הדיירים החדשים

a10a

New member
רנן חושדת שהיא המודחת היום כי היא דיברה על..

הדחות! היא אומרת שיש לה הרגשה מאוד חזקה שהאח הגדול מדיח אותה היום! היא שואלת את כולם "מה אם אמרתי שיש פה 4 אנשים שאני לא ממש מסתדרת איתם ואמרתי לליאון שאני צריכה לבחור אחד מהם , זה אסור??" כאילו היא תמימה, אם זה רק מה שהיא היתה אומרת היא לא היתה כל כך פוחדת שהיא מודחת היום! היא אמרה לליאון שהיא מתה כבר שיוסי ועינב יעופו וחזרה על זה לא מעט פעמים, ובכל הזדמנות דיברה עליהם שנמאס לה מהם! בגלל זה היא כל כך פוחדת! היא יודעת שהיא מסיתה אנשים נגדם כדי שידיחו אותם! תראו איך היא משקשקת מפחד כי היא בטוח ב99 אחוז שהיא הולכת!

הלוואי שהערבושקה הסכסכנית תעוף!!!!

מה שטוב זה שהיא אמרה בטח הדיירים החדשים שיכנסו יודעים מי טוב ומי לא..מה שבטוח שאם היא תשאר הם יודעים איזו חלאה היא!

a10a

New member
מסכנה עינב תכנס לסוויטה עם ליאון הצבוע ש...

בכל היזדמנות מרכלעליה, אומר שהוא יעשה לה את המוות השבוע והיום אומר לשפרה שהוא מת שהיא תלך ביום שלישי! פוט בן אדם צבוע ומגעיל! מסכנה היא תיכנס איתו לסוויטה! ואגב איך אני יודעת, פשוט לפי השמועות שלמעלה שרק עינב וליאון יכנסו לסויטה עם המתמודדים החדשים, זה נראה לי נכון, כי האח הגדול ביקש מהם את הבגדי ים שלהם כי להכנסי אנשים לסוויטה, ומי יכול להיכנס לסוויטה?? או איתי וונסה או עינב וליאון או יוסי ואיתי ואני לא חושבת שוונסה ואיתי יכנסו לסוויטה כי הם כבר שכבו והאח הגדול לא טרח להראות לנו ולכן אין שום טעם להכניס אותם לסוויטה בשביל סקס! יוסי ואיתי יהיו מאוד משעממים בסוויטה ביחד-למרות שזאת גם אופציה ועינב וליאון זה נראה הכי בטוח- כי כנראה לאחר הניתוק בין עינב וליאון השבוע האח הגדול כנראה רוצה לאחד ביניהם קצת(זה רק ניחוש שלי בגלל שנראה לי שההפקה די רוצה שליאון יהיה בגמר,ולכן מנסה לאחד קצת ביניהם) ככה לפחות לי זה נראה..........

shaharea

New member
אני יודע מי יכנס בדוק..

אני באמת יודע מי יכנסמי רוצה לדעת ומה הוא מוכן לעשות בישביל שאני יפרסם פה מי זה יהיה??

Yaki J

New member
הדבר הכי גרוע זה שלגמר יגיעו 5 אנשים

בניגוד ל-2 או 3 כמו בחו"ל. הרצון שלהם לסחוט SMSים מחליא.

למעלה