ההיררכיה הגדולה

Anna Karenina

New member
אז למה קראת עד הסוף?

תמיד יכולת לראות שזה "שטחי" בעינייך, ולחזור באופן מיידי לפורום אחר, "אינטיליגנטי" יותר. תתבגרי, ילדה. קצת הומור עוד לא הרג אף אחד. ו..אהה..אם..את לא יודעת..כאילו..איך להגיב..כי..זה כ"כ כאילו..שטחי?! אז אל תגיבי!
 
ההיררכיה היותר גדולה- הגרסה הגברית

טוב, אז מכיוון שניילון עם פצפצים חובב הגברים כל כך האיר את תשומת לבנו לכך, החלטתי להביא לו אותה בהפוכה... הנה הגרסה הגברית למה שהוא תיאר... אני חושבת שזה יעזור לבנות להבחין בבנים שהם בעצם "כוסיות"... טוב, קודם כל יש את החברים הכי טובים. בד"כ אחד מכוער אבל שנון והבנות היחידות שיוצא לו להתקרב אליהן הן האחיות הקטנות שלו, והשני הוא כוסית מתחילה. ז"א, יפיוף מלוקק שלובש רק מחוייט ומשחק אותה קאזנובה, ורמת המשכל שלו שואפת לאפס. המכוער חורש את הבלוגים של תפוז בחיפוש אחר מישהי שתהיה שפויה מספיק כדי לצאת איתו, והשני כל היום מתגנדר מול המראה, מעביר יד עם ג'ל על השיער וחולם לשחק אותה כמו ג'ון טרבולטה. ויש גם את החבורה שבד"כ מונה בין 5 ל-10 ערסים, ואחד שמוצא את עצמו קצת נדחק הצידה בגלל שהוא כוסית. לחבורה הזאת בד"כ יש פראייר אחד שכל שבוע מתחנן לאבא שלו שיביא לו את האותו לסיבוב... וגם במקרה הטוב, האוטו הוא חיפושית מודל 79... ויש את המסכנים שההורים שלהם לא נותנים להם ת'אוטו, אז הם נוסעים במוניות, ומרוב שהם ממורמרים ומתוסכלים הם בד"כ צורחים כמו מטורפים או דוקרים בדרך את הנהג... (אחרי הכול ערסים ,אל תשכחו).. ויש את בני המעמד החמישי, שהם אנשי התחזוקה. בנים שעובדים בתור אינסטלטורים, מתקיני מזגנים ושאר טכנאים למיניהם, שכל העבודה שלהם מתבססת על תקוות שווא שאולי איזו כוסית תזמין אותם אליה הביתה... בני המעמד השישי הם פקאצות מהלכות. הם יעשו הכול כדי להוכיח לך שהם אינטיליגנטים (למרות שאין להם מושג מה אומרת המילה 'אינטיליגנטים') הם יקראו את המחזות של שייקספיר ויספרו לך סיפורים על כוכבי לכת ותאים ביולוגיים, מבלי שהם בכלל יבינו על מה הם מדברים, אבל הם יעשו הרבה רוח כדי להישמע חכמים. בני המעמד השביעי הם יפים וחכמים אבל מניאקים מדרגה ראשונה. אם הם יראו זקנה מנסה לחצות את הכביש, הם יכניסו להילוך רביעי וידרסו אותה. כשהחברה שלהם תהיה בהריון, הם יעזבו אותה שתסתדר לבד וילכו לחפש כוסיות. בקיצור- בני זונות ממדרגה ראשונה. בני המעמד השמיני הם הומואים שמכחישים את היותם הומואים. בני המעמד התשיעי הם בנים שלא יכחישו את היותם הומואים... ויותר מזה- הם תמיד ילבשו חולצות רשת ומכנסיים צמודים, תמיד יסתובבו בחבורות של בנים, המראה שלהם תמיד יהיה עבורם הדבר החשוב ביותר... והגרועים מכולם- הכוסיות. הם ישתמשו בקרמים שלך לטיפוח הפנים, הם יגידו לך שהם לא יכולים לצאת איתך הערב כי הם עלולים להפסיד "אהבה מעבר לפינה", הם ילבשו תמיד בגדים ורודים או סגולים, הם יהיו החברה הכי טובה שלך ואף פעם לא יוכלו להתאהב בך באמת. אלו הבנים שהכי מחוברים לצד הנשי להם. הם יבשלו בשבילך, יעשו כביסה וישטפו כלים, ואם חלילה הם יחטפו שריטה, הם יבכו כמו תינוקות... זהו. לתשומת לבכן, בנות!
 

