היום זה קורה - האלבום החדש יוצא!

STEMINEM

New member
אם את חושבת שזה אלבום גרוע אז תגידי

לא נראלי שמישו יפגע מהחוות דעת האישית שלך.. זה כולה פורום.. את אמורה להגיד מה את חושבת

../images/Emo216.gifההפך הוא הנכון.

האלבום מעולה. ודבר שני, אני פה מ-2006...זה לא "כולה פורום" בשבילי. ממש לא. זה אני שמתעצבנת על דברים אחרים פה, ואני לא אכנס לזה יותר.:)

STEMINEM

New member
אה..

אוקי :) btw.. אני עצמי עוד לא שמעתי ת'אלבום צבא וזה.. אין זמן |:

ronali001

New member
נכון...

נכון שזה פורום ולכל אחד מותר להביע את דעתו,אבל אחרי שאתה שומע את האלבום ואוהב אותו מאוד,ממש קשה לשמוע ביקורות רעות <: הקיצר מבינה אותך לגמרי,למרות שאני אמשיך להיכנס לפה ולקרוא ת'דעות של אנשים:)

SugarRush

New member
../images/Emo2.gifההודעה בטעות נשלחה בלי התוכן

האלבום מצויין! אפילו ב-NME כתבו בביקורת על האלבום שזה אלבום מדהים. נורא אהבתי את המילים, בעיקר ב planetary, SCARECROW, na na na, sing ו-the kids from yesterday. וזה רק אני או שרוב המנגינות נורא מזכירות שיר רוק ישנים כאלה(לדוגמא party poison).

פרטי פויזן ופלאנטרי גו../images/Emo47.gif ../images/Emo189.gif

אבל אני לא מצליחה לשמוע מעבר לזה
עד פרטי פויזן מה ששמעתי אהבתי, חוץ מבולטפרוף הארט שחיבבתי בשמיעה הראשונה, אבל בשמיעה השלישית הוא כבר התחיל לעצבן. (היי גרין דיי ודה קילרז, מתי אתם החלטתם לכתוב שיר ביחד?) הליריקס השתפרו מדה בלאק פארייד. אני לא חושבת שג'רארד הוא זמר, אבל הוא גידל ביצים ושומעים את זה.
בוומפייר מוני ההתחלה קצת מביכה, אבל שמעתי רק את ההתחלה ולא את כל השיר אז אין לי דעה עליו. אבל אני בהחלט הייתי מורידה את הפתיחה.

komsi komsa

New member
חחחח קרה לי בדיוק ההפך בבולטפרוף הארט

ב3 שמיעות הראשונות חשבתי שהוא שיר חלש ביותר... ואז איכשהו נדלקתי עליו פתאוםXDD אני אוהבת יותר את סגנון הליריקס בדה בלאק פארייד. איך את מגדירה 'זמר'? אני לא חושבת שצריך קול נקי או מנעד מטורף כדי להיות 'זמר'.... ואת צודקת יש שינוי בצורה שהוא שר, אבל אני יותר אהבתי את הקטעים שהקול שלו נשמע יותר כמו פעם...

NotPerfect4

New member
טוב אז אחרי חרישה מטורפת XD

אני אוהבת את האלבום, הוא יותר כיפי וקופצני כזה מהאלבומים הקודמים ואני דווקא אוהבת שהם מגוונים P: מבחינת הכתיבה רוב השירים באלבום לא מרגשים ולא עושים בי כלום כמו פעם וכן אני מתגעגעת לאמסיאר של פעם, אבל יש כאלה שכן מרגשים ונוגעים כמו סינג ודה אונלי הופ. הם השתנו אבל זה היה די ברור שזה יקרה, עברו 4 שנים הם התחתנו ולג'ר ופראנקי יש ילדות.. הם עוברים תקופה שונה בחיים ובגלל זה גם המוזיקה שלהם שונה, בכל השירים יש עדיין משהו אמסיארי חוץ מבשיר scarecrow שהוא ממש שונה ועדיין מוזר לי שהם עשו עיבוד כזה.. למרות שהשיר עדיין יפה כן? XD אהבתי גם את השיר planetary מה שממש מציק לי בשיר זה הקולות רקע השקטים בזמן שהשיר קיצבי וקופצני... בקשר להתמסחרות, קשה לי להאמין שהם התמסחרו ואני גם לא חושבת שהם התמסחרו לגמרי, כנראה אחרי תקופה של 4 שנים היה להם מספיק זמן לחשוב על רעיונות וליצור דמויות כמו דר.דאפ וכ'ו וזה יוצר רושם של התמסחרות ולמשוך קהל, גם קראתי במעריב לנוער שהם סירבו לסכום גדול של כסף אם הם יכתבו שיר לסרט דמדומים ואם הם היו מתמסחרים הם היו מסכימים לא?.. לסיכום החפירה- אני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת! אני תמיד אוהב אותם, למרות כל השינוי. הלהקה המדהימה הזאת עזרה לי להתגבר על תקופות בחיים ועל קשיים ומשברים וכל פעם שעצוב או קשה אני שמה אוזניות ומקשיבה להם וכבר יותר טוב לי.
אני הכי מקווה בעולם שהם יבואו להופיע פה, זה יהיה חלום למרות שלצערי קשה לי להאמין שזה יקרה..

