הדייט שקרע אותי(מצחוק)!

.,

אווקי אז ככה בבלינד דיאט לפני האחרון שהייתי נפגשתי עם אחת שנשאה בשם חייה וזה הרס לי הכל כי כבר נפגשתי עם כמה בחורות ולכולן קראו ``מיכל` חוץ מזה שאני אוהב תשם הזה אמרתי אני חייב לשנות לה תשם (ד``א זה היה סתם בליינד דיאט! זה היה למטרת חברות וקשר רציני) בקיצור מה נעשה אמרתי לא משנה מוזר שלא קוראים לה מיכל. ויהי מה? בתום הפגישה עוד לפני שהענינים החלו להתרצן אמרתי לה עכשיו ברצינות זהו את לא אחת סתם מהצט את הופכת לחברתי הטובה, איך קוראים לך? נדהמתי! קראו לה מיכל ולא עוד אלא חברה של אחותי, נהנתי מאד ועד היום לבינתים אני חבר שלה טוב עד החתונה בעז``ה. מקווה שנהנתם!

GK_FF

New member
דייט הזוי

יצאתי עם אחת מהתיכון (קלייר מפטוטו), היא באה בבגדי בלט שחורים והמון ג'ל בשיער, יצאנו למסעדה שהאוכל בה היה ממש קפוא (גם מה שהזמנו חם), אחר כך בבית שלה אבא שלה לא הפסיק להפריע לנו אז רק ראינו קצת מהציפורים (היצ'קוק) ובאותו לילה החתול שלי לא הפסיק לילל ולהרעיש. זה בטח עשה מזל רע כי עכשיו היא יוצאת עם מישהו שממש לא ציפיתי......

חח לי היה דייט מוזר ומצחיק כאחד!

/tapuzforum/images/emo41.gifחברה שלי קבעה לי דייט עם בחור אחד ``הילי,את לא מתארת לך כמה הוא מתאים לך! את חייבת להסכים``.. ואני? מתאבדת על דייט למרות שאני נגד.. אז כמובן יצאתי לדייט המיוחל,הגעתי למקום המיועד, וואלה בחור חמוד אז ישבנו בבית קפה והתחלנו לדבר.. רק הייתה בעיה קטנה- לא שמעתי אותו! הבחור ישב מולי שעתיים אדום כמו עגבניה! ודיבר בלחש! בהתחלה חשבתי שיש בי דפקט ואנלא שומעת טוב ,אז כל שניה שאלתי ``מה?`` ``תחזור שוב לא שמעתי`` וכו..כי אני? אני ההיפך הגמור..צוחקת,מחייכת ו..מדברת רגיל! אז פשוט הדבר היחיד שעשיתי אחרי כל המאמצים לשמוע אותו זה שהשתלטתי על השיחה ולא נתתי לו לדבר,וכשהוא דיבר פשוט רק הנהנתי בלי להבין ולדעת בכלל מה הוא אומר.. אחרי כמה דקות של שיחה הוא סוף סוף הזמין לנו איזה משהו לשתות ומאפה קטן. חח עזבו שעד שהמלצרית הבינה מה הוא אומר יצאה לה הנשמה והיא התפוצצה מצחוק.. בכל אופן, הגיע המאפה, והצטערתי על הרגע הזה! הבחור חסר טקט משווע ממשיך ללחוש והאוכל אצלו לעוס בפה! את כל הלוע שלו ראיתי מול עיני! כמה שניסיתי לרמוז לו שיעשה טובה לאנושות ויסתום את הפה-מאמצי עלו בתוהו.. מיותר לציין שאת המאפה שלי לא אכלתי כי נגעלתי, אל תדאגו-הוא אכל גם את המאפה שלי.. בפה פתוח.. אחרי שעתים ברחתי משם כל עוד נפשי בי! כל הדרך חזרה לא הפסקתי לצחוק! עצה שלי: לעולם אל תצאו עם לחשנים! זה סיוט!

דייט פלצן! כך אני מגדיר אתזה...

אני הכרתי בחורה מכאן כרגיל מתכתבים משיעמום ואז אני מכיר מישהי חדשה אנחנו פותחים מין קשר כזה במשך חודשיים עד שהיא דורשת פגישה אני מסכים אנחנו נפגשים באיזה גן חשוך בירושלים היא קונה קולה לפני זה.. טוב אנחנו תופסים איזה ספסל מתישבים עליו מדברים קיצר לאחר כמה דקות אני מרגיש מן רעידה בספסל...לא הגבתי חשבתי בטח ספסל ישן רעוע טוב...לאחר כמה דקות עוד אחד אני מתחיל לחשוש... לאחר כמה דקות אני שם לב היא מתרחקת ואז זזה באי נוחות ואז רעידה אבל רעידהה... ואז הרגע הגיע והנה ריח.... אני בטבעי אדם לא מסמפט ודבר כזה כשקורה אני צוחק שבוע אחרי זה אבל אלוקים למעלה ריחם עליה והתאפקתי אבל אוטובוס חזור חשבו אני מפגר צוחק לעצמו... יום טוב לכם.......

למעלה