הדייט שקרע אותי(מצחוק)!

1Shir

New member
אבל זה לא מה שהיא כתבה!

בלי קשר למגדר, זה לא מנומס, לא בדייט ראשון וגם לא בדייט חמישי, להניח שהצד השני אמור לשלם עליך! התשובה נמצאת בגוף השאלה: כתבת "קשה לי לדמיין מצב שבו בחור יוצא איתך, נלהב, לדייט ראשון, ומסרב לשלם בגלל שהוא באמת קמצן" - אז זה הקטע, כנראה שהוא לא היה כזה נלהב. ואני שוב מזכירה: זה לא שהוא סירב לשלם עליה, הוא סירב לשלם גם על עצמו, וזאת סתם התנהגות מגעילה.

אני לא יודע למה היא התכוונה

אבל יכול להיות מצב אחר: אולי הגבר חשב שבדייט-ראשון (על אחת כמה וכמה אם הוא בליינד), אף אחד לא משלם על אף אחד. אולי הוא חשב שזה הוגן שכל אחד משלם על עצמו, אבל רק אם יש לזה המשך - בדייטים הבאים כבר משלמים זה על זה. אולי הוא חשב שהוא נוקט אקט הגון, אבל היא כבר הפכה את זה לקמצנות.

1Shir

New member
אין שום קשר בין מה שכתבת לבין הנושא

הבחורה התלוננה שהוא מצפה שהיא תשלם עליו בסוף הערב! מה הקשר בין זה לבין כל אחד משלם על עצמו? זה בסדר שמישהו משלם על האחר, אבל רק כשהוא מציע, לא צריך לצפות ממנו (או במקרה הזה ממנה) לעשות את זה. זאת סתם חוצפה.

tanya121

New member
אין מצצב בעולם

שאני אצא עם קמצן!!! היה לי חבר קמצן ובהתחלה את אומרת לעצמך לא וזה,אבל זה פשוט גועלי שאת מגלה אדם כזה קמצן. אז אם בדייט הראשון הוא ככה? מה יהיה אחרי כמה חודשי חברות!? הספיק לי הגועל נפש הראשון,אם רק אני רואה סימני קמצנות אני מתקפלת!

tanya121

New member
purplegiraff רחוב האגס 1 חולמת על אווזים

התגובה הזאת לכולכם, אני בחורה לארג'ית.אני לא מאחלת לכם שיקרה לכם מצב כמו שלי,לצאת עם בחור קמצן,ועם כל זה את מאוהבת בו מאודדד. וזה לא רק עליי,זה על כל דבר,כל דבר נראה לו יקר, הוא לא ירצה לצאת לסרט כי זה יקר כי יש דלק ופופקורן ושתיה. חבר יש יומולדת אל תקני לה מתנה וזה,תביאי לה בלונים. ולא תגידו הוא במצב כלכלי לא טוב.הוא היה עובד והיה לו כסף.. אנשים כאלה נקברים עם הכסף שלהם.זה גועל נפש שמחשבנים כל דבר זה פשוט זוועה!

purplegiraff

New member
אני אהיה בוטה

הוא באמת דפוק, או יותר נכון, מסכן- שהמשיך להתקשר אלייך, ולמזלו התעלמת.... אנחנו לא חיים בתקופת האבן... אני אישית שונאת שמנסים לשלם עלי ומשתדלת מאד שזה לא יקרה ומקסימום לשלם עליו בחזרה על משהו. למה? א. עצמאות. ב. תחושה שעכשיו מצפים ממני, ואם הוא לא מוצא חן בעיני? ג. גם אם הוא כן מוצא חן בעיני, ישר להתחיל הכרות בלהיות חייבת????

