הדיירים החדשים

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif הדיירים החדשים ../images/Emo41.gif

לשרשר רק לכאן כל מה שיש לכם להגיד לקראת התוכנית היום בערב מי הדיירים שיכנסו, האם הם יפגשו את חברי הוילה או שמא ישוכנו בצימר מפנק ליד? האם תהיה הדחה רגילה מכיוון שעד יום שלישי הם לא נפגשים? או שאולי שבוע הבא תהיה הדחה כפולה? מי יכנס? האם זה חזני? האם גבי עמרני? אולי באדי בילדר? מיקי לוין?
דובי גל? אשת שופט או אספן בקבוקים? שני צעירים חתיכים או הומו שמן שעובד בהובלות בבאר שבע? אולי בכלל מאפיונר אשדודי שיש לו היסטוריה עם בובליל? אולי קלימרו? <לשרשר, תודה>

מחשבות מאמש

בלילה צפיתי בתוכנית, הראו שם במשך זמן ארוך מאוד את שפרה וצבר טוחנים את ליאון לגבי יתר הדיירים. מאוד כעסתי על ההפקה שמאלצת אותי לצפות בשניים אשר בנוסף ליהירותם תיבלו כל מילה שניה במילה באנגלית עם כזה וכאילו. היססתי בין לכסח את המסך או לקום לישון ואני שמחה שהאופציה השנייה ניצחה. תוך כדי חשבתי על כך שאולי לכל זה יש מטרה. כי הרי בטוח שבהפקה יודעים שלשפרה וצבר יש לא מעט מתנגדים. הם גם יודעים שהשניים האלא מתאמים כל הזמן הדחות, אבל את מי שהם בעצם רוצים להרגיז זה אותי, כלומר את מי שיושב מול המסך. וכי למה - כדי ליצר התנגדות ומכאן שתווצר התנגדות של אוהדי שפרה כנגד עינב ויוסי. מה המסקנה? ההפקה חודרת אלי הביתה, היא משחקת בהם ובמקביל גם בי. איזה פחד..ג'ורג' אורוול קם לתחיה ואנחנו לא חשים שהפכנו כלי משחק.. סתם חומר למחשבה...

TLV GUY2

New member
מקווה שלא חזני

לא מבין למה לא מכניסים אותם היום ומה עם ההדחה... מישהו יודע?

blur2

New member
אוי היא הייתה כזאת מעצבנת.

ומה הטעם להחזיר אותה אם יעיפו אותה אח"כ בטיל :O

jaycom

New member
"הייתי חוזרת לשבוע לעשות טרור ויוצאת"

ככה אמרה מיקי.. נדמה לי לנעמה במיני ישראל.. אז זה למה יש טעם להכניס אותה.. הלוואי שיכניסו אותה לעשות בלאגן ואז הביתה..

blur2

New member
לפי העיתון חזני לא יכנס.

אבל כן יכנס באדי בילדר. גם נכתב שיהיו 4-5 דיירים חדשים.

שמועה חדשה

כדי להמשיך את הרייטניג הגבוה, האח הגדול יערוך שיתוף פעולה עם תוכנית הראליטי "לרדת בגדול" בין מי שיכנס לווילה הם שניים ממודחי לרדת בגדול. שני המתמודדים החדשים מקווים כי חוסר המזון בוילה יעזור להמשך ירידתם במשקל, ומוסרים שיתעקשו על קניית לחם מלא. דיירת נוספת תהיה ציפי שביט. ציפי תנחה את התכנית מעכשיו בשיתוף עם ארז טל מתוך הוילה.

מגאלי נפסל ברגע האחרון

מי שייכנס הוא צביקה הילף, זוכה העונה השנייה של לרדת בגדול, וקבלן עבודות עפר. ההפקה מקווה שהדבר יגרום לקרבה בינו לבין יוסי, קבלן בעצמו. אחת המשימות הבאות תהיה בניית מתחם נוסף בבית האח הגדול לטובת המתמודדים החדשים, ובהפקה מקווים שצביקה יוכל לתרום מנסיונו בתחום.

TLV GUY2

New member
בנוסף לכך

גמר היפה והחנון יערך בתוך הוילה של האח הגדול ומי שיקבע את המנצח יהיו דיירי הבית.

יש דברים בגו

איתי וונסה ישתתפו בגמר התוכנית "היפה והחנון", שאכן יערך בבית האח הגדול. נרמז שאיתי וונסה שודכו להיות זוג בעידוד ההפקה ששתלה אותם שם מראש במטרה לחבור לתוכנית "היפה והחנון"

למעלה