הורדת הערוץ מהממירים של YES

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

ונגיד אפילו אני, שאוהבת שאת הסגנון האמריקאי, אוהבת גם מידי פעם לראות קליפים של להקות בריטיות חמודות וקטנות חח ובכלל.. אם מסתכלים על הטופ 5 להקות האהובות עלי אי פעם - 4 הראשונות הן מווילס
בריטים.

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifאם יביאו את M2 האמריקאי

זה יכול להיות ענק! למרות שממש לא נראה לי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאמת שלא הייתי שמחה כלכך אם כן..

כי אז יהיו מלא מלא מלא להקות קטנות אמריקאיות (שאני כן שומעת לפעמים וכמעט אף אחד לא מכיר) שבארה"ב הן מאינסטרים ובארץ אנשים טיפשים מחשיבים אותן לאימו אם בכלל מכירים אותן. ואז לאן ילך האינדי?? והלהקות הקצת יותר כבדות/כמו מאינסטרים אמריקאי הבריטיות?? שזה נדיר כי הם בעצם בריטים שדיי הולכים נגד הזרם וכמעט ולא מצליחות להקות בריטיות כאלה.

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהעצומה של הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1710 אין על תפוז
ביום שלישי כנראה נצורף גם להודעות של 'תפוז אנשים מודיע' אז אבקש שלא תציפו פורומים אחרים. מה שכן- שלחו לחברים, הורים, אחים, וואטאוור- כל מי שתומך.
אם יש הצעות לשיפור בניסוח אתם מוזמנים לשלוח לי מסר ואשנה זאת.
עוד הצעות בנוגע לפניות לYES ולמאבק אפשר לשלוח אלי.
מיכל, ניסית לשלוח למייל האדם של YNET- זה העלה תוצאות? אפשר לנסות לשלוח שוב ביחד עם העצומה החדשה.. חיתמו בהמוניכם.

../images/Emo216.gifהם לא חזרו אליי. אני אשלח להם את העצומה

החדשה הזאת ונראה כבר מה יהיה..

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

חתמתי... אני חייבת להודות שההודעה הזו ממש ביאסה לי את הסופ"ש...
אני כל כך מקווה שהעצומות יעזרו כי אני בטוחה ליס (כמו להרבה אנשים) אכפת מהכסף ולא מאיתנו... אני אנסה לצרף אנשים למאבק

StartSomething

New member
רק רוצה להבהיר למה הורידו את MTV BASE

רשמו ב-ד-י-ו-ק את אותו הדבר ביס! אחרי עצומה וקבוצה בלעת יותר מ-600 אנשים בפייסבוק, יס פרסמו כי הערוץ ירד בגלל שנאסר לשדר שידורים של הרשת הזאת או משהו בסגנון בארץ. קודם צריך לדעת מהי הסיבה האמיתית להורדת הערוץ, אח"כ לפעול. זה יכול לחסוך בזבוז זמן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifניראה לי זו הכוונה שלהם.

הם החליטו שכנראה לא ממש חוקי להם אומשהו כזה לשדר ערוצים שמכולם העולם הם רק בבריטניה ואירלנד ופתאום הם גם אצלנו.. אז החליטו שאנחנו לא מספיק טובים ויתקעו לנו MTVערב הסעודית כי יש יותר קליטה בגלל הקירבה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכן..

אבל אולי הם לא משלמים מספיק והבריטים דורשים עוד כי זה ממש נדיר שזה ישודר מחוץ לבריטניה+אירלנד. ניראה לי..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמשם.....

אבל לא יודעת... אולי הם סתם מצאו תחליף או ערוץ יותר זול?

ReaLostprophet

New member
אז למה יס לא מספרים את האמת?

זה יחסוך הרבה מאמץ למחאה אם זה נכון.

או שסתם המציאו את זה כדי שיפסיקו למחות?

אני לא רואה מה המטרה בלשקר לגבי הסיבה האמיתית...

StartSomething

New member
הסיבה להורדת MTV Base

ואולי גם להורדת M2 : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3520105,00.html " "כחלק מההתארגנות העולמית שהחלה בשנים האחרונות להסדרת זכויות אמנים בכל הקשור לאמצעי השמעה ודרכי הפצת המוסיקה, נתקלו ב-MTV בארה"ב בבעיות של חוסר זכויות באשר לשידור ערוץ MTV base בטריטוריות מסויימות ובהם בין הייתר מדינות כמו פולין, ישראל ואחרות." אם לא יורידו את הערוץ ב-Hot, מה שאומר שלא מדובר בזכויות שידור - צריך ללכת בכל הכוח על עצומות ומאבק!

אני ממש מקווה שזאת לא הסיבה,

ושלפחות הוט ישאירו אותו. אז אפשר יהיה לעבור אליהם או משהו...

תקנו אותי אם אני טועה../images/Emo223.gif

אבל יש עדיין MTV BASE בהוט לא? כי אם זאת באמת בעיה חוקית לא הגיוני שבהוט היו משאירים וביס מורידים

Incubus Creep

New member
מאז שראיתי את ההודעה אני באבל

באמת יש לי אבן על הלב. ישר נכנסתי לפה כי ידעתי שנעשה משהו כדי לעצור את זה. אני לא מוכנה שיורידו לי את הערוץ שאני מתעוררת והולכת לישון איתו. ובכלל, מאז ההודעה אני על MTV2 כל הזמן. הוא כל הזמן פתוח ברקע. איפה עוד אני אשמע שירים של להקות עם שמות כמו new shoes ולהקות שכל שורה שניה בשיר שלהם זה "או או" וקליפים חסרי תקציב על מסך ירוק? אסור להם להוריד את הערוץ הזה.. זאת הדלת שלנו לעולם האלטרנטיבי, כי בארץ הוא לא ממש קיים. אני מקווה שהעצומות יעזרו

למעלה