aaa123

Member
לך ולבובה שדורשת אהבה

זה בהחלט בסדר לעזוב גבר שמתנהג לא יפה אבל נראה לי שמן הנימוס לפחות לענות לו לטלפון פעם אחת, ולומר שעוזבים אותו ,ולא לתת לו להתקשר בלי תשובה. ברגע שאין תשובה הצד השני יכול לחשוב שאולי קרה לך משהו או שקרה משהו לטלפון ולנסות להתקשר שוב,ואם המטרה היא לנקום בו בדרך הזאת אז זאת נקמה מטופשת.

magenta73

New member
טוב, יאללה

דייט הכי מצחיק/מוזר שהיה לי. קבעתי להיפגש עם איזה בחור שהכרנו דרך מסרים בתפוז, דיברנו הרבה, הכל היה טוב ויפה. אז נפגשנו. ישבנו בפאב שקט וחשוך וקטן. דיברנו בלה בלה, בסדר. ואז הוצאתי סיגריה. לעשן. [זה היה לפני המצאת החוק, מותר לי] הוא הסתכל על הסיגריה, הסתכל עלי ואמר, שאם הוא היה היטלר ליום אחד הוא היה הורג את כל המעשנים. ועדיין המשיך לעשות לי עיניים וכו'... כאילו, מה נסגר? רק לפני רגע אמרת לי שהיית מוציא אותי להורג, אם רק יכולת...

1Shir

New member
כנראה

הוא לא התכוון מילולית. אני בטוחה שאותך הוא היה משאיר
סתם מקרה של פה גדול מדי, גם אני לפעמים מתבטאת בצורה מגעילה כזאת ויכולה לפגוע בטעות (לא שהייתי מגיעה לרמה כזאת של חוסר טקט, אבל אולי הוא הרגיש יותר מדי פתוח איתך.. הקיצר, אם כל השאר בסדר, לא הייתי פוסלת רק על האמירה הזאת).

אוקי הדייט הכי מוזר שהיה לי...

אחותי סידרה לי דייט עם מישהו מהעבודה שלה. איש הייטק נורא חמוד.. אינטיליגנטי, נראה טוב, מתייחס יפה. לארג` בקיצור נראה הגבר האולטימטיבי! אז היה נחמד.. הכל טוב ויפה.. ישבנו בפאב אצרי בהרצליה.. הוא שתה ממש טיפה ,אני בכלל לא.. יצאנו מהפאב בסביבות השעה 2 לפנות בוקר והוא עצר בדרך בוידאומט.. נחשו מה??? כן.. הוא לקח סרט סקס! כאילו מה אני עשיתי לך את זה יותר מדיי?? הוא לא שם לב שקלטתי את הסרט פורנו שהוא לקח אבל מאז פשוט לא עניתי לו לטלפונים! זה היה מוזר.. אתם לא חושבים?

purplegiraff

New member
חוץ מלפני 3 ימים, אף פעם לא

היה לי דייט שעומד בהגדרה. וזה שלפני יומיים לא היה מצחיק....

אישון36

New member
סיפרתי עליו כבר פעם

הייתי צריך להגיע לאסוף אותה (גרה עם ההורים) ואני מחפש את הבית בשכונה חדשה בעיר פתח תקוה. נוסע ונוסע, ולא מוצא מתקשר בפלא, היא עונה ותוך כדי לועסת מסטיק, ביקשתי ממנה להפסיק עם המסטיק, היא ממש התעצבנה ואמרה שזו זכותה, ככה שאני מגיע לדייט שלועסים לי בפלא. עכשיו אם לא ברור אני מדבר מדיבורית ולעיסת המסטיק הייתה ממש חזקה, פשוט פרה. מגיע, ומצפצף באופן ארוך ביותר, פשוט לוחץ על הצפצפה, היא מנסה לצעוק מהקומה ה 7 או משהו שכזה..."אני יורדת". אני ממשיך לצפצף....כל השכונה יוצאת לחלונות,,,,,ההורים שלה אומרים לי "היא יורדת" ואני צועק להורים, תודה תודה לכן שבראתם את הבחורה הניפלאה (לימור ?) הם מנסים לדבר ואני בצפצפה. בכל אופן היא יורדת פקעת עצבים לתתוך הציפצוף. אמרה משהו שלא ממש שמעתי, ואני כאילו כלום אומר לה שלום (לימור) מה שלומך ? היא באטרף מוציאה חבילת מסתיקים ומכניסה חלק ממנה לפה. ביקשתי גם מסתיק. ההמשך ? היא הייתה דפוקה. מה שמוזר זה שהיא רצתה המשך. אישון. קטן קטן.

