הודעה לכולם

yaronr11

New member
../images/Emo41.gifהודעה לכולם../images/Emo41.gif

הרגע חזרתי הביתה, ושאני אמרתי לעמי שיגיד לסהר שאני אפסיק, אתם ממשיכים - מזל שאני בפרישה... שי - בחיים לא ראיתי אחד שחצן כמוך - אח שלי הקטן יותר חכם ממך, שאדוס נעלמה!!! סהר - אתה שחצן אפילו יותר משי ואפילו שאני מוכן למחול על כבודי ולסלוח לך, אתה משחק אותה נפגע ולא עונה. אור (אמבר) - זה שנכנסת להיכל לא אומר שאתה טוב. אוראל - עוד אחד שחצן יוסף אתה מלך
מעכשיו מי שרוצה לדבר איתי שידבר איתי במסנג'ר, יש פה אנשים כאלה מגעילים!!! ביי לכולם!!! אחרי שאני משקיע ואני עושה סרט, כותבים לי שהוא לא נכון, תקלטו זה סרט גיוס, אם אכן AIS היא נובית (וזה לא נכון, לפי דברי שי) לא הייתי רושם את זה בסרט גיוס... זה כמו ששי ירשום ש-SWAT נובים (למרות שזה נכון), הוא בחיים לא ירשום את זה כי הוא יודע לקרוא לכולם נובים. לעומת זאת אני יודע את האמת. יותר אני לא מגיב כאן (בלי נדר) ביי לכולם!!!

Bleys1

New member
קורא לכולם שחצנים

ולא מסתכל על עצמו, לקרוא לסהר שחצן? פשוט בושה!

Shaycs

New member
דיי תעזוב את הילד מסכן...

נראה לי לפי התגובה שלו הוא בדיוק הלך לבכות לאמא ואבא כאילו אנסו אותו... אבל למה אתה עוזב אותנו למה בדיוק כשהתחלנו להראות לך שאתה אידיוט חח...?? ורק על תפגע בי כשאתה מדבר עלי או על הברית שלי .. חחח להביא לך ממחטה?

Shaycs

New member
אמרה הסבתא....

אין לך איזה ציצי לשאוב ממנו חלב .... תנו לה מוצץ בבקשה שתפסיק לבכות

Shaycs

New member
חחח

את גם נשמעת ככה חחח ללאא דיי דיי דוד שי הגדול והרע ממש מצטער אבל מה שאת מחזיקה זה לא באמת מוצץ חחח

anovis

New member
מת עליך אח שלי

אל תתיחס לאנשים שכותבים שטויות, שישרפו מצידך, שירשמו מה שבא להם, אל תגיב זה יעשה אותם יותר קטנים. יש תגובות שאתה לא צריך להגיב להם, תבליג

d i p o

New member
ברית שאדוס לא נעלמה

ברית שאדוס לא נעלמה חיה וקימת:)

HuriCaN

New member
מה שעשית כאן זה הצתה והתססה מכוונת

אני לא אגיב לך, כי אתה לא שווה הגבה, ואני לא אגיב כי איני רוצה להרוס את הקשר שנוצר כאן בין הישראלים אני שחצן, טוב לדעת... אני מתפאר בזה שאני כל פעם הייתי מקום 1 אני מתפאר בזה שאני הייתי בעשירייה כל פעם אני מתפאר ומתווכח על דברים שכולם אומרים X ורק אני אומר Y ואני שחצן
אני יכול לומר לך דבר אחד STFU(B)1

orel811

New member
ירון תקשיב טוב

אתמולדיברתי עם יוסף, אמרתי שאני לא נכנס איתך לוויכוחים ולא כלום ויוסף אמר לי בסדר תדאג שסהר לא יתכסח עם ירון ואני ידאג שירון לא יתכסח עם סהר ועכשיו אם רוטין פה אז יותר טוב... ירון אתה חתיכת בן זונה מפגר שחושב שהוא האמא של כולם פה כשיכול להיות אמא שלו היא האמא של כולנו(הבן כמו האמא שניהם זונות) השחצן היחיד פה זה אתה.... וואי עשית סרט ביג פאקינג דיל.... אתה צריך לשמור על הפה שלך ומהר יוסף אמרת לי לא לדאוג זה לא יקרה שוב,עכשיו לא רק שזה קורה שוב אלא שאתה עוד מחזק אותו?? יוסף ממך ציפיתי לקצת יותר אבל עכשיו אני מבין את ההתנהגות של חלק מאנשי AIS ועכשיו די עם האזהרות, ירון עוד פעם אחת אתה פותח פה על מישהו מהברית שלי ומצידי אני מתנתק מTUF ואני מפוצץ לברית שלך את הפרצוף ומי שמכיר אותי יודע עד כמה אני מסוגל לזה אז בוא תנסה אותי, תאמין לי אתה רק תתחרט

Shaycs

New member
יכול להיות שאני טועה ...

אבל נראה לי שמישהו התעצבן קצת על ירון....

Bleys1

New member
זה די מעליב ../images/Emo6.gif

לקרוא למישהו ערס זה אחד הקללות הקשות ביותר

למעלה