הופ הופ! התפקדות אוגוסט איט איז!

justin9

New member
זה צריך להיות התפקדות חודש יולי

הרי תוצאות חמשת הכותבים המצטיינים מתייחסות לחודש שעבר לתשומת לבכם
וגם חייבים כבר לשנות את השאלות אין לי כל כך הרבה מסרים לאומה ו/או חלומות מופרעים טוףף חדל פטפטת, להלן תשובותיי: שם: ג'ניפר גיל: 20 מגורים: קריית מוצקין. קריות RULZZZ
אם זכרוני אינו מטעני, ישנה כאן בפורום נציגות מכובדת של אנשי הקריות. השמיעו קול חברים
השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אמממ כנראה שזה יהיה - Keane - Thats All - Genesis Tribute
כי מה... טים עושה לי שם צמרמרה. ולאלה שעוד לא נתקלו - http://youtube.com/watch?v=WCaE8SDOsDU . ואז התמכרתי להופעה בלייב ארת' עם Bedshaped... מ-ה-מ-ם
וכולכם יכולים לנחש כבר מה יהיה השיר החרוש שלי לחודש הבא
כן!!! זהו something in me was dyeing
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אוקיי קבלו וידוי: אני מדמיינת את כל חברי הפורום ממתינים בכניסה להופעה של קין ובגלל שזה לוקח די הרבה זמן אנחנו מתחילים לשיר ביחד שירים של קין, ואזזזזזזזז פותחים את השערים!!! וכל חברי הפורום אוחזים ידיים חזק חזק, בונים חומה אנושית ושועטים פנימה!!!! היישר לשורה הראשונה מבלי לתת לאף אחד לעבור אותנו!!! ואז אנחנו מתפרעים בהופעה, שרים עם טום את כל השירים מילה מילה, קופצים עם התופים של ריצ'ארד ונמסים מהנגינה של טים וכך אנחנו מושכים את תשומת לבם של השלושה, הרי אנחנו חבורה עליזה וחולת קין ברמות, והם מחליטים באופן מפתיע להעלות אותנו לבמה!!!! ואח"כ גם לוקחים אותנו למאחורי הקלעים!!!! ומצטלמים איתנו!!!ואומרים לנו שאנחנו הקהל הכי מגניב שהיה להם אי פעם!!! ו.. ו...... ואז אני מתעוררת
די נווווו תגידו שזה יקרה!!!!
מסר לאומה: תתחילו מהדברים הקטנים! תאספו בקבוקים לנקודות האיסוף למיחזור, תוציאו את מטעני הפלאפון מהחשמל, תכבו את המחשב בלילה, תתחילו לרכוב על אופניים!!!! - כך יהיה פחות חם וחגי לא יעזוב את הארץ!!!
מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? עכשיו רציני, יש לי רעיון ממש טוב ומקורי. אני אהיה ביץ' ולא אשתף אתכם כי אולי אצליח קודם לאחד כוחות עם הרעיון של גיתית. תחזיקו אצבעות.

hagayx

New member
היא צודקת..

הנתונים של מי שכתב הכי הרבה וזה..הם מתייחסים לחודש יולי..הרי חודש אוגוסט רק התחיל והנתונים הם מהחודש שעבר.

Pure M

New member
נו ברור,

איפה ראית שכתבתי שההודעות הן מאוגוסט?

OMG החלום ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שכחת בסוף- הם לוקחים את מספרי הטלפון שלנו, ובכל פעם שהם באירופה, הם מתקשרים להזמין אותנו להופעה- כדי שנקפיץ להם את הקהל
.... זה יקרה!!

justin9

New member
בדיוק בחלק הזה של החלום התעוררתי

מרוב התרגשות שטום מוצא לו תירוץ כדי להשיג את מספר הטלפון שלי

../images/Emo6.gif good dream

what is your idea___ i hope itäs not the same one... and oh i love the genesis tribute i love it!!!! it was so good and btw about the dream- i dont think we will face craizer people about keane than us:)

justin9

New member
אני לא חושבת שיש לנו את אותו רעיון

הרעיון שלי די קשה לביצוע (למרות שלסלי ממש חדורת אמונה שזה אפשרי) אני אנסה לרשום לך אותו במסר או בMSN אבל זה לא יהיה כמו לתאר לך בע"פ ובהתרגשות גדולה
ובמילא חשבתי לספר אותו לכולם במפגש הבא... גם אני לא חושבת שניתקל בהופעה במעריצים יותר מטורפים מאיתנו.. בארץ אבל בחו"ל אני מאמינה שיהיו לנו מתחרים לשורה הראשונה
וכדאי להם לפרוש מעכשיו

hagayx

New member
התפקדות

שם: חגי גיל: 17 מגורים: פאקינג ק"ש השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: To The End Of The Earth החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: שנארגן טיסה פורומית להופעה! מסר לאומה: איזה פורום יש לנו, אה? השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ?: אין רעיון תמונה: אין תמונה חדשה מאז ההתפקדויות הקודמים.. חודש נפלא לכולם!

CrazyPenguin

New member
DD:../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל D: גיל: 16 תיכף ^^ מגורים: פתח תקווה P: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: מממ She has no time נראלי החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: טום. אני. סמטה. לא צריך יותר מדיי מידע D: מסר לאומה: ארה"ב זה קקי. השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? (השתמשו בדימיון) לעשות את טום, להכנס ממנו להריון, לחזור לארץ ואז הוא יצטרך לחזור איתי DD: חהחהחהחהחה

וול, שלום לך!!!!

אבל טום תמיד יוכל להתכחש לילד
וחוץ מזה, אנחנו רוצים את כל קין!!!! טום לא שווה כלום בלי ריצ'רד וטים!!!

CrazyPenguin

New member
בשביל זה יש אתכם ../images/Emo8.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

יש כאן לפחות עוד 2 בנות לא?

CrazyPenguin

New member
גם אני בחו"ל!חוח!!../images/Emo191.gif|פינגווין|

אבל בדרך לפה [ארה"ב] עברתי עם המטוס מעל אנגליה.... ואני בשיא ההתרגשות "אומייגאד הם מתחתי הם מתחתיי!@##W%$WE^$^"

somehow???מה הבעיה??? ../images/Emo3.gif

אתם הרי יודעים מה אני הולכת להגיד---- מבחינת משקל, אין שום בעיה שכמה אנשים יתחלקו בטום...
וכן, זה מצחיק אותי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gam oti....
I'd say just his face would be enough, but hey- i fancy him so i cant really speak

justin9

New member
מיס שרי, בגישה הזאת טום לא יגיע

חוץ מזה הבדיחות על המשקל כבר לא רלוונטיות

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני שם: דפי גיל: 19.4 מגורים: נסציונה / חור ליד אילת השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אני חושבת שלא שמעתי כל כך הרבה קין *מתביישת*. זה בגלל החור שאני תקועה בו../images/Emo7.gif. החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: הממ. מרצ'נדייז../images/Emo99.gif. וריצ'רד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. אבל זה לא כזה מופרע../images/Emo3.gif. בעצם, זה מופרע רק כשחושבים על המשכורת שלי../images/Emo3.gif. מסר לאומה: קק"צ זה כיפ../images/Emo9.gif. השאלה החודשית: מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? הממ. לחכות שחברי קין ילכו לקולנוע לאיזה סרט ולהכניס שם מסרים סמויים ותת הכרתיים שישכנעו אותם להגיע לארץ ../images/Emo9.gif.

למעלה