הורדת הערוץ מהממירים של YES

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהורדת הערוץ מהממירים של YES../images/Emo41.gif

אוקי, אני חושבת שאם נעשה את המחאה שלנו בצורה הולמת ובוגרת נוכל להגיע לאנשהו. בינתיים ישנה עצומה, קבוצה בפייסבוק, ועוד עצומה שנערכת במייל. אנסה לארגן עוד היום מתפוז עצומה גם פה בפורום, אבל אני חושבת שיהיה גם אפקטיבי אם נשלח מיילים\מכתבים\נתקשר לשירות הלקוחות של YES בצורה מנומקת, בוגרת והולמת. ליצירת קשר עם YES: https://secure.yes.co.il/Contact/ContacrService.aspx לצערינו, לא נוכל לשלוח פניות באינטרנט עד ה9.6 בגלל שבועות. בינתיים אני מציעה שנארגן את הפניות שלנו, לא? חשבתי על משהו כזה: ערוץ MTV2 הוא ערוץ למוזיקה אלטרנטיבית המהווה בחירה שונה למי שמאס במיינסטרים המוצג בערוץ MTV. כיום, המיינסטרים והמותגים משתלטים על כל תחומי החיים שלנו- החל מלבוש, כלה[ככה מנסחים את זה?
] במזון ועד המוזיקה. כאדם אינדיווידואלי, אני רוצה שכפי שיש לי בחירה לאכול בצורה שונה ולא ממותגת ולהתלבש בצורה שונה ולא ממותגת- תהיה לי גם בחירה לראות טלוויזיה בצורה שונה ולא ממותגת. המיינסטרים אמנם משתלט ומתפתח אך בכדי שלא תהיה כפייה וצנזורה, חייבת להיות אלטרנטיבה לצופים שלא בהכרח רוצים לשמוע את סוג המוזיקה המקובל והרגיל. ביטול הערוץ יהיה סגירת האפשרויות למספר לא מבוטל של אנשים ויצור מונופול של המוזיקה המסחרית לכל לקוחות YES טוב, לאדעת איך להמשיך\לסיים. מישהו רוצה לעבור ולמצוא איפה לתקן, לשפר, וכו'- מוזמן. כשיהיה לנו נוסח אחיד ויפה נוכל לשלוח אותו עם שינויים קלים לשירות הלקוחות ואף להתקשר. רק בבקשה, בלי להציף. ביקשתי עזרה גם מתפוז ואולי נפרסם גם בפורומים אחרים, אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה- אל תיכנסו לפאניקה ותציפו את כל הפורומים כי זה יצור נזק ונאבד תמיכה. יאללה, ניאבק בזה ביחד.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי ניסחת את זה ממש יפה ואין לי מה לשנות ... הלוואי ונצליח

gilriv

New member
תראו

יס מורידה גם ערוצים לא ..נחוצים סוף סוף זה כלול גם את הערוץ המצרי {יתר הערוצים חוץ מMTV2 זה בסדר >??חשוב אבל שיעלו ערוצים שידברו אנגלית או ערוץ אמריקאי של סרטים -בבקשה לא עוד ערוץ חדשות

Lyla Bellamy

New member
בסדר אבל אתה יודע במה הם מחליפים את הערוץ ?

MTV דאנס אוקיי ?!.... לא אותו קהל יעד בדיוק ולא אכפת לי מהערוץ המצרי לא ידעתי שקיים אחד כזה אכפת לי מM2 ..

GaIi4697

New member
איפה הם אמרו שMTV דאנס יחליף את M2?

MTV דאנס החליף את MTV BASE או איך שלא קראו לזה

ReaLostprophet

New member
נראה לי שאומרים

החל מלבוש, דרך המזון ועד המוזיקה. אם את רוצה אני אביא את זה לבדיקה למורה שלי להבעה

Rose131

New member
כןכן, צודק.../images/Emo12.gif

עזוב מורים, יש פה מספיק אנשים עם יכולות ניסוח יותר טובות משליXD

ReaLostprophet

New member
אם ישמעו שגם מבוגרים נגד זה

זה יגביר לנו את הכוח! אבל מצד שני מה הסיכוי שזה יעניין מורה?

