ההופעה בבית קשת
חוויות

אני לא אשבר.. אני לא אשבר...

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
איזה פלייליסט מעולה!! אוף! אבל החרם שלי יחזיק מעמד! (בלי נדר..)!

izzys

New member
הופעה טובה.

המקום עצמו היה נעים כזה, היה סאונד נחמד חוץ מכמה קטנות. הפלייליסט קצת הזכיר מדי את המעבדה.
לגבי גם כשלא בוכה- כל דבר בשמיעה ראשונה קצת מוזר, ולא הבנתי ממנו שום דבר במעבדה. בשמיעה שניה ושלישית הוא יושב יותר ויותר טוב באוזן. הלחן מפוצץ, ואת הליריקס אף אחד לא יודע בוודאות, אז חבל סתם לשלול.
. [היה שם כזה חיוך בלא קל.. סליחה על איכות התמונה.
]

The Kinslayer

New member
אני גם ראיתי את החיוך הזה../images/Emo99.gif

אני מניח שהגענו לזמנים טובים אם אורית צוחקת בלא קל.

mooshki

New member
איזה תמונה../images/Emo13.gif

היא היתה ממש מתוקה כל ההופעה...

מתנות

New member
תמונה מדהימה...

מהתמונות שצריך להגדיל ולזכור, במיוחד בראש. החיוך הזה שווה חיים שלמים ויותר.

../images/Emo55.gifהיה כואב.

אבל החיוך עשה הכל. הפלייליסט היה דומה ממש למעבדה, [תענה לי
]. ולא קל בא ממש בהפתעה- ואיך שהיא חייכה :)) יושבת לה עם הבטן השמנמונת הזאת ומחייכת (יפית, את יודעת מה בא עכשיו? "לנשנש אותה עם מיני קוקיס!"
), ואחרי שצחקו עלינו בעכשיו את
יפית החליטה כאות מחאה לעלות לבמה, והשאירה אותי לבד להתמודד עם השומר
הגשם היה כ"כ כיף, וההקאה של רוזה הפכה את הדרך חזרה למשעשעת... -נסיעה ישירה הביתה- זה באמת בא לי בטוב. תודה לכולם שהעלו חיוך, לכל זקני הפורום למיניהם, לכל הזקנים שעדיין בפורום
לכל הצצצעירים ובני המצווה (תראו אותי חשה בת 14) ולדניאל השרמווווווטה. באמת שהיה טוב לראות אותכם. (מי מתקשרת במדרגות? הנוסטלגיה עשתה לי קצת טוב על הלב.)

אחת הלילות הטובים ביותר שזכורים לי

הנסיעות,האנשים,הצחוקים,החוויות,ההופעה,החיבוק עם תום ואורית,פשוט לילה להכניס לארכיון. הנסיעה הלוך הייתה מדהימה. נסעתי עם דידו,ראיה,חברה של ראיה,ואמא של ראיה. טרמפ מהבית עד למקום של ההופעה אף פעם לא יכול להיות רע,אבל הטרמפ הזה היה פשוט מצוין. מלא צחוקים,ושירים,ויום הולדת,פשוט כיף. אומנם הגענו ממש מאוחר אבל הספקנו להכנס ולמצוא מקום לא רע. ההתחלה הגאונית בדונט לייק כרגיל עושה את שלה ונכנסתי להופעה הכי טובה שרק אפשר. קצת התאכזבתי לראות שהפלייליסט כמעט זהה למעבדה אבל האנרגיות היו טובות ופשוט זרמתי עם ההופעה. והשינויים בפלייליסט בכל זאת עשו את ההבדל. עידן האלוהים וסוף העולם באו פשוט בטוב ובהחלט שיפרו את המצב. גם כשלא בוכה בשמיעה השנייה נשמע לי אפילו עוד יותר טוב. פשוט שיר מצוין. וכרגיל הפוגו המסורתי בעוד ארון אחד ששיחרר הכל והוציא הכל החוצה. הופעה טובה בהחלט. ואחרי ההופעה היה ממש טוב להיות עם כולם ולדבר עם כולם. המון צחוקים ומסעים מוזרים לשיחים ולבתים בקיבוץ רק בשביל להחליף כמה מילים עם תום וטיטי אחרי שבמעבדה נשארנו בידיים כמעט ריקות. אבל היה שווה את זה כי הפגישה הייתה ממש טובה. כרגיל חיבוק ומילים טובות עם תום. ועוד חיבוק חם ואוהב עם אורית. ולחיצות ידיים עם שאר חברי הלהקה הנהדרים. ולבסוף הנסיעה חזור שהייתה לא פחות טובה מהנסיעה הלוך. אומנם דידו תפס חרופ רציני. אבל בהחלט היה כיף להמשיך לשוחח עם ראיה ושיר החמודות על מוסיקה ושאר ירקות. ובשביל שלא אשכח היה ממש כיף לפגוש את מלי החיילת בפעם הראשונה אחרי הגיוס(וידעתי שהיא תבוא עם הדיסקית) וכמובן את בת אל המותק שהיא ומלי חייבות לבוא באותו משפט
ותודה לכל שאר האנשים המדהימים שפגשתי. אני מניח שאני לא צריך להגיד את השמות שלכם שוב בשביל שתדעו שהיה לי כיף לפגוש אתכם ולדבר איתכם. תודה שאתם שם כל הופעה
היה טוב. סופר את הימים להופעה הבאה. רן

היה אחלה. ../images/Emo13.gif

ממש נהניתי. למרות שבהתחלה הייתי בהלם שהם עשו כמעט אותו פלייליסט מהמעבדה.. אבל אחר כך היו שינויים פה ושם.. הזמן שלך ומלחמה שקטה באותה הופעה. מה יותר טוב?
ללא קל היה ביצוע מדהים. הלחן היה שונה, גבוה יותר, והוא ריגש יותר. גם פאדר. היה בו משהו שונה יותר. ונורא נורא התחברתי אליו פתאום. כרגע האינטרנט שלי מת. ברגע שהוא יחזור אעלה אני את התמונות. היה טוב לראות את כולם. אחריי ההופעה ק' הרג אותי עם התחרות הזאת בן תום לאורית
, ואחר כך הלכנו לארומה, והואן בא, והם כמעט נכנסנו לארומה, ואז הם כנראה ראו אותנו, יצאו מהמקום, הלכו לתחנת דלק ליד, ונסעו אחריי 5 דקות. איזה פספוס
יאללה, יש לי פרוייקט באנגלית לעשות עכשיו. להת'.

תמונות

קישור לתמונות ברישמי (כי אין כוח להעלות גם לפה..): http://forum.hayehudim.com/message.php?forumID=1007&messageNum=317751 יכול להיות שחלק מהתמונות קצת מטושטשות... לעוד תמונות - מסנג'ר: [email protected]

AvtipuS

New member
../images/Emo188.gif תמונות ../images/Emo188.gif

אם אני לא אתחיל עם זה אני לא אסיים עם זה
לא כל התמונות משו משו ויכול להיות שיש כמה תמונות דומות, אבל יש פיצוי כמה סרטונים בסוף כולל סרטון של כל "גם כשלא בוכה" אבל שומעים ככה ככה.

למעלה