הופ הופ! התפקדות אוגוסט איט איז!

Pure M

New member
../images/Emo41.gifהופ הופ! התפקדות אוגוסט איט איז!../images/Emo41.gif

ובכן, מאחר וברגע זה אני איני בבית והסיסמא אינה בהישג יד, נוותר על הכותבים המובחרים עד מחר בצהריים (כן כן, יש לכם עד מחר בצהריים כדי לתקן את הסטטיסטיקה
) וכעת... *כיחכוך בגרון* אהמ, אהמ! לשאלוותתת! שם: גיל: מגורים: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: מסר לאומה: השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? (השתמשו בדימיון
) אדגיש זאת - תמונה, או חסימה.
ותאמינו לי, אני לא רחמן כמו המנהלת הקבועה פה
חודש נפלא לכולם!
^_^

Galadriel 3000

New member
איזה מזל שביצעתי את הכניסה השנתית שלי

שם: מיכל גיל: 18 מגורים: רחובות השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אמממ יש בתוכי נבלה :p החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אנאערף... שהם יופיעו בארץ זה מספיק מופרע לא? מסר לאומה: קקי השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? (השתמשו בדימיון) הממ להביא לשם את צה"ל ולהשתמש באיומים
אדגיש זאת - תמונה, או חסימה. ותאמינו לי, אני לא רחמן כמו המנהלת הקבועה פה אוח... יענו תמונה שלי או סתם? נלך על סתם.

Pure M

New member
../images/Emo41.gifוההודעות!../images/Emo41.gif

מי כתב הכי הרבה? מי עשה את זה בגדול? טאם טאם טאםם! *תופים*
ובמקום החמישי
.. עם 57 הודעות.. זהו..ממ. מעניין מי. הי, זה אני
יאפ. Pure M
במקום הרביעי
.. עם 78 הודעות! justin9!
במקום השלישי
.. עם 90 הודעות - Cling And Clatter! כעת אנו ממש בצמרת.. מי יהיו הכותבים המובחרים? כל זאת ועוד בפרק הבא! טוב נו, לא.
ו...במקום השני! Chrismakkah convert עם 116(!) הודעות! חושבים שזה הרבה? במקום הראשון, תנו כבוד לכותבת המובחרת של החודש האחרון.. עם 194(!!) הודעות! זוהי גיתית - אמבריי לנצח! המנהלת ה
שלנו:] בהצלחה לכותבים בחודש הקרוב, אני רוצה לראות פה שבירות שיאים!

ג'ניפר, איזה ירידה!!../images/Emo2.gif

וכמובן, גיתית במקום הראשון
ומשה- כל הכבוד גם לך, הצטרפת רשמית רק החודש הזה ואתה כבר בחמישייה!! (לא שזה אומר דברים כ"כ טובים על הפורום שלנו, אבל בכל זאת
) אין שום סיכוי שבחודש הזה תהיה שבירת שיאים.... כולם בחו"ל
*הולכת לענות על השאלון*

justin9

New member
נו מה.. הייתי חולה ../images/Emo7.gif

האמת שבכלל חשבתי שאני אפילו לא אהיה בחמישיה...
משה באמת כל הכבוד גם כניסה חדשה לחמישייה וגם בייביסיטר
חזק ואמץ

Pure M

New member
תאנק'ס../images/Emo13.gif

ומזה פה כולם בחו"ל, מה עם התפרנים חסרי התקצוב?

אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: ש. שר. שרי
.... אם אתם זוכרים- מצוין, אם אתם לא זוכרים--
(או שפשוט תבדקו בהתפקדות של חודשים יוני/יולי)... השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אממממ... היו לי את 9 הימים בהם לא שמעתי בכלל (תקופה קשה.
), אבל נראה לי שאת THE FROG PRINCE וגם את BESHAPED
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אין לי חלומות מופרעים. אני משאירה את זה לגיתית, לג'ניפר וללסלי (איפה את, BTW.???). לי תספיק הופעה
מסר לאומה: הארי פוטר 7 מ-ה-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!
השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? (השתמשו בדימיון) נאיים בהתאבדות המונית??!!!!
--- תמונה תבוא בהמשך--- באמת.

justin9

New member
THE FROG PRINCE ../images/Emo2.gif

באמת??? נו נו ומה דעתך עליו? נכון שהוא מושלם?!?!?!?
רעיון טוב להשאיר לנו את החלומות המופרעים
במיוחד לגבי טום
איפה לסלי? בשביתה סתם.. היא הפכה ל"המשתמש השקט" (קוראת אך לא מוצאת מקום לתגובה) כמו רוב חברי הפורום דרך אגב שרי, איזו חמודה! תמיד שמה לב לחסרוננו

TFP../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל איפה הרעיונות המופרעים לגבי טום!?! אני לא רואה אותם בשום מקום!!! ו-לסלי!!! לא מקובל עלי שאת קוראת סמויה!!
התחילי לכתוב עכשיו!!
וברור ברור שאני אשים לב --

justin9

New member
אם אני רק אעיז

לרשום כאן את רעיונותיי המופרעים לגבי טום - מערכת תפוז תגלה אותי ל-10 שנים לפחות, מכל פורום אפשרי

למעלה