ההופעה עם דני רובס בסוזן דלל

צר לי לאכזב

אבל לא הייתי שם אתמול בסוף כי ידידה שלי הבריזה לי והודיעה לי את זה ב-21:30
איה, נדמה לי שאת צריכה לעשות יותר זום על הפנים של אוהד, הן כל כך רחוקות בתמונות שלך

ראיתי את כולכן../images/Emo3.gif

ישבתי בשורה הראשונה בשולחן האמצעי עם אמא שלי.
היה מדהים, אוהד מדהים. כשהוא שר נוקטורנו, בשניות שהמנגינה עוצרת ואז ממשיכה, שמעו או יותר נכון לא שמעו את הדממה, זה היה מדהים איך כולם הקשיבו.

herut123

New member
היה מדהיםםם אתמול!!!! ../images/Emo13.gif

היה לי מאוד כיף לפגוש את ליאת כמובן חח, רינתי ואחותה המתוקות (איך היינו עם אוהד בסוף ודיברנו איתו שעה שלמה לבד! חח) אממ המכשפה הקסומה ראיתי אותך, גם בטאוור רקורדס ראיתי אותך היית מוכרת לי... ואיה גם אותך ראיתי עם עוד שתי בנות לא מכירה. ועדי וניר חבל שלא באתם היה יכול להיות נחמד גם איתכם :) אוקי אז היה מדהים!!! פשוט יצאתי עם חיוך ענק, היה כל כך יפה! אח של אוהד שר ממש יפה, מוכשר, וסלעית כמובן מוכשרת כל כך, וגם עם דני רובס זה היה יפה כזה השילוב עם כולם.. את התמונה שלי עם אוהד אני אפרסם אולי יותר מאוחר קודם שרינת תשלח לי אותה (תודה רינת!!) ומי שלא יודע ישתי עם ליאת וחברה שלה שאני מכירה (אבל שכחתי את השם סליחה!) בשולחן בשורה הראשונה, מצד ימין לאמצעי.. אז אוהד היית כל כך מקסים, לא יכלתי לעזוב את המקום (ורינת מבינה חח) לא ידעתי מה לעשות עם עצמי לא רציתי ללכת.. בסוף נשארתי עד הסוף עם אוהד רינת ואחותה היה נחמד מאוד :) איה תודה רבה על התמונות ממש יפות :)

herut123

New member
אממ..

למכשפה הקסומה, יש לי שיער שחור הייתי עם מעיל בצבע ורוד כזה כהה ואני אראה את התמונה שלי עוד מעט.. ורינת היא לא באמת אחותך? אופס חח אבל את אמרת לי וגם אוהד אמר לא?

ranch22

New member
נכון כי...

היא אמרה לו שהיא כאילו אחותי אבל הוא גם לקח את זה ברצינות?!לא נורא...נסביר לו בפעם הבאה חח והיא נראית בכלל דומה לי?לי ממש לא נראה.

herut123

New member
חחח אוקי

אממ והיא כאן בפורום? ובאמת אתן לא דומות לא הבנתי.. חחח אז תגידו בפעם הבאה לאוהד שאתם לא באמת אחיות הוא לקח את זה גם ברצינות
(רינת את יכולה לשלוח לי את התמונה שלי עם אוהד במסן?)

ranch22

New member
חירות חחח

היא לא אחותי באמת...אין בינינו שום קשר דם(ב"ה..סתם!!). ותאמיני לי שאני מבינה אותך!!:)

ranch22

New member
גם אני רציתי..

אבל לא ראיתי אותך ולא ידעתי איפה ישבת...

herut123

New member
אממ סליחה שלא אמרתי לך איה..

חחח התביישתי
וליאת מבינה כבר...

dabnir15

New member
תודה על הסיקור של כולם ועל התמונות

אשמח לקבל אודיואים / וידיואים מההופעה:) שמח שנהנתם!!!!

למעלה