ההופעה בבית קשת
חוויות

Piece Of Mind

New member
אה

אז את קונה כל שיר של היהודים ואפילו אם הן יעשו אלבום קאברים לסט. אנגר, לינקין פארק ובלינק 182 את עדיין תאהבי אותם? באמת, אל תנסי להעריץ כל מילה שיוצאת להם מהפה. לכל להקה יש רגעים גרועים, אפילו למטליקה שזאת הלהקה שאני הכי מעריץ. אין כזה דבר להקה מושלמת. אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח ועם את אוהבת את הזוועה הזאת, תהני עם עצמך

naama0

New member
יש לא לאהוב ...

ויש לדעת להגיד את זה ... אני חושבת ששניכם צריכים לקרוא את מה שאמרתם שוב כי אף אחד מכם לא בידיוק יוצא טוב מכל הסיפור הזה.... ובקשר לגם כשלא בוכה ... מהמלים שהבנתי בשתי ההופעות האחרונות אני לא יכולה להגיד שהתלהבתי כמו מדונט לייק או מלרניניג אבל מה שכן ממש אהבת זה הלחן שלדעתי היה ממש טוב .... אבל שוב אני חושבת שאני אחכה לדיסיק או לפחות לגירסה הרדיופונית עם המילים הברורות לפני שאני אביע את דעתי .... יום טוב ..:) ובלי מכות אה....?

../images/Emo45.gif

האמת שגם אני לא כל כך אהבתי, אבל נזהרת מלשפוט עד שאני באמת אבין את המילים. [חוץ מ- "מוות, מוות"]

greengirl4ever

New member
מ-ד-ה-י-ם-!-!-!

אורית הייתה כזאת מדהימה!!! ואיזה בטן חמודה יאללה!!! ותום - היה מ---ל---ך---!---!---!---! ממש נהניתי!!! הייתי שורה ראשונה- ועכשיו אני חושבת שיהיו לי בעיות שמיעה חח

I SOG I

New member
ערב מצוין

אחלה הופעה , מקום קטן :) הנהיגה בסופות האלו -
יהב , תודה רבה !

AvtipuS

New member
חתיכת חור.

חזרתי הבייתה ב 1 ורבע+- ויש לי עוד מעט שעט 0, הרבה חוויות והרבה תמונות וסרטונים אח"כ. ד"א, אם בדרך מהכביש הראשי [התחנת אוטובוס] למקום עצמו ראיתם מישהו מסמן אור עם הטלפון-אני וחבר שלי. ותודה ענקית לשלושה שבאמצע הדרך נתנו לנו טרמפ למקום.

למעלה