הופ הופ! התפקדות אוגוסט איט איז!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifותמונה אין לי, פשוט כי אני בבסיס וזה../images/Emo3.gif. אז אל תחסום אותי../images/Emo7.gif

yair7772

New member
באיחור אופנתי משהו../images/Emo66.gif

שם: יאיר גיל:21 מגורים: ירושלייים השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Atlantic / A Bad Dream (חרשתי עליהם במידה שווה) החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לא נשמע טוב כששואלים בנים אבל בכל זאת - הופעה ענקית בישראל כשהפורום כולו בשורה הראשונה!! מסר לאומה: למדתי לנגן את bedshaped!! (אבל על גיטרה ככה ש
, למרות שזה עדיין נשמע נחמד). אה, וחם לי
השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? כל הפורום יצטלם בשחור ולבן (קלידי פסנתר)ונשלח את זה לטים - ניצול של הפטיש שלו לפסנתרים
ותמונה תצורף בהקדם... נראה אם יש אחת שאני לא נראה כמו טרול

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif BEDSHAPED

יו, הלוואי והייתי יודעת לנגן שיר של קין!!!! אולי תקליט את עצמך מנגן??!?!?

yair7772

New member
ניסיתי פעם

וזה יצא די רע. היו לי רמקולים גרועים.... אני אנסה שוב בקרוב עם ציוד קצת יותר טוב (אני מקווה שזה היה בגלל הציוד
)

wow good idea for the dream

yesh li sheela- ata dati? lol not that you have to tell us but itäs a little survey we have among our forum. plus do you know the series The Tribe?
And wow about playing Bedshaped- you have to do it in our next forum meeting!

yair7772

New member
אקטצ'ואלי -

הייתי דתי עד הגיוס. מאז אני ב [התכוננו למשפט פלצני
] מעין מסע פנימי לבחון האם זה מאמונה אמיתית או מהרגל [טוב כולם, אפשר לחזור לקרוא, מצטער] ואני לא מכיר השבט. האמת שאפילו לא שמעתי עליה עד שהגעתי לפורום. על מה היא? (אני לא שואל "היא טובה?" כי הסברת לי מה פשר הכינוי שלך אז התשובה נראה לי תהיה קצת לא אובייקטיבית
)

lesli

New member
הגיע הזמן שגם אני אתפקד../images/Emo9.gif

שם: לסלי גיל:באוקטובר 16!!! מגורים:קריית מוצקין השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: באדשייפד בלייב ארת' החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: חוץ מלהיות אהובתו הנצחית של טום??
מסר לאומה:לישון הרבה זה כ-י-ף!!!! השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? לטוס לסוסקסס חחח ולחטוף אותם ומשה אתה מודע לעובדה שגם מנהל זמני אמור להתפקד נכון?

לא נכון ../images/Emo46.gif

יש כאן מלא מלא "משתתפים סמויים"... ויש מלא בחו"ל.... (גיתית, ליאור, נעה) ויש סתם את רועי ואת קארין ואת אופיר ואת לבנת שאין להם שום תירוץ!!
אז כל מי שאפילו רק קורא כאן- קדימה!!!!!! למה אתם מחכים??? ציינו את העובדה שאתם כאן!!!
ולתפארת מדינת ישראל

Pure M

New member
ותשובותיי!

שם: משה גיל: 20 מגורים: אתם לא רוצים לדעת. לא, באמת, אתם לא רוצים.
מקום נידח ליד ירושלים D: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Nothing In My Way החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: שיבואו להופיע בישראל ותהיה לי כניסת VIP? מסר לאומה: תאכלו, זה טעים. השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? (השתמשו בדימיון) ובכן, לטום נגיד שיש הרבה סופגניות, לטים נגיד שיש הרבה גברברים כוסונים בישראל, ולריצ'י נבטיח מערכת תופים איכותית לאללה. כל אחד יצא לחופשה לבד, והופ! איזו הפתעה! נפגשים בנתב"ג! מה עושים? אם כבר אז כבר, גוררים אותם לפארק הירקון, ומארגנים הופעה מאולתרת בחסות גאידמק
ותמונות חובה לכולם חוץ ממנהלים! האהא
טוב נו, שיהיה. אבל זו תמונה ישנה. מאוד. ממש אבל. כאילו, אני רציני. ענתיקה. נו, as your wish. חודש נפלא!

justin9

New member
מה זה? מה זה?

מה זאת ההוצאת דיבה הזאת??? טום - סופגניות?
טים - גברברים?
הממממממ אבל גאידמאק... זה יכול להיות רעיון...

למעלה