FunkySheep

New member
רק רציתי להגיד

רוב הקבוצות פה הם בעצם הפרחות סתם פירקת אותם למלא קבוצות דבר שני: אתה דפוק אבל יותר מזה אין לי כוח לכתוב כי אתה לא שווה יותר בי חיים נעימים
 
מצטערת אבל

זה ממש לא מצחיק.... למה בנות המושבים שעובדות ברפת הן בין האחרונות?! להזכיר לך אגם רודברג ועוד מלא בנות כוסיות וחכמות הן כאלה.... קיצור, אם זה היה מצחיק אז מילא.... אבל זה לא.. מצטערת אם אני קוטלת מידי.... לא בכוונה.. זה פשוט מפגר וילדותי... ואמרתי כבר לא מצחיק בכלל?!
 

Anna Karenina

New member
יוווו...!!!

אנשים..! מה נסגר איתכם!? הגעתם לכאן מהדף הראשי, סבבה.. אבל מה נסגר? אין יותר חוש הומור בעולם?!? יאללה, קצת צוחקים, זה לא כאילו הוא באמת בא לפגוע בכן או משהו.. וגם אני בחורה, אבל לקחתי כל שורה ושורה בהומור, ואפילו צחקתי מזה. באמת, לא מבינה מה הסיפור שלכם. קצת הומור, באמת שלא יפגע ב"תדמית הכוסית" שלכן". יום טוב.
 

מיטללל

New member
יואו

לפי התגובות, אפשר באמת להבין שהתאוריה קלעה ופגעה לכמה מאתנו בנקודות רגישות
 
ביג פאקינג דיל../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

טוב קודם כל היי.. עכשיו לגביי פיצפוני.., אני חייבת לומר שהוא בהחלט שנון וכמו שהוא רצה הוא השיג את מטרתו: תשומת ליבנו.. והוא הצליח בגדול.., מה אתן מתעצבנות?? מה הקטע הבחור צוחק שנון והורס ואתן רק יורדות עליו מה קרה יש למישהי פה רגשי נחיתות בקשר "לכוסית" שבה?? ואגב כמה שזה מצחיק יש בזה טיפת אמת אפילו יותר מטיפה ההיתי אומרת.. תכלס זה אמיתי.. תגידו מה שתגידו.. בכל אופן באמת שאין צורך בהפצת שמועות שהבחור הומו או לעשות בינו לבין היטלר הבן אלף זונות השוואה.. קחו הכל בהומור.. אבל מה שבאמת הייתי מעונינית לדעת פיצפוני הוא, לאיזה דרגה השתייכה הבחורה האחרונה ששברה את ליבך או זאת שמבלה לילות במיטתך.???
 

shmoopi27

New member
התאוריה פוגעת...

בכבוד שלנו כבנות אדם. אנחנו הנשים לא "כוסיות" אלא בנות אדם. חבל שאת חושבת שהיא פוגעת בנו בנקודות רגישות. את צריכה להעריך את עצמך יותר.
 

דיתוּש

New member
הממ... מעניין כמה אפשר לסמוך...

...על החוכמה של מישהו שלא יודע שכותבים "כך" ולא "קח"
 
מה לעזאזל?

אפילו לא שמתי לב. מצטער על הטעות, תודה על התיקון. אבל אם אני דיסלקט, זה יפה לתקן ככה?
. טוב סתם, לא מתאים לי. ואגב, אני צריך להבהיר פה משהו שוב. אני באמת לא הומו.
 
למעלה