היום איתי פרל בהופעת השקה בבארבי.

shoba

New member
אחרי ההופעה:]

אני לא ארחיב עכשיו בנושא,אולי מחר או משהו.. אבל אני אגיד שזאת הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן. כל כך נהינתי, והדיסק החדש, הולך להיות מעולה! לא יכולה לחכות:]

אושRתי

New member
שמחה לראות שנהנת ../images/Emo140.gif

ברור שהדיסק הולך להיות מעולה, ככה גם אני חשבתי שהיתה ההופעה בסינדרום לפני זמן מה.

אז ככה...

דבר ראשון תסלחו לי אם שגיתי באומנות השרשור אבל... היה מדהים- קהל מדהים, צרחנו בטירוף. וכ"כ התרגשתי במים מתחת לגשר- עדיין יש לי צמרמורת מהשיר ומהתופים בפזמון. אני כ"כ שמחה שהוא הולך לקרוא ככה לאלבום. בטח שהיה כייף לקבל את הסינגל- שמענו אותו מיד כשחזרנו לאוטו. חברים שלי ממש נהנו. דנה ברגר הזאת כ"כ חמודה, נכנסה לשרותי גברים ואמרה לנו לעשות כמוה ופשוט לא להסתכל- מלכה!!!! ואושרת- גם בטי היתה ואמרה שממש נהנתה- יש לה הופעה בשישי הבא!!!! כלה להשגה- ראית את אשר ראיתי...ידעתי שכבר תכתבי על זה, אבל פספסת את איה כורם לא ראיתי את יעל נחשון בקהל אבל אני בטוחה שהיא היתה שם- מקסימה כזאת וזהו- אני מרוצה, שמעתי את מים מתחת לגשר, אבל אני כבר צריכה אותו שוב- שיצא האלבום ומהר!!!! שבת שלום לכולם בשמחות יעל

אושRתי

New member
במים מתחת לגשר זה שם האלבום../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

מגניב! ותזכירי לי מי זאת בטי

בטי היא

זמרת מדהימה. יש לה הופעה אינטימית בקפה ביאליק בשישי הבא (02.11). את הזמנת אותי לפורום של איתי (או יותר נכון זה היה בתקופת הקומונה) כשראית שכתבתי עליו בפורום של בטי. או שזכרוני מטעה אותי... בכל מקרה- אתם כולכם מוזמנים לפורום של בטי- לשמוע משיריה המדהימים, שהמוכרים בינהם: פרפרים מלכת הפופ סיבות אישיות וזהו- לעוד הרבה מוסיקה טובה יעל

TTתמרTT

New member
ואי היה כל כך יפפפה!

ממש ממש ממש ממש נהנתי התאהבתי ביניב דדוןןןןן איזה חוווומממד

shoba

New member
אהה כן

והפליליסט: בלפור שוב צוחקת נדבר נדבר אפילו לא אני הלוואי עלי כבלים בנות בבטן שיר לבד קצר ארץ זבת חלב ילד טוב לא בידיים שלך לכי לדרכך מים מתחת לגשר ______________ (לא כתוב אבל אני זוכרת שכאן הוא עלה לבד ועשה את "אברהם ואיברהים") שיר לבד בא לקחת אותך

למעלה