הסיקור שלי...
יצאנו מביתי הקט עם ציפיות לקראת ההופעה,היינו בטוחות שנגיע כבר ב9 לפני כולם אבל... "פיפ,פיפ" זו המוזיקה היחידה שאני שמעתי בזמן שבדיוק התחילה ההופעה,הפקקים בדרך הרסו לנו את כל התוכניות...באמצע הדרך אני שולחת הודעה לליאת "תעכבי את אוהד" בצחוק האמת?זה עזר איכשהו המכוניות התחילו לזוז... הגענו בסביות 10 וחצי-10 ו40 ל"סוזן דלל"(עד שאחותי הבינה את ההסבר שלי איפה זה...) וברקע השיר shes' always a woman to me האמת?חשבתי בהתחלה שטעינו אבל אז ראינו את אוהד..השי הזה היה פתיחה מדהימה בשבילי(מה לעשות שהגעתי מאוחר?) מאז רק שקעתי בהופעה אבל יותר שקעתי בשכרות שלי...,לא,לא שבאמת השתכרתי אבל הצפיה להופעה,המבחן במתמטיקה באותו יום ומשפטים בהחלט שיבשו קצת את דעתי!!. אני יושבת וכל כמה דקות זורקת איזו הערה מצחיקה וליאת וספיר הסתכלו עליי במבט מופתע וצחקו(זה באמת היה מצחיק!!),אפילו מי שישבה לידינו על הרצפה נדלקה על אוהד רק בגלל הבדיחות האלה(נו אני אוהבת לקחת מאחרים את הקרדיט חיחי). בשעה 11 בלילה בדיוק באה השכנה,לא אני לא צוחקת,זו באמת הייתה השכנה...אוהד ודני מפסיקים לנגן והיא אומרת להם "השעה 11 בלילה,אני לא מצליחה לישון,כבר מאוחר,11" באותו רגע כבר ממש נקרעתי מה שגרם לי בכלל להשתגע... גם שאוהד ודני באמצע החליטו לשיר מכל שירי אהוד מנור דווקא את "מי ראה את באני"... איך הייתי אמורה להגיב בהתחלה??(כן,כפי שאתם רואים מצבי עדיין קשה). אחרי ההופעה החלטתי שאני נהיית מארגנת ארועים רק היה חסר שהייתי מעמידה את הפורום בטור...אמרתי לליאת איפה לעמוד,לחירות מתי לגשת...קיצר ממש התשתגעתי אתמול... אבל ההופעה...הייתה משגעת(אז לא אני האשמה במקרה הזה) בקיצור-במה זו מוקדשת לבקשת סליחה מכל הקשורים בדבר...ליאת-מצטערת ששגעתי אותך. חירות-מצטערת שאותך לגמרי שגעתי והרסתי לך את השמיעה עם פסנתר מזייף(בדיחה פרטית). ואחרון חביב...אוהד...שבכלל נראה לי השתגע ממני. מצטערת. ואם תרצו אני מוכנה לעשות את זה שוב
. בסביבות 40 תמונות יועלו בהמשך..חח. אה ו...תמיר חיטמן-מעולה,כן יש בין אוהד לבינו "קשר אישי" (ומי שהיה בהופעה יבין....חירות-"קוראים לו תמיר" חח).