היום איתי פרל בהופעת השקה בבארבי.

KaRnAf ReShAtOt

New member
בסוף לא יכולתי לבוא..

לא היה לי אוטו, איזה באסה! אתם יודעים מתי יש עוד הופעות קרובות של איתי?

ady18

Well-known member
מאוד נהנתי

היה כייף היה קהל טוב עם המון אנרגיות השירים החדשים מרגשים ושונים קצת בסגנון ומאוד שונה קצת עם הלהקה צריך עוד להתרגל ושמחתי שיש את מים מתחת לגשר וזה לא בידים שלך ואברהם איברהם איתי בצע סולו היה מדהים ויחסית לבארבי הארגון היה לא רע. וכייף היה לקבל סינגל בחינם. הופעה מומלצת ביותר:)

../images/Emo45.gif היה ממש טוב

באברהם ואיברהים בפזמון הראשון הוא התבלבל, ושר "אברהם ואיברהים בסוף ישבו על אבטיח, אברהם ואיברהים עוד יכסו הכל בטיח" (החליף בסדר) כיף היה לקבל סינגל בחינם, אך אני נפרדתי מהסינגל, והשארתי אותו על המדרגות של זו שהבריזה לי הערב. יהיה לי כבר את השיר כחלק מהאלבום. עד אז נתמודד

אני שופט אני שולט

אני אחרי הופעה של איתי פרל
הגענו אני ובן זוגי למקום ב22:00 בדיוק. המקום כבר החל להתמלא. היה נחמד עם רכישת הכרטיסים לקבל את הסינגל. אחלה תרגיל שיווקי. ההופעה החלה קרוב ל23:00 בהתחלה התישבנו ממש מתחת לאף של יניב דדון אך במהרה עברנו לצד ועמדנו כל ההופעה כי הפנסים לא היו נעימים לנו לעין וגם הרמקולים בדיוק היו עלינו. כך שיצא לי לחוות את ההופעה מאספקטים שונים, את הבמה כמכלול, ואני שמחה על ההחלטה הזו. את רוב השירים (מלבד אלו שבדיסק הראשון כמעט ולא הכרתי וזה היה מוזר לי קמעה)אך מה שבטוח שיש לו בכל השירים מילים מאד חזקות. ממה שאני זוכרת הוא שר גם שיר בשם א"י עם קצב ממש מגניב הוא שר גם את כבלים
כאשר הוא חזר להדרן ביקשו בקהל שישיר את צ'יפופו
מה שבטוח שרואים שהוא הרגיש חופשי על הופעה, משוחרר, היה תקשורתי וראו שהוא נהנה מכל רגע וגם קצתלחוץ ומרוגש. בקהל ראיתי את דנה ברגר (שידעה את רוב המילים לשירים בעל"פ), אריק ברמן וחברתו לחיים וגם את אודי. היו גם המון צלמים אז צפו לתמונות באתרים בימים הקרובים

למעלה