../images/Emo41.gifהורדת הערוץ מהממירים של YES../images/Emo41.gif
אוקי, אני חושבת שאם נעשה את המחאה שלנו בצורה הולמת ובוגרת נוכל להגיע לאנשהו. בינתיים ישנה עצומה, קבוצה בפייסבוק, ועוד עצומה שנערכת במייל. אנסה לארגן עוד היום מתפוז עצומה גם פה בפורום, אבל אני חושבת שיהיה גם אפקטיבי אם נשלח מיילים\מכתבים\נתקשר לשירות הלקוחות של YES בצורה מנומקת, בוגרת והולמת. ליצירת קשר עם YES: https://secure.yes.co.il/Contact/ContacrService.aspx לצערינו, לא נוכל לשלוח פניות באינטרנט עד ה9.6 בגלל שבועות. בינתיים אני מציעה שנארגן את הפניות שלנו, לא? חשבתי על משהו כזה: ערוץ MTV2 הוא ערוץ למוזיקה אלטרנטיבית המהווה בחירה שונה למי שמאס במיינסטרים המוצג בערוץ MTV. כיום, המיינסטרים והמותגים משתלטים על כל תחומי החיים שלנו- החל מלבוש, כלה[ככה מנסחים את זה?
] במזון ועד המוזיקה. כאדם אינדיווידואלי, אני רוצה שכפי שיש לי בחירה לאכול בצורה שונה ולא ממותגת ולהתלבש בצורה שונה ולא ממותגת- תהיה לי גם בחירה לראות טלוויזיה בצורה שונה ולא ממותגת. המיינסטרים אמנם משתלט ומתפתח אך בכדי שלא תהיה כפייה וצנזורה, חייבת להיות אלטרנטיבה לצופים שלא בהכרח רוצים לשמוע את סוג המוזיקה המקובל והרגיל. ביטול הערוץ יהיה סגירת האפשרויות למספר לא מבוטל של אנשים ויצור מונופול של המוזיקה המסחרית לכל לקוחות YES טוב, לאדעת איך להמשיך\לסיים. מישהו רוצה לעבור ולמצוא איפה לתקן, לשפר, וכו'- מוזמן. כשיהיה לנו נוסח אחיד ויפה נוכל לשלוח אותו עם שינויים קלים לשירות הלקוחות ואף להתקשר. רק בבקשה, בלי להציף. ביקשתי עזרה גם מתפוז ואולי נפרסם גם בפורומים אחרים, אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה- אל תיכנסו לפאניקה ותציפו את כל הפורומים כי זה יצור נזק ונאבד תמיכה. יאללה, ניאבק בזה ביחד.
אוקי, אני חושבת שאם נעשה את המחאה שלנו בצורה הולמת ובוגרת נוכל להגיע לאנשהו. בינתיים ישנה עצומה, קבוצה בפייסבוק, ועוד עצומה שנערכת במייל. אנסה לארגן עוד היום מתפוז עצומה גם פה בפורום, אבל אני חושבת שיהיה גם אפקטיבי אם נשלח מיילים\מכתבים\נתקשר לשירות הלקוחות של YES בצורה מנומקת, בוגרת והולמת. ליצירת קשר עם YES: https://secure.yes.co.il/Contact/ContacrService.aspx לצערינו, לא נוכל לשלוח פניות באינטרנט עד ה9.6 בגלל שבועות. בינתיים אני מציעה שנארגן את הפניות שלנו, לא? חשבתי על משהו כזה: ערוץ MTV2 הוא ערוץ למוזיקה אלטרנטיבית המהווה בחירה שונה למי שמאס במיינסטרים המוצג בערוץ MTV. כיום, המיינסטרים והמותגים משתלטים על כל תחומי החיים שלנו- החל מלבוש, כלה[ככה מנסחים את זה?