הופעה להורדה

female drummer

New member
אחרי שראיתי את זה אני חייבת להגיד

למרות שהתלבטתי הרבה... ברט נראה הרבה יותר טוב מג'ר!! אל תנסו אפילו להכחיש!!! ואל תגידו שזה לא המקום לדבר על זה ובלה בלה בלה... אני מחליטה, ובא לי למרר לכם את החיים מוהאהאהאהא ומסכן מאייקי שדפקו אותו שוב עם טמבורין....חחח הוא נראה מבואס:/ מסכן... כי באמת, אי אפשר שני בסיסטים, וג'פה כנראה יותר טוב.... סתם תרגעו, הכל נכתב בהומור(בערך)

קרניjack

New member
ג'ף בטוח יותר טוב

מאייקי מנגן על באס.....אממ.......מקסימום 5 שנים?
אני סבורה שבגלל זה הוא לא משתולל בהופעות, הוא צריך לראות על מה הוא לוחץ

EnchantedS

New member
אחרי 5 שנים של נגינה לא אמורים לדעת

לנגן גם בלי להסתכל? זה לא שנה אחרי הכל... (חח לא לדכא אותי!)

קרניjack

New member
חח לא יודעת../images/Emo6.gif

אני לא ממש מנגנת, אבל יש אנשים שיש להפ פחות כישרון לניגון, ויש אנשים שיש יותר, יש כאלה שלומדים לנגן מהר וטובו, יש כאלה מהר ולא טוב, ויש כאלה לאט ולא טוב ויש כאלה לאט ופחות (מזכיר לי הסתברות
) אז אולי הוא צריך להסתכל כל פעם שהוא פורט או לוחץ... או שהוא סתם אוהב לשחק אותה הגיק הקשוח, שלא מחייך ולא משתולל בהופעות...

love mcr

New member
שניה אבל קראתי על מייקי שהוא ממש

טוב בגיטרה.. כי שהם רק התחילו מייקי רצה להצטרף בתור לא זוכרת ומה וג'ר ואמר לו שהוא לא יכול ושהם צריכים הסם והוא למד את כל השירים בלילה אחד... זה קישרון...

EnchantedS

New member
למה אי אפשר 2 באסיסטים?

חח אני לא מבינה בזה.... ולמה בכלל הוא עלה על הבמה? לא היה יותר קל לו ללכת מאחורי הקלעים בזמן הזה? כי נתנו לו תוף מריים פשוט כדי שיעשה משהו, לא?

קרניjack

New member
אממ..

הוא נענע את התלוף מריים ליד מיקרופון, שמעו את התוף.. אבל כן לדעתי זה כדי שיהיה לו משהוא לעשות, אחרי הכל 2 להקות על הבמה בלי הבאסיסט שתוקעים אותו מאחוריי הקלעים כי אין מה לעשות איתו? לא נראה לי שיעשו דבר כזה

EnchantedS

New member
חח את רק אומרת את זה על ברט כי הוא

מקל:) חח וג'רארד כמה מקלות... חחח שג'רארד כבר יפסיק עם התנועה ההיא! חח בכל מקום הוא תוקע אותה..

l u d

New member
אני דווקא חושבת שברט באמת נראה פה

יותר טוב ובלי קשר למי יותר רזה פשוט השילוב של הבגדים וכל התנועות שלו הופכות אותו למאוד משוקס

למעלה