Ayush Cohen

New member
בקשר לדימדומים

באייזה כתבה למגזין SPIN שריאיינו שם את ריי http://www.spin.com/articles/my-chemical-romance-reveal-secrets-new-album הם דיברו על השיר Vampire Money ואז היה באמת כתוב שהאלה של דימדומים רצו אותו לסרט וMCR לא הסכימו ואני חושבת שכנראה שזה הולך להיות סינגל אז הם לא רוצים שזה יזכר בתור עוד שיר שהיה בדימדומים - אלא שיר של MCR ואני שונאת את דימדומים זה סתם ספר משעמם לדעתי טוב שהם לא רצו להביא להם את השיר הסופרת באמת כותבת מגעיל זה מהכתבה: :"Vampire Money" My Chem wrote this hard-charging rocker — with a riff reminiscent of Elvis Costello's "Pump It Up" — after turning down offers to contribute a song to the Twilight soundtrack series. "We just kept saying 'No, no, no," says Toro. "Gerard wrote those lyrics to the song as if to say, 'If you want a song for the movie this is what's it's going to be.'" The phrase "vampire money" came when we were doing an interview and the guy asked us if we were going to get some of that "vampire money" that everybody wants. So that's what the song's about. I think songs for soundtracks can be cool but we don't really buy into the movie. We don't personally enjoy it but that's not to say it's bad."

Ayush Cohen

New member
הבנתי השיר הוא שיר נגד דימדומיםם

הם כיאילו לא רצו לכתוב להם שיר לסרט בגלל שהוא המוני כזה והם שונאים את הסרט וערפדים וכל זה וכיאלו השיר הוא כיאילו אמממ.. איך להגיד ירידה? כלומר כאילו הסרט המוני ומסתובב שם הרבה כסף וכיאילו כולם מתלהבים מכל השטיות על ערפדים וזההה כיאילו כולם רוצים "כסף ערפדי" אזז כיאילו הם יורדים עליהם הנהה תיראו בכל הכתבות האלה קצת קשה לי להסביר......(מותר לפרסם כתבות מהאינטרנט בפורום? טוב זה לא נחשב זה רק חיפוש בגוגל אם לא אז סליחחהה
) http://www.google.co.il/#hl=iw&sour...aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a4cc6015ae3a6c60 יאייי אייזה חמודים MCRRRRRR אני כל ככך אוההבת אותםםם באמת באמת הסופרת הזאת לא יודעת לכתוב היא כותבת מגעיל ואני באמת לא מבינה מה כולם רודפים אחרי הסדרת סרטים הטיפשית הזאת והיא אמרה שהיא מושפעת מכמה להקות ובניהם MCR כי הם גותים אייזה טיפשה היא גותית בעצמה הייתה מתה להגיע לחצי ממה שהם הגיעו (קראתי את זה באחד העיתונים ראש 1 או מעריב לנוער לא יודעת מאייזה עיתון הדף היה גזור ) דיי פשוט MCR כיאילו כל כך להקה טובה וכיאילוווו אוף אני לא יכולה להסביררר את מה שאני רוצה להגיד עכשיו אני מעריכה את השיר יותרר כי הוא טוב והמשמעות שלו טובבה :) חוץ מזה הם כל כך חמודים שהם מדברים בהתחלה: [Gerard:] Well, are you ready, Ray? [Ray:] Yeah... [Gerard:] How about you, Frank? [Frank:] Oh, I'm there, baby [Gerard:] How about you, Mikey? [Mikey:] Fucking ready... [Gerard:] Well, I think I'm alright 1-2-3-4 והגיטרות מהממות
טובב אני יודעת שאני מדברת הרבהה אז ביייייייי

ronali001

New member
יואווו!!!

אני כ'כ מסכימה איתךך!!!תיארת במדוייק פשווט כל מה שאני חושבת!!
XD

PUMPKIN juice

New member
אני לא יודעת מה אני חושבת על האלבום..

אצלי מכ"ר מסמלים להקה שמעבירה בעיקר רגש והיא נכנסת לך לתוך הורידים עם המוזיקה שלך וגורמת לך לבכות או לשמוח או לא יודעת מה- להרגיש. באלבום הזה זה לא קורה. אז הם השתנו, כן.. אבל בשבילי הם דיי איבדו את המשמעות שלהם ומה שהם מסמלים. אני אמשיך להקשיב לאלבומים האחרים בוודאות ואשמע שירים נבחרים כמו סינג ונהנהנה שהם חמודים מאוד. אבל אין ספק שהם נראים פאקינג טוב!

למעלה