כל השאר יצאו די מזוויעות אפילו מג שהיא 100מממממתת השורה השניה זה שורה של כמה מהבנות הכי מכוערות בהיסטוריה של התחרות מה נסגר עם העונה הזאת??? +ג'יידה. ומלרוז הייתה יכולה מאוד להיות מושלמתתתתתתתת ברמה של ניקול עם ניתוח אף עצבני. :]
מה שכן לקרידי יש ראש קסדה רצח (גדול חעחע) ליד יוג'ינה הראש שלה נראה כפול חעחע לג'ואני היו פנים יותר עדינותתתתתת לקרידי יש פנים יותר אד'גיות ותאמת אני לא יודע מי אני מעדיףףףףף היופי של ג'ואני יותר ברור אבל קרידי נראלי יכולה להוציא תמונות יותר מדהימות נראה כברר מצד שני היא יכולה להראות גבריתתתת בגלל המצח והלסת. אבל לשתיהם יש אותם בעיות- בלסת ובמצחחחחח פשוט אצל גו'אני זה היה יותר עדין
יו כל כךךךךךךךךךך בעונה 5 היא ראתה הכי מושלם בעונה 6 טיפה פחות אבל תאלוהיות של דניאללללללללללל אי אפשר לא לראות בעונה 7 היא עיוורררררררררררררררררררררררררתתתתתת איכס עכשיו כשאני רואה תבנות הם פשוט אחת יותר מכוערת מהשנייה ממש עונה 4 פתחה לי פה!! חוץ מהבנות שאמרתי שהם בדיוק 3:[ וגם מוניק יצאה פה זוועה אז זה 2.. השחורות פשוט מחרידותתתתתת והבנות הלבנות ממש התאומות והפריקיות" פשוט מזעזעותתת אז לא ברור לי למה אמרתם לי לחכות לעונה שזה עונה שווהההה בגלל זה נראלי התאכזבתי יותר :[
בקיצורררר ממש ל======אא../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif
חחחחעחעחע הטעם שלי נדירררר ביופיווו ובגלל זה רק אחרי ש=א=נ=יט רואה תעונה אני יכול להגיד אם היא יפה או לא. ו-7 אחת העונות עם המתמודדות הכי גרועות אי פעם. לגמרייייייייייי.
אם אתה מתכוון להגיד שיש לי פיצול אישיות אז סבבה..זה רק אומר שאתה משועמם. מחפש להוכיח דברים לא נכונים. כתבתי את זה בצחוק ואני אפילו לא מתכוון להמשיך להגיב.