חחח זה גם הופעה ישנה, אז עכשיו פחות ניראה לי
ק קרניjack New member 12/12/05 #45 אבל לדעתי זה באמת כי ג'רארד נראה שמן ויותר מגושם ליד ברט, אבל הוא לא זה בעיקר התנועות המוגזמות שלו, זה מצחיק אבל מאז הוא נירגע...
אבל לדעתי זה באמת כי ג'רארד נראה שמן ויותר מגושם ליד ברט, אבל הוא לא זה בעיקר התנועות המוגזמות שלו, זה מצחיק אבל מאז הוא נירגע...
F female drummer New member 13/12/05 #49 מממ.... לא חשבתי על זה מסתבר שכן.... אז מה? כל הבאדי-בילדרים מגלחים!!!
F female drummer New member 13/12/05 #55 body builders כאלה שמפתחים ת'גוף שלהם... מר עולם וכו'.... הם מגלחים את כל הגוף עד כמה שאני יודעת... וגם רוכבי אופניים ושחיינים
body builders כאלה שמפתחים ת'גוף שלהם... מר עולם וכו'.... הם מגלחים את כל הגוף עד כמה שאני יודעת... וגם רוכבי אופניים ושחיינים
E EnchantedS New member 13/12/05 #48 He actually went on stage like that??.. haha *can't wtite in Hebrew*
E EnchantedS New member 13/12/05 #54 Cus my keyboard is stuck on English and it's only today- not always
ב בטי בופ האחת New member 11/12/05 #19 חחחחחחחחחחחחח....... מייקי עם תוף מרים בצורת כוכב כתום... חחחחחחחחחחחחחח........ איזה חמוד....