נכנסתי לפה ברקע שראיתי את ההודעה בערוץ.

אני לא פעילה בפורום (למען האמת ביקרתי פה רק פעם או פעמיים לכל היותר), אבל ידעתי שיס טועים בטענה שמעט אנשים צופים בערוץ. ידעתי שאנשים ינסו להקים עצומות ולעורר מחאה. כל חבילת המוזיקה פשוט לא שווה בלי הערוץ. למרות דעותי על הערוץ בזמן האחרון זה עדיין יהיה קשה להתרגל לא ללחוץ על 78 בשלט
.

../images/Emo45.gif

זה מה שהם כתבו לי בתגובה לפנייה שלי: "שלום רב, תודה על פנייתך לחברתנו, בימים אלה פועלת החברה להעלאתם של ערוצים חדשים ותעדכן את לקוחותיה בהתאם. לאור תדירות צפייה נמוכה בערוצים, הוחלט על סיום ההתקשרות עם ספקי הערוצים. כמו כן, תוכן פנייתך הועברה לידיעת הגורמים הרלוונטים במחלקת התוכן. אשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בברכה, גלית אריה מח' פניות הציבור חברת yes"

פאק הם ממש לא נחמדים../images/Emo223.gif

אני כל כך מקווה שנצליח לשנות משהו.. גם בשביל כל בעלי היס וגם בגלל שאם הוט יחליטו לבטל אותו אני מתה

מ ר ו

New member
גם לי ענו...

את אותו דבר בדיוק. הנוסח ממש יפה, אבל לפי דעתי צריך גם להוסיף משהו על למה ליס כדאי להשאיר את הערוץ, להוכיח שכן יש לערוץ הרבה קהל: לדבר על זה שMTV2 הוא ערוץ המוזיקה היחיד עם פורום משלו בתפוז (ושהוא פעיל מאוד עם הרבה מאוד חברים), על זה שעוד באותו יום ששלחו את ההודעה המון אנשים התלוננו והתחילו להתארגן על מנת שלא יורידו את הערוץ, הוקמה קבוצה בפייסבוק וכו' וכו'. כל אלה מוכיחים שיש הרבה מאוד אנשים שלא רק צופים בערוץ, אלא גם מוכנים להאבק כדי שהערוץ לא יירד... לפי דעתי ליס כן כדאי לשמור על הקהל "הצעיר" שלו, הרי בני נוער הם אלה שצופים בטלויזיה הכי הרבה שעות והם אף משפיעים על ההתנהגות של הבית כולו (אני מכירה המון בני נוער שלחצו על ההורים להתחבר ליס/הוט מכל סיבה שהיא, וההורים עשו זאת כי להם לא באמת משנה...). אולי אפשר לרמוז על זה גם במכתב... זהו, אני גם חתמתי על הכל, נקווה שמישהו שם מקשיב ולא רק מכונה שמחזירה לכולנו את אותו נוסח תשובה בדיוק
האמת שאחרי שנכנסתי לכאן וראיתי כמה אנשים יש כאן וכל מה שהם עושים, אני די אופטימית

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאולי הם רוצים לעבור לערוצי מוזיקה אחרים?

אמריקאים??
פוש, MTV2 אמריקאי? הא? חחחחחחחח אני חייה באשלייה XD וגם ככה יש לי הוט..

GD ROCKS

New member
הלוואי

חחח אני מתנחמת בעובדה שמי יודע אולי כזה הם יפתיעו ויביאו איזה ערוץ אמריקאי כה אבל כאילו זה באמת יקרה ~____~

Lyla Bellamy

New member
לא שלא יביאו אמריקאי !

בערך 95 אחוז ממה שאני שומעת זה בריטי

למעלה