זה צריך להיות התפקדות חודש יולי
הרי תוצאות חמשת הכותבים המצטיינים מתייחסות לחודש שעבר לתשומת לבכם
וגם חייבים כבר לשנות את השאלות אין לי כל כך הרבה מסרים לאומה ו/או חלומות מופרעים טוףף חדל פטפטת, להלן תשובותיי: שם: ג'ניפר גיל: 20 מגורים: קריית מוצקין. קריות RULZZZ
אם זכרוני אינו מטעני, ישנה כאן בפורום נציגות מכובדת של אנשי הקריות. השמיעו קול חברים
השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אמממ כנראה שזה יהיה - Keane - Thats All - Genesis Tribute
כי מה... טים עושה לי שם צמרמרה. ולאלה שעוד לא נתקלו - http://youtube.com/watch?v=WCaE8SDOsDU . ואז התמכרתי להופעה בלייב ארת' עם Bedshaped... מ-ה-מ-ם
וכולכם יכולים לנחש כבר מה יהיה השיר החרוש שלי לחודש הבא
כן!!! זהו something in me was dyeing
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אוקיי קבלו וידוי: אני מדמיינת את כל חברי הפורום ממתינים בכניסה להופעה של קין ובגלל שזה לוקח די הרבה זמן אנחנו מתחילים לשיר ביחד שירים של קין, ואזזזזזזזז פותחים את השערים!!! וכל חברי הפורום אוחזים ידיים חזק חזק, בונים חומה אנושית ושועטים פנימה!!!! היישר לשורה הראשונה מבלי לתת לאף אחד לעבור אותנו!!! ואז אנחנו מתפרעים בהופעה, שרים עם טום את כל השירים מילה מילה, קופצים עם התופים של ריצ'ארד ונמסים מהנגינה של טים וכך אנחנו מושכים את תשומת לבם של השלושה, הרי אנחנו חבורה עליזה וחולת קין ברמות, והם מחליטים באופן מפתיע להעלות אותנו לבמה!!!! ואח"כ גם לוקחים אותנו למאחורי הקלעים!!!! ומצטלמים איתנו!!!ואומרים לנו שאנחנו הקהל הכי מגניב שהיה להם אי פעם!!! ו.. ו...... ואז אני מתעוררת
די נווווו תגידו שזה יקרה!!!!
מסר לאומה: תתחילו מהדברים הקטנים! תאספו בקבוקים לנקודות האיסוף למיחזור, תוציאו את מטעני הפלאפון מהחשמל, תכבו את המחשב בלילה, תתחילו לרכוב על אופניים!!!! - כך יהיה פחות חם וחגי לא יעזוב את הארץ!!!
מה תהיה הדרך היצירתית ביותר להביא את קין לארץ? עכשיו רציני, יש לי רעיון ממש טוב ומקורי. אני אהיה ביץ' ולא אשתף אתכם כי אולי אצליח קודם לאחד כוחות עם הרעיון של גיתית. תחזיקו אצבעות.
הרי תוצאות חמשת הכותבים המצטיינים מתייחסות לחודש שעבר לתשומת לבכם