ההיררכיה הגדולה

Anna Karenina

New member
צח, למה אתה חוזר על זה

שוב ושוב? תהיה מי שאתה.
אנחנו נקבל אותך בכל מקרה....

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gif"נקבל אותך בכל מקרה"

זו לא בושה להיות הומו..זה אפילו מודרני צחון,כמו הנקודות שמככבות על החצאיות וחולצות הקולר של קס*רו.

Anna Karenina

New member
../images/Emo5.gif

החולצות הורודות והמזעזעות של חברת האופנה שהוזכרה לעיל.
זוועה.

../images/Emo124.gifלכל העצבניות מההודעה:

ההודעה נכתבה בצחוק, זוהי בדיחה, אותי זה הצחיק, אם אין חוש הומור- אל תקראו, חבל להתעצבן על שטויות

Anna Karenina

New member
../images/Emo45.gif ששי צודק.

בהומור אין שומדבר רע, ואין צורך להתרגז. סה"כ, בדיחה, משעשעת אפילו.

../images/Emo45.gif ואפרופו בדיחות שוביניסטיות....

קצת שובניסטיות - פמיניסטיות נא לא להעלב!! הכל הומור!! ---------------------------------------------------------------------------- שאלה: "מה המוטו של רווק מושבע?" תשובה: "עדיף קרטון חלב במקרר מאשר פרה במטבח..." שאלה: "כמה פמיניסטיות צריך כדי להחליף נורה שרופה?" תשובה: "זה לא מצחיק!!!" שאלה: "מהי התנועה לשחרור נשים?" תשובה: "לכי..." שאלה: "מה הדרך הקצרה ביותר ללבו של גבר?" תשובה: "דרך החזה עם סכין חדה..." שאלה: "איך קוראים למצב בו האישה מדברת בצורה סקסית לגבר?" תשובה: "שיחה ארוטית..." שאלה: "איך קוראים למצב בו הגבר מדבר בצורה סקסית לאישה?" תשובה: "הטרדה מינית..." איש אחד בא לשכן שלו ומבקש ממנו: "אפשר בבקשה את מדיח הכלים שלך?" השכן משיב לו: "כן, בטח! מירה, בואי לכאן..." שאלה: "למה כל גבר צריך להתחתן?" תשובה: "כיוון שאושר זה לא הדבר היחיד בעולם..." שאלה: "מדוע לאישה שמורה המילה האחרונה בויכוח?" תשובה: "כיוון שכל מה שיאמר הגבר אחרי זה יהיה התחלה של הויכוח הבא..." שאלה: "מדוע גבר נשוי צריך לשכוח את הטעויות שלו?" תשובה: "כיוון שאין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם הדברים..." שאלה: "מה השדר האחרון שהתקבל מהחללית צ´לנג´ר לפני שהיא התפוצצה?" תשובה: "תעביר את ההגה לאישה, מה כבר יכול לקרות..." שאלה: "מה ההבדל בין אישה לעיט?" תשובה: "העיט לפחות מחכה עד שתמות כדי לאכול את הלב שלך..." שאלה: "מה משותף לאישה ולטורנדו?" תשובה: "שניהם נכנסים לחיינו בסערה, ויוצאים עם אוטו ובית..." שאלה: "מה משותף לאישה ולפופקורן?" תשובה: "שניהם מספקים אותך, אבל רק לזמן קצר..." שאלה: "מה ההבדל בין אישה לקרציה?" תשובה: "קרציה לא מלטפים כשהיא מוצצת?" שאלה: "מה משותף לאישה ולקופסאת שימורים?" תשובה: "אחד פותח, כולם משתמשים..." שאלה: "מה משותף לאישה ולאינטרנט?" תשובה: "כדי למצוא משהו שווה, צריך לבזבז מאוד הרבה זמן..." שאלה: "למה גברים לא יכולים לחלות במחלת הפרה המשוגעת?" תשובה: "כי הם כולם חזירים..." אדם שואל את אלוהים: "למה עשית את האישה כל כך יפה?" אומר לו אלוהים: "כדי שתאהב אותה!" אדם ממשיך ושואל: "ולמה עשית אותה כל כך מטומטמת?" עונה לו אלוהים: "כדי שהיא תאהב אותך..." שאלה: "איך יודעים שגבר עומד להגיד משהו חכם?" תשובה: "הוא מתחיל את המשפט במילים - ´אישתי אמרה ש´..." שאלה: "מה זה לסבית?" תשובה: "עוד אישה שמנסה לעשות עבודה של גבר..." שאלה: "מה הסיבה לכך שאישתך יוצאת כל רגע ורגע מהמטבח בכדי לצעוק עלייך ולהטריד אותך?" תשובה: "הסיבה היא שהשרשרת בה קשרת אותה, ארוכה מדי..." שאלה: "מה ההבדל בין גבר טיפש לגבר חכם?" תשובה: "גבר טיפש דופק בדלת ומנשק את אישתו, ואילו גבר חכם מנשק את הדלת ודופק את אישתו..." שאלה: "למה יש חלון במטבח?" תשובה: "כדי שהאישה תרחיב את אופקיה..." שאלה: "מה זה החלון שנמצא ליד הכיור?" תשובה: "הקפת העולם של האישה..." שאלה: "מה זה אישה בהריון שאומרת להוליד בת?" תשובה: "ערכת נקיון בעלת חלקי חילוף..." שאלה: "למה כלות לובשות שמלות לבנות?" תשובה: "כדי שתהיה התאמת צבע למקרר, למכונת הכביסה ולשאר הדברים המטבח..." שאלה: "למה לנשים מידות נעליים קטנות?" תשובה: "כדי שיעמדו קרוב יותר לכיור..." וזה שלי.....איך תמיד נדע שאנחנו טובים מנשים.....ההוכחה היא...: שהן תמיד שואפות להיות שוות לגברים כי הן מודעות לעובדה שהן לעולם לא תתעלה מעליהם :) ותזכרו הכל בצחוק! ברוח הפורום....אז צאו(צאונה) מזה ודיי להיות רציניים(רציניות)