קסנדרה20

New member
ואם כבר מדברים על זה

אז למה גברים תמיד לועסים מסטיק בפה פתוח לרווחה, ועוד עושים קולות?

צוהלת

New member
הדייט ההזוי שלי..

זה היה בימים שדודה שלי החליטה שהיא צריכה לשדך לי מישהו, הרמתי טלפון לבחור, שום שיחה, שום התעניינות, רק קביעת פגישה. הבטחתי לדודה שלי שאני אלך על זה אז באמת הלכתי.. הבחור קבע איתי בקניון במרכז העיר, חשבתי שזאת נקודת מפגש, אבל לא. הסתבר שהוא נכשל ב7 או 8 טסטים ונייד רק באוטובוסים... בכל אופן נכנסנו לקניון, הבחור רצה לרדת לקומת האוכל והשתיה, הצעתי ללכת לארומה בקומה למעלה אולי כדי להציל את עצמי...הבחור התלבט קשות ואז אמר, "טוב נו, אבל הבאת את הארנק שלך נכון?" הסתכלתי עליו המומה, אמרתי שכמובן שכן ושאלתי אם הוא רוצה שאני אשלם עליו גם. בסופו של דבר ירדנו לקומת האוכל איפה שנמצאים כל הילדים המעצבנים (מה שהרגיע אותי שלא יראו אותי שם) הזמנתי לי קפה מאחד הדלפקים, ואז עמדתי במשך 10 דקות בערך והבטחתי בבחור מתלבט בין קפה קטן לגדול, ההבדל ביניהם היה שקל וחצי בערך. אחרי שהוא החליט שהוא לוקח את הקטן, הוא הוציא ארנקון קטן כמו של סבתות עם ריצרץ וספר 10 ש"ח בחצאי שקלים.. בפעם הראשונה בחיי התפללתי שיבוא התקף מגרנה והוא אכן הגיע..רציתי ללכת,הבחור כעס והתעקש שאני אסיע אותו הביתה.. הייתי אז בת 21 לערך, המומה, ואשכרה הסעתי אותו לבית שלו.. הוא לא הבין למה סירבתי לשוחח איתו פעם נוספת וזה נגמר רק אחרי חודשיים של הטרדות באמצע הלילה.. מעניין מה דודה שלי חשבה לעצמה שהיא החליטה להכיר לי אותו...

לצחוק כל הדרך מהדייט...

אז כך זה קצת מביך אותי אבל אף אחד לא מכיר אותי.. זה התחיל כאן בתפוז במסרים כשראיתי מסר חדש ממישהי לא מוכרת... התחלנו להתכתב והיה סבבה.. הכל זרם ממש מהר (יומיים) וקבענו פגישה במועדון בתל אביב.. אני שזה היה בין הדייטים הראשונים שלי קצת התרגשתי וחיכיתי לה... כדי שתזהה אותי נתתי לה סימן.. חיכיתי ופתאום מגיע אלי בחור חמוד... כן הוא היה הומו!!! בקיצור זה היה איזה חבר שרצה לנקום לי על משהו אז הוא הפנה אותו אלי וסיפר לו כאילו שאני הומו... את ההמשך אני כבר לא צריך להמשיך... תדמינו..!

ללא נושא

אני יצאתי אם אחת דברנו ופיתום תקפה אותי על הפעם הראשונה יתחילה לגעת לי בזין יצטרפטנו חרמנה אותי משהו בטירוף (אני היתי רוצה את זה עוד הפעם זה היה כיף)

למעלה