הודעה לכולם

orel811

New member
רוני עכשיו זה באמת עובר גבול

• אוראל, הזהרתי אותך כברו Sabat0 ו 14:31 | 05/06/07 יש לי כרגע את כל המספרים של המגן (אם היא עדיין קימת בכלל ). בפעם הקודמת הבלגתי, אם תגע שוב במישהו מאייס אני בכבודי ובעצמי מארגן תקיפה ומוחק כל מדינה שתהיה מעורבת בענין. את ההודעה הזאת קראת?? אני רואה פה שהוא מאיים עלי ועל הברית שלי ותראי כמו שרשמתי לך למעלה הוא מאיים עלי אני מאיים עליו הוא ימשיך לאיים ואני יתחיל לפעול

HuriCaN

New member
וברגע שתעשה את זה

אתה לא רוצה לדעת איפה תגמור חלאס לאיים במשחק חלאס לתפוס פוזה ולהתערב בעניינים שלא שלכם אוראל לא יעשה כלום, כמו שאתה לא תעשה כלום...

Sabat0

New member
שניכם מטומטמים

אחד יותר מהשני. אני הצהרתי שאתקוף אותו רק אם הוא יתקוף מישהו מהברית שלי. מה לעשות, ככה זה - לאנשים טפשים יש קריאה סלקטיבית. אגב אוראל, כן, אני בטוח שברגע שאתקוף אותך (כתקיפה חזרה) כל הבריתות הישראליות עולות על אייס. א-הא. יש לך בקו החם את כולם בשלוף, רק שולח מספר ומיד מתארגנות מתקפות... אל תרגיש כל-כך גדול. אני נהנה להמשיך לאים, ככה אתה תפעל ולי יהיה תרוץ למחוק אותך מהמשחק הזה. רוני - אל תתערבי, בבקשה. בטח לא לטובתו.

רוני1237

New member
לא לטובתו אני רק מנסה להסדיר את העניין

במקום להגיד לי תודה אתה עוד אומר לי לא להיתערב

orschraiber

New member
יאללה!! רבאק! כל החיים אתה רק מזיין ת'שכל!

אני רוצה לראות אותך מתקיף את AIS יא חמאר...אתה רק מדבר..במקום לדבר תבצע יא טמבל! ואל תתחיל להגיד כל מיני דברים! אוף חפרת בשכל! די עם החפירות! ווואלה לא אנחנו לא יודעים למה אתה מסוגל! אז תראה את הכוחות העל טבעיים שלך..תפסיק לדבר! או שתעשה משו או שתשב בלול בשקט למנה זה כבר חופר יותר מידי!!

orschraiber

New member
רסמייי...אוראל נשמה..

אתה כולך דיבורים! אתה סתם עוד אפס! אף אחד לא יעזור לך נגד אייס! לך לערבים אולי הם יעזרו לך! פחח ואתה עוד מאיים עלינו עם הכוח המעפן שך'?! שב שב במלונה יא חמאררר!!!

Shaycs

New member
סליחה פה אתה טועה אנחנו נעזור בשמחה

או ליתר דיוק אני בטוח יעזור הברית אני יצטרך להחליט

HuriCaN

New member
../images/Emo41.gif TUF מתבקשת לא להגיב בנושאים שלו, תודה ../images/Emo41.gif

freesoul21

New member
כולם לשתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ותפסיקו כבר את כל הזיוני המוח "אני אשמיד אותך" קודם תצליחו להשמיד מדינה ערבית מסכנה(ראה ערך מדינת עשריה של אתמול) ואחרי זה אתם יכולים לדבר

למעלה