ההופעה עם דני רובס בסוזן דלל

../images/Emo41.gifההופעה עם דני רובס בסוזן דלל../images/Emo41.gif

חוויות, תמונות, כל דבר שרשרו לכאן!

חזרתי משם עם חיוך!

האותנטיות שהייתה על הבמה בין דני רובס לאוהד חיטמן הייתה פשוט מדהימה. חיבור הקולות ביניהם, ואהבת הקהל פשוט אין לתאר. תמיר חיטמן כשרון בלתי נלאה, שיהיה לו המון המון בהצלחה! היה לי כיף לפגוש אתכן: רינת, חברה של רינת ספיר, את איה, אורית וכמובן את חרות. (צפניה נראה לי שראיתי אותך, תתקן אותי אם אני טועה
) ניר ועדי הייתם חסרים לנו שם עד מאוד. את התמונה שלי עם אוהד חיטמן אפרסם מחר בע"ה. לילה טוב לכם!

OLE66

New member
תענוג של ערב../images/Emo24.gif

ליאת כמה את צודקת השילוב הזה בין אוהד לדני פשוט שילוב מנצח הערב היה כיף אמיתי. והבנתי מאוהד שיהיה לזה המשך ב 1.12. במרכז עינב
. מקווה שניפגש שוב ביום שישי בתמונע , כדאי אוהד ישיר שיר חדש.

לצערי התמונה של עם אוהד

לא נשלחת לי למייל.. אני מנסה ומנסה וזה אומר שזה שולח ואני באה לפתוח תמייל והתמונה לא מגיעה. אוף

שמחה שנהניתם!!!

גם לנו הייתה חסרה ההופעה- אבל בשורות טובות: מותר לי ללכת להופעה היום וגם ניר הולך!!! אז אנחנו נשמע ונצלם את השיר החדש... ונצלם תמונת מגבת לרינת!!!! ויהיה כיף!!!! ואני שמחה שנהניתם...!! הייתי שמחה לשמוע את תמיר!!! תודה רבה על כל המידע!! שבת שלום וסופשבוע נעים לכולם!!!

ayaliar

Well-known member
מקסים מקסים../images/Emo99.gif

השילוב של דני רובס עם אוהד פשוט מעולה דני רובס בפני עצמו זמר ויוצר מצוין אז יחד עם אוהד.. בכלל חוויה. הם שרים את השירים אחד של השני כ"כ יפה, כ"כ מוסיפים להם עוד משהו, כל אחד לשני. הם שרו יחד את She's Always A Woman של בילי ג'ואל ובאותו רגע ממש שנאתי את המצלמה שלי שהחליטה לשתות את הבטריות כ"כ מהר. חבל חבל חבל. זה היה פשוט יפה ומרגש אוהד נשמע לי טוב יותר ויותר כל הופעה ואני לא מצליחה להתרגל לעובדה שההופעות לא אורכות 4 שעות. לצערי. הרב. המקום היה מקסים, האוירה היתה מעולה, אני מחכה בקוצר רוח ליום שישי. איזה כיף שהפעם צריך לחכות רק יומיים
אני בהחלט אלך להופעה עם דני רובס שוב. לגבי הקליפ שהיה אמור לצאת, הוא מתעכב (צולם מחדש) אבל יצא בסופו של דבר תמונות בקרוב

ayaliar

Well-known member
../images/Emo28.gifתמונות../images/Emo28.gif

אני שמה פה רק את המעניינות כי הפעם באמת יש הרבה

ayaliar

Well-known member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חיטמנים בע"מ

ayaliar

Well-known member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

נתראה ביום שישי לילה טוב

booksmeller1

New member
תודה על התמונות! מה שלומכם??

חבל לי שלא יכולתי להגיע ואכן זה נראה כערב מיוחד במינו!! הייתי מאוד סקרנית לגבי הופעתו של תמיר חיטמן כי שמעתי עליו נפלאות. דברתי איתו פעם אחת בקטנה ולא היה לי שמץ מי זה בכלל. בכל מקרה, תהנו גם בהופעה בתמונע! אני נמצאת בקורס המתקדם של לנדמרק [אם זה אומר משהו למישהו :)] וכולי מעוכה
ודאי נתראה בהופעה של חודש הבא! יעל.

למעלה