החולייה החלשה

PakoLina

New member
../images/Emo41.gifהחולייה החלשה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שלב 1! הוראות למי שלא מכיר: אני נותנת לכם רשימה של הדמויות מאינויאשה, ואתם צריכים לבחור מי הכי פחות מועיל לעלילה. בסוף אני סופרת ההצבעות ולמי שהצביעו הכי הרבה פעמים, יוצא.. עד שיורדות עוד ועוד דמויות, וזה מתחיל להיות קשה.. אבל אל תבחרו במישהו רק אם אתם שונאים אותו\ אל תבחרו במשיהו רק אם אתם אוהבים אותו.. למשל אל תוותרו על להוציא את ג'אקן רק בגלל ש "אני חושבת שקרפד עם מקור זה שיא הסקסיות.." כי הוא בקושי מועיל.. ועוד משהו: אתם צריכים להסביר למה הוצאתם את הדמות שהוצאתם! ו.. שימו
!! יכול להיות שבמהלך הסדרה יבואו עוד דמויות, ואני לא רוצה לשים ספויילרים, אזז.. אם ייצתרפו דמויות די מרכזיות, אני אצטרך להוסיף אותן. ורשימת הדמויות: אינויאשה סושאמרו שיפו סאנגו קירארה סותה סבא של קגומה קגומה קוהאקו נאראקו מיוגה ג'אקן קיקיו קאדה מירוקו בנתיים לא עולות לי עוד דמויות מרכזיות, אבל אם יש לכם אז תגידו.. תהנו!!

דופיאשה

New member
אני חושבת שסותה

הוא קצת לא מועיל בגלל שהוא סתם אח של קגומה והוא לא באמת חשוב אבל הוא חמודי

איררון

New member
סבא של קאגומה!

הייתי בוחר ב*רעשן רעשן* אך אמרת לא במי שאנו שונאים והיא די עוזרת בפיתוח העלילה:) אז אני בוחר בסבא של קאגומה כי גם אמא שלה יכלה למלא את אותו תפקיד והוא לא מוסיף כלום:p

PakoLina

New member
חחחח.. דווקא../images/Emo6.gif

דווקא אני חושבת שאמא שלה לא הייתה עושה את אותו תפקיד, אומרת לחברות שלה במה היא.. אממ.. חולה..
אבל.. וואטאבר

איררון

New member
התכוונתי

שאולי היא לא תהיה מצחיקה\מפגר אך היא תוכל להמציא תרוצים.

J e i n

New member
הממ ג'אקן

כי הוא היחיד שבינתיים לא היה לא שום קטע חשוב בעלילה שהוא לבד.. רק שהוא פצע את מירוקו אבל לא התיחסו הרבה לזה. והוא סתם טפיל חסר אישיות (סליחה אם מישהו אוהב אותו). והוא בקושי מופיע.

אולי זה קצת מוזר אבל...

בעיניי מירוקו... [רק אל תסקלו אותי באבנים!! חעחע] אני פשוט רואה את העלילה מתקדמת גם בלעדיו יש את קגומה אינו קיקיו נאראקו...זה מה שחשוב :) מירוקו סתם עוזר להם מידיי פעם עם החור השחור שיש לו ביד...[מסכן]

איררון

New member
מהההההההה!

מירוקו הוא דמות מפתח ואסור להעמיד את הצדיק הקדוש הזה במקום עם ג'קן וסותה!

MoonFairy

New member
נראה לי גם סותה

כי....חוץ מלהיות שם....ולהיות אח של קגומה...ולהתלהב מאינו' חחח הוא לא עושה כלום! במה בדיוק הוא תרם לעלילה? למרות שהוא ממש מתוק -^__^-

סותה החמוד עזר לקאגומה בלימודים.

איזה פשושי!! לחשוב שהוא ביסודי. הוא נראה לי יותר קטן!^___^;

ShiraChan

New member
סבא של קגומה

חוץ מלהמציא תירוצים ולעשות קמעים ולחשים לא יוצלחים הוא לא עושה כלום...... (ושכחת להוסיף את החברות של קגומה...)

Fay Wood

New member
אמממממ..... סבא של קגומה.....?

הוא ממש לא עוזר בכלום... למרות שהוא קורע... חחחח.... ואח שלה כל כך חמוד!!! והוא כן עוזר לה במבחנים, ואתמול/שלשום הוא הביא לה את הספרים וכל מיני... חחח כזה מתוק....

inulove

New member
קוהאקו..

מה שזה יהיה... אח של סנגו..לא יודעת...הוא מעצבן אותי..וגם הוא עוזר של סשומרו..

PakoLina

New member
רק בגלל שהוא מעצבן אותך?

תחשבי על זה, הוא תרם המון לעלילה.. כאילו אם לא הוא, איך סאנגו היתה באה?

inulove

New member
סותה דווקה מאוד טוב בסדרה!!!

תשימו לב שבפרקים הבאים הוא מאוד והרבההה מאוד יעזור בתוכנית! הואעוזר בהרבה דברים לקגומה בבית הספר! הוא נותן לה את השיעורים! ואפילו הראו פרק שהוא נותן לה את הספרים לבית ספר(שהיא שחכה)...

למעלה