היום זה קורה - האלבום החדש יוצא!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifהיום זה קורה - האלבום החדש יוצא!../images/Emo41.gif

זהו זה. היום זה קורה. היום שחיכינו לו ארבע שנים וחצי הגיע: ל-"מיי כמיקל רומאנס" יוצא אלבום חדש!!!! מה דעתכם עליו? התרשמות כללית? שירים שאהבתם? שירים שפחות אהבתם? דעתכם על הקול של ג'רארד? על הליריקס? על הלחן? שתפו הכל <;

Ayush Cohen

New member
אעהאעהאעהאעהאעהאעה

יאא אני אוהבת את האלבום החדשש השירים כיאלו כל כך מושלמים קשה עדיין להגיד מה אהבנו יותר או פחות כי בקושי שמענו את כל השירים אבל ממה ששמעתיי הם יפייםם היה שווה כל כך לחכות הרבהה זמןן :) הוא יפההה הם כל כך השתנו כיאילו האלבום הזה כל כך שמח יחסית לTBP והקליפים כל כך מושלמים
וכיאילו הכל כל כך מושקעע כזה אני פשוט אוהבת את MCR כל כךךךך ♥♥♥

Ayush Cohen

New member
אני הורדתי אותם פה

עדיין אי אפשר להוריד את כל האלבום בתור קובץ אחד(לא מצאתי) אז תחפשי שיר שיר תעזרי בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Danger_Days:_The_True_Lives_of_the_Fabulous_Killjoys יש פה את הרשימת שירים ותחפשי את השירים באתר הזה http://www.4shared.com/ (אפילו לא צריך להרשם) אם את לא מוצאת את השיר בשם שלו-מקף- השם של MCR (נגיד ככה: Bulletproof Heart-My Chemical Romance) תחפשי את מספר השיר ולידו את השיר ( ככה: 3.Bulletproof Heart) לא מצאתי שם את השירים: Party Poison S/C/A/R/E/C/R/O/W מקווה שעזרתי

Ayush Cohen

New member
קודם את מספר השיר אחר כך נקודה ואז את שם השיר

לא יצא טוב בדוגמא

NoAmItA ChAn

New member
בעיקרון אסור לדבר על הורדות בפורום X:

אז אנא עשו את זה במסרים להבא :)

Hadar way

New member
../images/Emo23.gif

אני מחכה שהדיסק יגיע לארץ כי עד אז החלטתי שאני לא שומעת כלום חוץ ממה שיצא בתור סינגלים LOL ממה ששמעתי (נהנהנה, סינג וכו') נשמע שזה הולך להיות אלבום בסגנון שונה, דומה יותר לבלאק פארייד מאשר לטרי צ'ירס ובולטס אבל גם שונה משלושתם מאוד. ממה ששמעתי הכי אהבתי את זירו פרסנט ודה אונלי הופ למרות שגם סינג ונהנהנה ממש אהבתי. לא הבנתי את הקונספט הכללי של כל האלבום אבל אני לא בטוחה אם מישהו בכלל הבין XD אני ממש מחכה שהוא יגיע כבר לחנויות בארץ! ואני מנחה שזה יקרה בימים הקרובים לא?! ולסיכום- ועעעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאאא

ronali001

New member
האלבום החדשש!!XD

ווואי במילה אחת? מ-ד-ה-י-ם!
אהבתי את רוב השירים רק משמיעה ראשונה:) תשמעו יותר מפעם אחת-לוקח קצת זמן להתרגל לסגנון השונה של האלבום הזהP: לדעתי הסינגלים שהם שיחררו יותר יפים מרוב האלבום-אבל תשמעו ותביעו את דעתכם:) הלוואי הלוואי הלוואי שיבואו לארץץ!!!!!!!!!!!
אם אתם ממש לא יודעים מאיפה להתחיל לשמוע (אז תתחילו מהתחלה..
) או שתשמעו לפי מה שאני אהבתי: DESTROYA Party Poison S_C_A_R_E_C_R_O_W אממ וכמובן סינג ונה נה נה-ושוב-יקח קצת זמן להתרגל-אבל הם נשארו מדהימים כמו שהם לפי דעתי-זה רק עיניין של טעם :)

komsi komsa

New member
גם אני אהבתי במיוחד את השירים שכתבת:)

בדיוק אלה שהתכוונתי לכתוב עליהם... סקייר קרואו הזה ממש שונה ממה שהם אי פעם עשו... אבל זה לא אומר שהוא פחות טוב:) אהבתי במיוחד את הגיטרות ואת הפיזמון... רק הקטע עם ה"run run bunny run" פשוט נוראי וטיפשי, לא הבנתי למה היה צריך לדחוף את זה ולהרוס>< פרטי פויזן- הקטע של הבחורה שצועקת כל מיני דברים ביפנית מגניב אעשXD דיסטוריה- אין מילים לתיאור... חח. פשוט מעולה ומושלם וזהו.

../images/Emo216.gifאוונג'ד פרסמו בפייס שלהם על האלבום החדש

של מיי כמיקל
וישר חצי מהתגובות היו :"גיי"

ronali001

New member
חחחחחחחחחח דיי זה מצחיק כמה שזה מפגר...

אני באמת לא מבינה מה הבעיות של מעריצי אוונג'ד( וכן גמאני בינהם..) עם אמסיאר...(?) כאילו וואטפק מה הם עשו?אז פעם אחת פירסמו על זה שיצא להם אלבום חדש-אז עזבו לפרגן לא רוצים לא צריך ,אבל מה אתם חושבים לעצמכם עם הקללות האלה?O: ודייייייי כבר עם הקטע הזה של "אימו" יצא מכל החורים-תקלטו MCR לא אימואיים ולא היו אימואיים והמוזיקה שלהם לא אימו ולא חראטה וכמו שג'רארד אמר שזה לא מעניין אותו מי ששומע את המוזיקה שלו כל עוד הוא אוהב אותהO_O

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שומעת כרגע אעאעאע

אני בנהנהנה,אז שום דבר חדשXD אודיע בהמשך. אעאעאע!$#@

עאעאעא!!! :)

אלבום מגניב! אומנם פחות אהבתי אותו מהקודמים אבל הוא עדיין ממש טוב! אגב, מי שרוצה קישור לאתר שאפשר להו*** ממנו את כל האלבום שתשלח/ישלח מסר ^^.

למעלה