הטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1

efif1212

New member
../images/Emo41.gifהתמונה של הבנות מסוף הפרק

סדר הבנות מלמעלה למטה: (מימין לשמאל בכל שורה) מוניק ומייגן. מישל,אמנדה, אייג'י, וכריסטיאן. קרידי, יוג'ינה, מלרוז,ג'יידה. אנשל, ברוק, מג.

טוב ה==יפיופה של התמונה זאת ברוק

כל השאר יצאו די מזוויעות אפילו מג שהיא 100מממממתת השורה השניה זה שורה של כמה מהבנות הכי מכוערות בהיסטוריה של התחרות מה נסגר עם העונה הזאת??? +ג'יידה. ומלרוז הייתה יכולה מאוד להיות מושלמתתתתתתתת ברמה של ניקול עם ניתוח אף עצבני. :]

תאמת גמני שמתי ../images/Emo23.gif לזה אבלללל

מה שכן לקרידי יש ראש קסדה רצח (גדול חעחע) ליד יוג'ינה הראש שלה נראה כפול חעחע לג'ואני היו פנים יותר עדינותתתתתת לקרידי יש פנים יותר אד'גיות ותאמת אני לא יודע מי אני מעדיףףףףף היופי של ג'ואני יותר ברור אבל קרידי נראלי יכולה להוציא תמונות יותר מדהימות נראה כברר מצד שני היא יכולה להראות גבריתתתת בגלל המצח והלסת. אבל לשתיהם יש אותם בעיות- בלסת ובמצחחחחח פשוט אצל גו'אני זה היה יותר עדין

NP16

New member
אני בצורה מפתיעה די מסכים עם התגובה הזאת.

לא לגמרי,אבל בגדול כן. והכי טוב בתמונה יצאה לדעתי מלרוז.מג דווקא יצאה טוב, וברוק גם טוב אבל כלכך נראית מהאול אמריקן גירלז.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifדיי

אנשל וג'ידה כאלה יצורות..או יצורים..וואטאבר.

JoNy Boi

New member
אווייש

מכוערות אחת אחת..ברוק ומג היחידות שנראות נורמליות - השאר- פיכס. אה וגם קרידי חמודה^^

efif1212

New member
הייתי הולכת על יצורים חחח

וג'יידה במיוחד... טיירה לא שמעה שככל שמתבגרים צריך לעשות בדיקת עיניים כל שנה? נראה לי היא לא עשתה זה זמן מה...

חחחחחחחחעחעחעחעחע אהבתי תתגובה

יו כל כךךךךךךךךךך בעונה 5 היא ראתה הכי מושלם בעונה 6 טיפה פחות אבל תאלוהיות של דניאללללללללללל אי אפשר לא לראות בעונה 7 היא עיוורררררררררררררררררררררררררתתתתתת איכס עכשיו כשאני רואה תבנות הם פשוט אחת יותר מכוערת מהשנייה ממש עונה 4 פתחה לי פה!! חוץ מהבנות שאמרתי שהם בדיוק 3:[ וגם מוניק יצאה פה זוועה אז זה 2.. השחורות פשוט מחרידותתתתתת והבנות הלבנות ממש התאומות והפריקיות" פשוט מזעזעותתת אז לא ברור לי למה אמרתם לי לחכות לעונה שזה עונה שווהההה בגלל זה נראלי התאכזבתי יותר :[

JoNy Boi

New member
מי שאמר לך לחכות לעונה 7..

הוא בדיוק המישהו שאתה תמיד מתווכח איתו בכל מה שקשור בטעם אישי של הבנות.=]

בקיצורררר ממש ל======אא../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חחחחעחעחע הטעם שלי נדירררר ביופיווו ובגלל זה רק אחרי ש=א=נ=יט רואה תעונה אני יכול להגיד אם היא יפה או לא. ו-7 אחת העונות עם המתמודדות הכי גרועות אי פעם. לגמרייייייייייי.

JoNy Boi

New member
יש לך טעם טוב אני לא אכחיש

אבל מה גם שלא הייתי אומר שהטעם שלך נדיר או משהו כזה... אני לא חושב שצריך טעם נדיר כדי לדעת שניקול (5) ודניאל (6) יפות
או לחלופין שהתאומות המזעזעות הן פשוט לא יפות (גימיק = אקשן = רייטינג)...

אתה אוהב את עונה 8?? ואת הזוכהההה??

ואת עונה 9? בליי ספויילריםםםםםםםם כי נראלי על הטעם שך אני יכול לסמוך XD:

NP16

New member
תודה על התגובה הזו,פשוט תודה.

ואני לא רוצה להגיד למה,כי אז אולי אני אחסם,אבל תודה ענקית:D:D ואל תנסו להבין,כי זה ממש לא קשור לתוכן או משהו.. לפני כמה זמן אמרת שדניאל מכוערת....

JoNy Boi

New member
אני יודע בדיוק מה אתה חושב, ואתה טועה..

אם אתה מתכוון להגיד שיש לי פיצול אישיות אז סבבה..זה רק אומר שאתה משועמם. מחפש להוכיח דברים לא נכונים. כתבתי את זה בצחוק ואני אפילו לא מתכוון להמשיך להגיב.

../images/Emo127.gif חחחחעחעחעע אתה הורג אותי היום :]

אחלה תגובוווווווווווותתת XDDDD: לא להתיחחס לפאאאתטט !@

למעלה