עזובבבבבב אל תנסה להבין בכללל חבל על המאממממממממץץ זה פשוט פאאאאאאתתטטט :]
ה הטופ מודל הבא New member 16/12/07 #129 ../images/Emo186.gif עזובבבבבב אל תנסה להבין בכללל חבל על המאממממממממץץ זה פשוט פאאאאאאתתטטט :]
E efif1212 New member 15/12/07 #112 ועוד תמונה ../images/Emo9.gif זה נראה לי כמו המקורית (בצבע הירוק..) רק ששינו את הרקע ואת הצבע שמלה של טיירה.
ועוד תמונה ../images/Emo9.gif זה נראה לי כמו המקורית (בצבע הירוק..) רק ששינו את הרקע ואת הצבע שמלה של טיירה.
M Manga136 New member 16/12/07 #120 אוקיי... ../images/Emo142.gif אני דיי שמח שאביטה לא עברה, לא בגלל שהיא מכוערת, אלא בגלל שלדעתי זה לא בסדר לעזוב את הילדים בבית עם שפעת. האודישן של מלרוז היה הכי אהוב עליי ואני שונא את מוניק... התמונה בעירום יפה, אבל בג'נרל היא לא יפה. קארי די מצחיקה מאוד, משעשעת כזאתי איי ג'יי אלוהית. בקי הייתה צריכה לעבור במקום יוג'ינה... התאומות מעולות (במיוחד אמנדה) וברוק הכי מתוקה בעולם
אוקיי... ../images/Emo142.gif אני דיי שמח שאביטה לא עברה, לא בגלל שהיא מכוערת, אלא בגלל שלדעתי זה לא בסדר לעזוב את הילדים בבית עם שפעת. האודישן של מלרוז היה הכי אהוב עליי ואני שונא את מוניק... התמונה בעירום יפה, אבל בג'נרל היא לא יפה. קארי די מצחיקה מאוד, משעשעת כזאתי איי ג'יי אלוהית. בקי הייתה צריכה לעבור במקום יוג'ינה... התאומות מעולות (במיוחד אמנדה) וברוק הכי מתוקה בעולם