הודעה לכולם

orel811

New member
רוני יכול להיות שכן ויכול להיות שלא

האמת שכתבתי פה הודעה ארוכה ותפוז לא שלח אותה מה שאמרתי זה שאני פעם אחת מדבר ככה, תסתכלי על כל ההודעות של ירון אתמול ותסתכלי על שלי אותו נוסח כמעט ותאמיני לי אני לא ערס אבל כשמביאים אותי למצב שאני צריך לקלל אז אני מקלל אני לא יכתוב את כל מה שרשמתי מקודם אבל תדעי לך עד היום היה לי כבוד רק ל2 אנשים בAIS את ויוסף היום יש לי רק אליך כי כשאתמול דיברנו הוא אמר אל תדאג ירון לא יגיב ככה יותר היום אני רואה שלא רק שירון ממשיך אלא שיוסף מחזק אותו וזה צביעות! וזה אחד הדברים הכי שנואים עלי

רוני1237

New member
תודה רבה,לא מבינה במאת למה יוסף חיזק אותו

אבל לא צריך לריב על סרט אז מה עם היה כמה טעיות?אז בנאדם טועה אבל נכון שהוא טעה בהרבה אז מה?לא למדתם לסלוח בבית?לבנאדם יש כבוד והוא ניסה להגן על הברית שלו,בדיוק כמוך על טוף סהר,ף אחד לא פה משתחצן פה. רק כל אחד מנסה להראות שהברית שלו יותר חזקה מהשניה, וזה משהו שילדים בני 3 עושים ולא ילדים בני 15 ומעלה. אז דיי להיתנהג כמו תינוקות,ירון יבקש סליחה(אם הוא ירצה)ויקבל עונש קטן שאנחנו נעשה ! ואתה סהר תיתנצל,נו במאת עד שעשינו פה גיבוש בין החברה,זה צריך להישבר אחרי סרט מסכן ויריבות בין שני אנשים? אז די,תיתנהגו כמו בוגרים סהר,רוצה להשלים עם ירון ונשכח מהשטות הזאת? וירון אותו דבר?

orel811

New member
רוני

אני נתתי לו תגובה ועם כל הלב אבל הוא החליט שהוא מקלל את כולנו אם הוא לא יודע לקבל תגובה כמו שצריך אז שלא יקבל נקודה וראית אתמול הגבתי לו כמו שצריך וראית רק 2 הודעות שם שלי אני לא נכנסתי למריבה אבל הוא ממשיך פה אז לא אין בעיה

רוני1237

New member
טוב אני מודה שירון לא היה בסדר,

מספיק נו, תעשו סולחה במקום להיתארגן כדי להוריד תערבים מהמפה שלנו אתם מיתכווחים על שטיות שבדיוק כמו בני 3 עושים. אני יהיה כמו ''הבורר''(לקחתי את זה מהסידרה)אם אתם רוצים נישמע את שני הצדדים,למה התחיל כל הויכוח,למה מי מה ומו. סהר יגיד לי(אם הוא רוצה כמובן)למה התחילה כל הויכוח המטומטם הזה, אותו דבר אוראל ובדיוק אותו דבר ירון, נסכם על שלום,ומה ירון יצטרך לקבל על מה שקרה (אם מגיע לו עונש ואם לא לא.) אז אתם מסכימים?

orel811

New member
אני יגיד לך בדיוק

כל המריבה התחילה כי הוא לא קיבל שאני וסהר אמרנו לו שמה שהוא רשם בסרט זה לא ההיסטוריה האמיתית של AIS ושל המשחק כולו..... באנו כדי לתקן אותו והוא התנפל והתחיל לקלל ולהשתחצן וכל זה אז מה שנשב בשקט בזמן שהוא מקלל אותנו? תגידי לי את אם עכשיו היה בא מישהו היה מקלל אותך וכל מה שרצית לעשות זה לעזור והוא מתחיל לקלל אותך את לא היית נפגעת?? אז כמו שהוא קילל אותנו אנחנו קיללנו אותו אז הנה עכשיו אני בשיחה עם יוסף והוא אומר שכל זה התחיל כי אנחנו שונאים את ירון ומי שאומר את זה אז הוא משקר נתנו תגובות אמיתיות במטרה לתקן הוא החליט איך שהוא החליט והוא התחיל לקלל אז כמו שיוסף אמר אנחנו נפלנו עליו נכון כי אנחנו לא נותנים שיפגעו בחברים שלנו אם זה באופן מילולי או באופן פיזי ויוסף יודע את כל זה אבל הוא נותן לעצמו להתעלם מכל זה ועדיין לחזק את ירון

HuriCaN

New member
אני לא מדבר,לא אדבר, ולא רוצה לשמוע על ירון

סוף פסוק פה אני לא כותב כלום רוצה לשמוע יש לך את המסנ שלי אני מאמין

A S S A S I N

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אהלק עונש טוב שלא חשת איזה עונש בדיוק את יכולה לתת לו?

Shaycs

New member
ברור אפשר להגיב לו נו נו נו

ולהושיב אותו בפינה עם הפרצוף לכיון הקיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוני1237

New member
לא אבל נגיד אם זה יקרה שנית

אפשר להשמיד את המידנה שלו בלי שאנחנו ניתערב או במילים של הבורר ''המדינה שלו מותרת''

Bleys1

New member
כל מה שהוא עשה זה להגן על הברית שלו

אההה אז לקרוא לי ולניסה גנבים זה להגן על הברית שלו? ולהגיד שהוא המציא דברים במשחק זה להגן על הברית שלו? ולהתלהב מפעולות מסקנות שהוא עשה לפני האיפוס זה להגן על הברית שלו?

HuriCaN

New member
אתה לא תתנתק מTUF כדי לפגוע במישהו שלא שווה

את זה וחלאס להגיב לו ולחמם את העניינים אוראל אל תדאג, את המגיע לו הוא יקבל, כמו שכולם מכירים אותי אני לא מדבר באוויר... עזוב אותו, אם הוא אומר שאנ ישחצן מי כמוהו יודע.... שיגיד מה שהוא רוצה הוא לא מזיז לי בכל מקרה, תוכל להגיד לו STFU(B)1 וזהו שי יבין מה אמרתי פה

Sabat0

New member
אוראל, הזהרתי אותך כבר

יש לי כרגע את כל המספרים של המגן (אם היא עדיין קימת בכלל
). בפעם הקודמת הבלגתי, אם תגע שוב במישהו מאייס אני בכבודי ובעצמי מארגן תקיפה ומוחק כל מדינה שתהיה מעורבת בענין.

orel811

New member
אתה בכבודך??

בואנה אתה חושב שאתה מפחיד אותי??פחחחחח הצחקת אותי המגן??וואלה אתה יותר טיפש משחשבתי תאמין לי המגן קטנה מאוד מול כל הכוח שיש לי ואתה כולה מזדיין קטן חושב שאתה משהו?? בוא תקוף נו יאאלה הולך ונעזר בטריגר כדי לקבל מספרים נו יפחדן תקוף אותי אני ממש מפחד ממך תאמין לי בשניה שאתה תתקוף מדינה שלי או של חבר ברית שלי שאייס לא ישאלו את עצמם למה יש תקיפות עליהם מכל הבריתות הישראליות ובאמא שלי אם אתה נותן פה עוד תגובה אני מבטיח לך המדינה שלך תיהיה מחוסלת!

רוני1237

New member
אוראל להירגע,

קח כוס מים(או קולה) תינשום ותישאוף. לא צריך לקלל ולהגיע לרמות כאלה. בלי איומים,מה אתה באיזה?אברג'יל?הלפרון?

למעלה