הדיירים החדשים

אז אתה רוצה להגיד שהם יהיו בגמר

ויש להם סיכוי לנצח את נמרוד ורוקסן????? לאאאאאאא אני רוצה שנמרוד ורוקסן ינצחו!!!!!

לפי המקורות שלי יש שלוש אפשרויות../images/Emo13.gif ותזכורת

מי יהיה הדייר החדש הדייר הראשון יהיה מנהל פורום הומאים דתים והמצלמות של האח הגדול יתפסו אותו עושה אהבה עם לאון. הדייר השני יש אומרים יהיה נאסראללה . והמצלמות יתפסו אתו עושה אהבה עם עינב. הדיירת השלישית תהיה חברת פלמח בכיסא גלגלים שתגיע עם הפיליפנית שלה. חברת הפלמח תעשה קואליציה עם יוסי בובלין. והקואלציה תתפרק כשהיא תתפוס את יוסי והפילפינית שלה, עושים אהבה. תזכרו חבר'ה מי שמצביע פרייר. מי שמצביע עוזר לשחיתות במדינה הזאת.

tal061971

New member
מישהו יודע????

מי שקרא ויודע כיצד מתנהלת התוכנית במקומות אחרים , אשמח אם תכתבו 1. כיצד מתנהלת התוכנית לאחר כניסת הדיירים החדשים? 2. האם יש להם תקציב נפרד? 3. האם מותר להם לגלות לדיירים שבתוך הוילה מה דעת הקהל חושבת? מי פופולרי בחוץ ומי לא? 4. האם היה דייר חדש שנכנס ולבסוף זכה במיליון? תודה מראש

BeN ShaDe

New member
לפי מעריב : ייכנס באדי בילדר , חזני לא ייכנס.

באדי בילדר זה מצויין (יגמור להם את כל הביצים לכל השבוע תוך יום!) , אבל מאכזב שחזני לא נכנס. רציתי לראות את התגובה וההתנהגות של עינב.

SnowKing

New member
רק לי זה נראה ממש ביזיון

שמכניסים ארבעה דיירים חדשים? מילא אחד או שניים, אבל 4? זה כבר הורס לגמרי את כל מה שהיה עד עכשיו, וזו התערבות יותר בוטה לדעתי מזו שהיתה ב"הישרדות". נכון שצריך להוסיף עוד מישהו כדי להוסיף ענין, אבל לא עוד חצי מכמות הדיירים! זה פשוט לא פייר ומלאכותי. טוב, ערוץ 2, למה ציפיתי.

בהלםם

New member
ממ אני לא יודעת אם בבת אחת...

אבל עוד לא קרה כלום..נחכה לראות מה יקרה היום לפני שנתחיל עם הספקולציות..לא?

N o a m V

New member
מסכים איתך זה באמת ביזיון

2 דיירים זה סביר אבל 4 זה כבר מוגזם. אני בכלל לא מבין את הקטע הזה להכניס דיירים באמצע , כאילו זה לא הכי פייר כלפי האחרים שכבר עברו חצי מהדרך ופתאום באים ההם ככה באמצע ,אבל מה אני בכלל מדבר על מה פייר ומה לא הרי בגמר יהיו 5 אנשים במקום 3 אז כבר אין פה חוקים....

tal061971

New member
אמא בובלילית

סתם משתעשעת בעובדה שהערב תיכנס לוילה אמא בובלילית... איך ייראו החיים בוילה ובעיקר של יוסי ועינב אם פתאום היא תהיה בין האנשים שייכנסו הערב לוילה....

למעלה