work

New member
../images/Emo101.gif|

אהבתי את הבדיחות אתה אחלה ודרך אגב אני |בלונד |זהירות___פצצה||מישהו/מישהי זקוק/ה ל.....
|

SimplyMe1

New member
צחון,אין צורך להצטער../images/Emo34.gif

או לחזור בך על מה שכתבת.
זה היה משעשע ביותר,אני אהבתי גם את הגרסה הזו וגם את זו שכתבה הבחורה

כמה מגוחך!!!

לכתוב מנקודת מבט אריסטוקראטית בלי לסיים משפט ללא שגיאות כתיב. זה יכול להיראות כמו פארודיה על כונפות פאתטיות שלובשות ארשת מאוהבת בעצמן וממלכתית בעיני עצמן, אך זה אמיתי!!!! מה אומר? מגוחך למשעי. אולי תקראי איזה ספר או שניים, ותלמדי לנסח משפט בעברית לפני שאת לובשת את הפוזה הזו, חמודה? בכל מקרה, שיהיה לבריאות.

דבר ראשון

אני גבר. ממתי ניילון זה נקבה? דבר שני מצטער על השגיאות, זה מה יש. לא לימדו אתכם שזה לא מנומס להעיר על שגיאות?!

itsikmic18

New member
ורק סוג אחד שכחת:

הבחורות האיכותיות! הבחורות שנראות טוב, חכמות, מצחיקות, שנונות, יודעות לבלות, יודעות איך לגרום לך להיות מאושר, בחורות נאמנות, בחורות שלמרות שאין לך מושג איך - אבל הן רוצות אותך! בחורות שרק המין הגברי יכול להיות מספיק מטומטם כדי לתת להן לחמוק מבין הידיים! הבהרה: הכותב הוא גבר שמצטער על היותו טיפש!

ואני חשבתי שבפורום שלנו

אנשים לוקחים ללב..... מה יש? כולן במחזור היום?
(זה גם היה בצחוק)

kobi08

New member
אתה המלך

זה שכתב את זה אתה מלך אתה אח וגיבור התהילה...בהצלחה..אתה בדרך הנכונה ..והמיסמך שכתבת הוא מורה נבוכים.. קובי

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ההיררכיה הגדולה ../images/Emo41.gif

אני רוצה להבהיר כמה דברים... כמו שכתבתי בהודעה אחרת, צח (פצפוני) לא כתב את ה"תאוריה". אלא אחת הנשים המדהימות שהיו קיימות אי פעם. אבל.. הנה אני... סוטה מהנושא...:) אני מכירה את צח כבר פול זמן. לפני כמה ימים דיברתי איתו וחשבנו להעלות את הדברים לפורום. הייתי בטוחה שתקחו את הדברים כמו שהם-בצחוק ובלגלוג. שנינו מאמינים שאי אפשר לדרג נשים (או בני אדם) לפי מעמדות. וערך של אדם לא נבנה אך ורק לפי המראה החיצוני שלו. התגובות שלי היו בצחוק, סוג של ציניות.. מן הסתם אני לא חיה את החיים שלי לפי זה ובטח לא בוחרת את החברות שלי לפה זה... אני מצטערת שאנשים נפגעו. זו ממש לא הייתה הכוונה. והייתי צריכה להבהיר את הנקודה הזו כבר לפני כמה ימים. אני מוחקת כמה הודעות מהשרשור... למרות שאני מעריכה ומבינה את הדעות של כל האנשים שהגיבו. אם שם הפורום היו "פמניזם" או "מעמד האישה", אם הדברים שצח היו נכתבים ברצינות, התגובות היו לגיטמיות.. אבל זה לא. הפורום הומריסטי והשרשור גלש למקומות שלא מתאימים לפורום, פגע באנשים והרס יותר משועיל. לכל מי שיש ביקורת\טענות... הוא מוזמן לפנות למסרים שלי... מיטל

למעלה