החולייה החלשה

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifאני חולה על המשחק הזה

סבא של קגומה איי גס>< הוא מעצבן... התלבטתי בינו לבין סותה אבל אם לא היה סותה לא הייתה סדרה בעצם (הוא גרם לקגומה לרדת לבאר לא?)

harar8

New member
סבא של קאגומה

כי הוא די מעצבן בכך שהוא ממציא לקאגומה כל מיני מחלות משונות אבל בכל זאת זה מצחיק, אבל אם צריך לבחור בדמות שאינה תורמת לעלילה אז לדעתי זה סבא של קאגומה.

סותא...

כי הוא לא ממש עוזר לעלילה אבל חמוד לאללה!!!! לא בחרתי שסבא של קאגומה כי המחלות שהוא ממציא פשוט מצחיקות!!!!!! עאלק לקאגומה יש שיתוק... בעיה בכבד...חחחחחחחח!!

הבחירה קלה:

סושאמרו כי הראו אותו רק פרק אחד וזה היה משעמם מוות.... ואני בטוחה שעם יראו אותו בהמשך זה גם יהיה משעם הוא לא עושה כלום חוץ מלריב עם אינויאשה ולקחת לו את הטאייסגה.............

De-Panther

New member
את שוכחת שבזכותו...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לאינויאשה יש את הטסאייגה?? סשומראו הוא זה שגילה איפה נמצא הקבר של אבא שלהם והקרבות עם סשומראו רק מחזקות את אינויאשה

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifאני דווקא חושבת

שבעונה הנוכחית הוא יהיה ממש חשוב, כל הקליפ סיום זה רק תמונות שלו...

פינל

New member
הבחירה שלי!

מתוך כל הדמויות... אני בוחרת: סבא של קגומה!!! איזה עוד מחלות הוא ימציא?...

17סיסי

New member
אני חושבת שסבא של קאגומה..

אפילו שהוא מצחיק הוא באמת לא תורם לסידרה... אפילו הקמעות שלו לא עובדים..

Kawaii Me

New member
קוהאקו..בעעע..../images/Emo29.gif

ילד פטתי מפגר ועלוב שמעצבן אותי יותר מ4 נאראקואים. זהו. תמות. שלום.
למרות שלא יזיק שנאראקו ימות =S כמה זמן אפשר לחיות? סדרה שלמה+4 סרטים?! כמה זמן הוא תקוע?? תמות..בייייייייי

Kawaii Me

New member
אז מה. ../images/Emo29.gif

אני שונאת אותו. פסיכופט..הוא פסיכופט..פוייה. בתכלס כמעט כל דמות שתורידי תהרוס את העלילה. חוץ מהחתול של קאגומה אולי חחחח

ליסאן

New member
איחך את יכולה לרשום דבר כזה??../images/Emo41.gif

קוהקו מקסים . איך את יכולה להשוות אותו לנראקו ה...*לא מוצאת מילים ונוהמת בכעס* באמת עדן לא ציפיתי לזה ממך

למעלה