הורדת הערוץ מהממירים של YES

Incubus Creep

New member
זה יזיק אם אני אפיץ מחוץ לתפוז?

רק בכמה פורמים, ולא להציף.. רק שאנשים יהיו מודעים ואולי יעזרו לנו.

Incubus Creep

New member
היה כתוב למעלה לא להציף.. מן הסתם זה רק בתפוז

המוח שלי כנראה נדפק מלמידת יתר להיסטוריה.

Rose131

New member
הצפה זה בכל מקרה רע כי זה יוצא אנטי,

אבל פירסום מוסבר במקומות הנכונים לא יזיק.. רק בלי לעצבן אנשים..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifפתחתי על זה דיון בגיימר,

בפורום מוזיקה. היו כמה שהתעצבנו,וכמעט רוב מי שנכנס לדיון חתם.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifפשוט חוצפה, זה אחד הערוצים הכי

אהובים עליי ומלא להקות שם אני אוהבת ואין אותם בערוצים האחרים..... איזה מעצבנים!

MICHADIGITAL

New member
הצילו את MTV2

YES ב-16.6 חברת MTV2 מחשיכה את שידורי ערוץ בשל אחוזי צפייה נמוכים. להקת "החדשות" וקהילת האינדי והאלטרנטיב רוק קוראת לכם להצטרף למאבק

MICHADIGITAL

New member
הצילו את MTZ2

אהלן שמי מיכה גם אני נחרדתי לשמוע שמחשיכים את הערוץ ואם זאת שמחתי לשמוע שיש עוד אנשים שאיכפת להם לפניי שמצאתי את הפורום הזה פתחתי אוטמטית קבוצה בפייס בוק ורק אז גילתי שיש עוד אנשים במאבק מחאה שאינה מאורגנת לא תועיל כל כך, אשמח אם תצרי איתי קשר טלפוני ונוכל להזיז משהו באמת מיכה 0528851864 או [email protected] אני בעצמי סולן להקת אינדי רוק שנקראת "החדשות" ביום שני הקרוב(מוצאי שבועות) אנחנו בבארבי ת"א הקהל שיהיה במקום קשור מאוד לערוץ ואני מתכוון להודיע על המאבק נגד החשכת הערוץ על הבמה כמו כן למזלי חבריי וחברתי לחיים הם עיתונאים כך שהתארגנתי על רשימת מיילים של אנשי תקשורת חשובים שיקבלו לינק לקבוצה בפייס בוק וגם לפורום תחזרי אליי בקרוב לא נשאר הרבה זמן..

MICHADIGITAL

New member
הצילו את MTV 2

אהלן זה שוב מיכה הנה הלינק לקבוצה שלי בפייס בוק http://www.facebook.com/group.php?gid=20737038775&ref=mf

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifצריך להתקשר ליס,

*2080,ואז ללחוץ על שלוחה 1,ותעברו לנציג לקוחות. הם אמרו שאם הם יראו שיש הרבה פניות הם ישקלו את זה שוב. שימו לב שצריך להצטייד בת.ז של בעל המנוי!

Incubus Creep

New member
שלחתי ליס פניה

אני מקווה שזה יעשה עליהם רושם: "אני ממש נזעמת על ההחלטה של יס להוריד את הערוץ MTV2 ממסכיה. הערוץ הוא הערוץ היחיד בארץ אשר משדר מוזיקה אלטרנטיבית. הערוץ היחיד שלא הולך בעיניים עצומות אחרי תרבות המיינסטרים. זה ערוץ שונה ומקורי וכל שנה אנשים רבים מגלים אותו ומתמכרים. אם יס אכן מתחייבת להתייחס לדעת קהל ולשדר תכנים איכותיים - הרי שהיא צריכה להמשיך לשדר את הערוץ. המקרה הוא ממש לא כמו מקרה MTV Base שגם ככה שידר מוזיקת מיינסטרים בנוסף לmtv ושלל הערוצים האחרים - לערוץ MTV2 אין תחליף! הערוץ הוא הפתח בארץ לתרבות האלטרנטיב בחו"ל, ואתם סוגרים את הפתח הזה ויוצרים נתק וחלל שאי אפשר למלא. חומר למחשבה: כשרק התחילו שידורי yes והצטרפנו העדפתי את הוט אבל נתתי ליס צ'אנס כי חשבתי שאולי תצפה לי הפתעה.. ובאמת הופתעתי לטובה מיס. בהתחלה הוט היו ה"מיינסטרים" ולולא אנשים ניסו גם את האלטרנטיבה, ובכן, חברת יס לא הייתה בכלל מצליחה. בבקשה, תנו לאלטרנטיבה סיכוי כפי שרבים נתנו סיכוי לאלטרנטיבה!" "אני ממש נזעמת" לול
נשמע מורתי משהו XD אבל המטרה מקדשת את האמצעים..

Incubus Creep

New member
רעיון לפרסום נרחב (צריכה את העזרה שלכם)

סתם רעיון שעלה לי לראש: להציע את הנושא "ערוץ MTV2 יורד מהמסך" כנושא החם בישראבלוג.. שם הנושא יקבל הרבה חשיפה ונקבל הרבה חתימות וגם אולי נעורר קצת מודעות והתנגדות. אני חושבת שאם יהיה מספיק רעש סביב הנושא יס ישקלו את העניין יותר ברצינות. העניין הוא שאני צריכה עזרה בניסוח תיאור הנושא. אם בכלל זה יתקבל להיות הנושא החם
... בכל מקרה, זה מה שהתחלתי לרשום בנתיים אבל קצת נתקעתי: "יס עומדת להוריד את ערוץ MTV2 ממסכיה ב16.6. הערוץ הוא הערוץ היחיד בארץ המשדר מוזיקה שהיא לא מיינסטרים (אינדי, אלטרנטיב, גראנג', הארד רוק, רוק קלאסי ועוד), מוזיקה שאין לה חשיפה בערוצים אחרים. (למרות הפניות לשירות הלקוחות של יס לא התקבלה התיחסות רצינית בעניין)" זה לא צריך להיות ארוך, 5 שורות לכל היותר. אבל צריך להוסיף ואין לי מושג מה.. אז תרגישו חופשי לשנות או בכלל להציע מלל שונה לגמרי. cheers mates!

Incubus Creep

New member
מורידים רק את MCM ו MTV2?

אין לי את חבילת המוזיקה.. רק את MTV2 אז אני לא יודעת מה מורידים ומה לא.. בכל מקרה אם זה רק אז אז אני אוסיף את MCM למישהו יש הצעות בנוגע לתוכן או לשלוח?

למעלה