה (כאילו שעכשיו היא שפויה).. אז ברגע האחרון החלטתי שזה מסוכן מדיי.. עבדתי רחוק מהבית והייתה לנו הסעה הביתה שכמעט ויתרתי עליה .. הודעתי לו שזה לא מתאים ואז הוא התחיל בצעקות ואיומים וקללות.. וזה הגיע למשטרה עוד באותו היום.. לכי תדעי מה היה קורה אם לא היה לי שכל בדקה התשעים... לא אשכח את העובדה המחרידה שגם קצין המשטרה שעזר לי ואיים עליו טלפונית, ניסה להתחיל איתי למחרת בטלפון (גבר נשוי מבוגר מזעזע..) בקיצור.. צריך להיות מאוד זהירים ולא לסמוך על אנשים מהר..

1Shir

New member
אולי הוא התעצבן

כי ביטלת בדקה התשעים. לא שאני מצדיקה צעקות, איומים וקללות.

hi07

New member
היי שיר-

למיטב זכרוני... (שהדחיק ארוע זה) קבענו לעשר בלילה וביטלתי בארבע.. אמרתי לו שלא מתאים לי שיאסוף אותי בשעה מאוחרת זו ועוד ממקום רחוק מביתי ושעדיף ביום אחר.. ההסבר שלי היה הגיוני אבל הוא הועבר לפסיכופת שראה בזה פגיעה ישירה במזימתו.. עובדה שאח"כ קיבלתי הודעות כמו : אני יודע איפה את עובדת.. כדאי לך לשמור על עצמך.. נו באמת.. ככה מתעצבנים??
תחשבי שהיה מתעצבן על משהו אחרי שהיינו נפגשים.. זה בטוח מסוג הטיפוסים שאומרים שכדאי להיזהר מהם באינטרנט. הקצין שהתקשר אליו מהמשטרה זכה לקללות גם הוא בהתחלה אבל הטיפש הפסיכופת התקשר ממספר גלוי והשוטר אמר שתוך שניה הוא מאתר את הכתובת שלו ומטפל בו אם הוא מתקשר עוד פעם אחת. הבחור לא האמין שמדברים איתו מהמשטרה. אז הקצין נתן לו את הטלפון ואמר שמי שיענה לו שיבקש לדבר עם קצין X . הנ"ל כנראה ניסה כמה פעמים ואז הבין שהוא מסבך את עצמו והתנצל בפני הקצין ואמר שלא יטריד אותי עוד. וכך היה.. אז מזל שביטלתי אותו... הא?

1Shir

New member
אוקי. את זו שכתבת "בדקה התשעים".

אולי פשוט יש לו הומור יוצא דופן?! אני יודעת שאם זה היה קורה לי, הייתי אומרת לעצמי שהוא לא התכוון ברצינות, גם אם הוא כן התכוון. אני בשיטה של להתעלם מקיומם של דברים שאין לי דרך להבין אותם.. עובד לי לא רע עד היום.

hi07

New member
היום אני מבינה את זה ../images/Emo13.gif

אז הייתי מאוד חדשה בנושא ונבהלתי..

cheshire9

New member
אני דווקא אהבתי את הפיקדילי

מדמיין אותך עם שני גברים חסונים - אולי סקוטים בחצאיות משובצות קולים טוסטים על האש באח שותים תה ומהמהמים מתחת לשפם בזמן שאת שולחת להם ידיים מתחת לחצאית......... אוף. הדימיון שלי שוב עובד שעות נוספות.

tanya121

New member
הדייט המוזר שהיה לי!

הכרתי בחור ממש מקסים במסיבה,החלפנו מספרים והיינו בקשר כמה זמן,אחרי כמה שיחות טלפון קבענו פגישה באותו מקום שנפגשנו,הוא אמר לי שהוא לא יוכל לאסוף אותי כי האוטו שלו במוסך,והוא לא רוצה לחכות הוא פשוט רוצה כבר להפגש איתי.אז אספתי אותו והלכנו יחד. הגענו לשם בכניסה צריך לשלם מינימום,הוא פתח את הארנק ושילם. על עצמו!עכשיו זה לא שאני חושבת שגבר תמיד צריך לשלם כל הזמן,אבל פגישה ראשונה ואתה משלם רק על עצמך? ואז כשהוצאתי כסף הוא אמר יש לי פשוט רק שטר אחד. אמרתי לעצמי לא נורא,כי הוא באמת מקסים וזה נראה לי קטנוני להיתפס על זה. אכלנו שתינו רקדנו היה ממש כיף. הגיע החשבון ומן הסתם עקפנו את המינימום.והוא פשוט חיכה שאני אוציא את הארנק! ושתבינו אני עקפתי ב-10 שקלים והוא ביותר והוא ציפה ממני לשלם. אז גם אניאוספת אותו גם משלמת בכניסה גם מצפה ממני שאני אשלם את החשבון.חפש את החברים שלך.אמרתי לו שאני יוצאת שניה לשירותים. ולא בדיוק חזרתי
הדפוק עוד המיך להתקשר אליי.פשוט לא עניתי לו.

1Shir

New member
לא חזרת לפני ששילמתם? ../images/Emo3.gif

כן, אין ספק שזה מצביע על מידת הרצון שלו להתקרב אלייך...
לא כי לדעתי הבחור אמור לשלם, אלא כי הוא הניח שאת אמורה לשלם גם עליו.

זה מזכיר לי מקרה דומה

טוב, אולי לא כל כך דומה, אבל שיהיה. יצאתי עם מישהו שאמא שלי עבדה איתו. הוא בא לאסוף אותי, קבענו לשבת איפשהו, לא קבענו מקום, נסענו עם האוטו שלו. ואז הוא עצר בדראגסטור שפתוח 24 שעות, היה למוכר בקופה מכונת קפה, הוא ביקש שיכין 2 קפה, שאל אותי אם אני רוצה משהו מתוק ליד. עניתי שכן. הוא קנה ופל וחתך אותו ל-2 מיותר לציין שהוא לא ראה אותי מאז מעולם.

תגידו, מה נסגר איתכן??!

מה זו ההתכווצות המגדרית הזאת, איפה טל קר ובלת"צ כשצריך אותן... למה לך מותר לשלם רק על עצמך- או שהוא ישלם עליך ולו לא??! תקשיבי, אני מכירה כמה גברים שעושים מזה מבחן אמיתי לעצמאות ולאי תלות של האישה שמופיעה מולם- בהתניות חברתיות. ואת יצאת כאן מלאת התניות חברתיות, ובלתי עצמאית בעליל... אולי גם לו נמאס שמנצלים אותו? קשה לי לדמיין מצב שבו בחור יוצא איתך, נלהב, לדייט ראשון, ומסרב לשלם בגלל שהוא באמת קמצן. את יכולה לשאול את ה
שלי איזה סרטים מתחשבנים אני עושה לו בטעות לפעמים אחרי הקטע שהיה לי עם הפיזיקאי (את לא יודעת על מה מדובר, אבל שאר ותיקי הפורום כן). סביר להניח שהוא פשוט מנפגעי בחורות כמוך- שחושבות שאנחנו חיים בזמנים פיאודליים שבהם הגבר צריך לשלם על האישה. הוא בטח שמח שנעלמת אח"כ, והבין שזה בגלל זה. מה זה פה, הוכחת יכולת לפרנס בדייט הראשון?? בטח את גם באה יפה כמו השמש הזורחת- כי תפקידך להוכיח שאת יכולה להיות יפה... נו, באמת.

למעלה