החולייה החלשה

Kawaii Me

New member
ליסה בושי וכלמי לך ../images/Emo29.gif

קוהאקו נתעב, ולא מעניין אותי כלום. כן אי אפשר להשוות אותו לנאראקו הפוחלץ..גררר..אבל הוא איכסי יכסי בעע יאקי קקי

Kawaii Me

New member
*מזרימה קללות* ../images/Emo29.gif

העיקר בקוספליי מחבקת, צוחקת..אני דורשת משפט חוזר

ליסאן

New member
כבר רשמתי לך בנארוטו ../images/Emo41.gif

חוץ מזה את התחלת .... ואם אני כבר רושמת. קואקו הוא ילד קטן מקסים וחמוד שנראקו מנצל בצורה מחפירה. אין בו שום דבר רע. הוא אולי לא מאוד חשוב לעלילה אבל אני מתה עליו

מעיפה- חברות של קגומה

1. הן ממש לא עוזרות לעלילה, הן סתם תקועות! 2. קגומה לא צריכה קרציות בדם! 3. כמעט לא מראים אותן!!!

ג'אקן

כמו שאמרת- הוא סתם דפוק במוח והוא רשע ושונא את רין ומנסה לפגוע באינויאשה ובכל החמודים למינהם. (פרט לקיקיו
) והוא שפוט של סאשומארו. מספיק טוב???

גם סותא וגם סבא של קאגומה, אבל בגלל

שהרבה בחרו בסבא של קאגומה, אני גם אבחר בו כדי שיעוף כבר. ואז תורו של סותא. מואהאהאהאהאהאהאהא
ויותר מדי אנשים כאן בוחרים דמויות כי הם שונאים אותן. אל תעשו את זה, זו לא המטרהX_X

סבא של קאגומה וקיקיו כי ....

סבא של קאגומה- הוא לא בידיוק עוזר בסידרה, הוא רק ממציא את המחלות של קאגומה. קיקיו- כי היא מסכסכת בין אינויאשה וקאגומה, ולא עוזרת כמעט, מראים אותה מעט מאוד פרקים !!!!

J e i n

New member
מה פתאום!

קיקיו היא אחת הדמויות העיקריות! היא זאת שמופיעה כל פעם כדי לסבך עוד יותר את העלילה (כאילו שהיא לא מסובכת גם ככה מספיק). אינויאשה זה חצי טלנובלה, שמתם לב? בחיי שיש אלמנטים דומים.. לא? אבל הרבה יתר יפה כמובן!!!!

סותה...

אממ... אני לא ממש מכירה את הדמות שלו... אבל ממה שראיתי לפני כמה פרקים הוא לא הכי מועיל... ז"א.. בטח שהוא מועיל, לקאגומה אבל לא להתרחשות ולעלילה...

סבא של קאגומה

הוא מועיל במשהו? ת'כלס, חוץ מלשקר לחברות שלה ולהוסיף להומור שבסדרה, הוא די מיותר.

פינל

New member
טוב, אני סופרת...

אז ככה! מירוקו- 1. (מי העז לכתוב אותועל הפעם הראשונה?!
) סשומארו- 1. מיוגה- 1. ג'אקן- 4. סותא- 6. הסבא של קאגומה- 10, וברוך שפטרנו! ועכשיו נשארו לנו: אינויאשה, סושאמרו, שיפו, סאנגו, קירארה, סותה, קאגומה, קוהאקו, נאראקו, מיוגה, ג'אקן, קיקיו, קאדה, מירוקו. תבחרו!

שיפו../images/Emo18.gif

סתם פחדן משועמם שבוכה מכל מכה של אינויאשה. (למרות שזה באמת כואב)...

J e i n

New member
ג'אקן (למרות שכבר כתבתי את זה)

כי הוא היחיד שבינתיים לא היה לא שום קטע חשוב בעלילה שהוא לבד.. רק שהוא פצע את מירוקו אבל לא התיחסו הרבה לזה. והוא סתם טפיל חסר אישיות (סליחה אם מישהו אוהב אותו). והוא בקושי מופיע.

פינל

New member
אין לי מושג...

אני אף פעם לא פתחתי שירשור ולא התחיל בזה עכשיו... ואני בוחרת ב: ג'אקן!! קרפד מעצבן וירוק! חוץ מה"סאשומרו סאמה..." שלו אין בו שום דבר טוב...

למעלה