היום זה קורה - האלבום החדש יוצא!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif DDDDDDDDDD: ../images/Emo65.gif

כמה חיכינו!
האמת שממש אהבתי את השירים שדלפו עוד לפני האלבום וגם את Party Poison
בכללי לדעתי זה אלבום מעולה, אפילו יותר מ TBP :) אהבתי את הקצב, המוזיקה וגם את הליריקס
בקיצור, אני חורשת עליו מאז שהוא דלף

HolyHalo

New member
טוב אני חייבת להגיד ..

ראיתי פה את ההודעות על הפירוק שלהם , אני לא יודעת אם להאמין לזה או לא , כי ראש 1 ומעריב לנוער כותבים שטויות אבל! וזה אבל גדול אני ממש ממש מאוכזבת מהאלבום הזה , ולא , זה לא בגלל שהמוזיקה השתנתה , מישהי קראה את המילים של השירים ? כי אני שמתי לב לאיזושהי ירידה באיכות וברגש , אולי זאת רק אני . אני רק רציתי להגיד שאם זה באמת האלבום האחרון הוא מותיר בי (כי זאת דעתי האישית) טעם מר. בתכלס לכל השירים שלהם הייתה כוונה ורגש , ובאלבום הזה , חוץ מסינג וסייב יורסלף לא מצאתי משמעות אמיתית וממשית לדברים , יצא לי אתמול לשבת עם הליריקס וקראתי את המשפט (לא מדויק כן ?
) "dj will save us?" אז , אם זה מה שציפיתי ? בהחלט לא זה אפילו לא קרוב , האם דעתי תשתנה ? יכול ליהיות אבל האמת שממש ממש עצוב לי . ~סוף חפירההההההההה~

ronali001

New member
וואי...

כמה שאני אוהבת את האלבום הזה ואת הלהקה הזאת בכללי-אני חייבת להגיד שיש קצת משהו במה שאת אומרת-הוא הרבה יותר שונה ממה שהם איי פעם עשו,יש שירים עם רגש כמו דה אונלי הופ וסינג-ויש כאלה שסתם כיף לשמוע כמו נה נה נה וסקרקאו (שבכללי לא הבנתי מה הטאקט בשיר הזה למרות שאני חורשת עליו..
) לא יודעת אם לקרוא לזה ירידה עלייה(?) כל אחד ייקח אתזה מהנקודת מבט שלו,אני תמיד אהבתי ותמיד יאהב את אמסיאר-במיוחד הכתיבה של ג'רארד מדהימה בעיניי עם הרבה משמעות,אבל עדיין אני מתגעגעת קצת לסגנון הקודם שלהם(למרות האלבום המהמם שלהם!!♥) איך שלא יהיה אני ממש ממש לא רוצה שהם יתפרקו (ששמעתי על הכתבה כמעט בכיתי..) וזה לא משנה לי עם סגנון שונה או בלי-אני אוהבת אותם איך שהם ואת המוזיקה שלהם ואני מקווה שהם ייראו את ההצלחה ולא יתייאשו כי א-ס-ו-ר שהם יתפרקוו,ויש בי עדיין תקווה להופעה אחת בישראל... וואי אבל אני חייבת לציין שהשורה שכתבת שיש באחד השירים-באמת לא מתאימה לג'רארד לכתוב אותה....קצת חבל אפילו...S: ~וגמאני סוף חפירה~

אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif + סיכום שלי ../images/Emo223.gif

אבל ל-THE ONLY HOPE FOR ME IS YOU יש ליריקס ממש יפה ומרגש, זה נכתב על אסון התאומים. (לפי מה שנאמר לי,וזה גם נראה ונשמע כך כשממש מתעמקים...) אבל חוצמזה, גם אני לא התלהבתי מהאלבום הזה. אני אסכם את השירים ככה - שירים שאהבתי: NA NA NA - שיר טוב, גאוני אפילו, יש שם משהו מכ''רי. אפילו רבנג'י.:) BULLETPROOF - אחלה שיר, ממש חיבבתי אותו. הקטע הוא, שכבר אחרי כמה שמיעות נמאס לי. SING - שיר יפה. בסופו של דבר אהבתי את הקליפ, למרות שאישית לא התחברתי. אבל גם השיר הזה, נמאס אחרי כמה שמיעות. SAVE YOURSELF - שיר שממש ממש אהבתי
מחזיק לי את האלבום כרגע. DESTROYA - אחלה שיר, אחלה לחן, אבל מה לעזאזל הגניחות האלה של ג'רארד? זה די מציק >< אבל באמת שממש אהבתי את הלחן העצבני. מזכיר לי את לוסטפרופטס במקצת, כבר אמרתי למיכל:) שירים שאני מחבבת אבל לא באמת מסוגלת לשמוע עד הסוף: SCARECROW THE KIDS FROM YESTERDAY SUMMERTIME ZERO PRECENT הם לא ממש עניינו אותי, כבר כמה שמיעות שאני מעבירה באמצע השיר או פשוט מחכה שזה יסתיים. >< שירים שאני לא מסוגלת לשמוע בכלל , כי אני פשוט לא סובלת סגנון מוזיקה שכזה, יענו פארטיה: PARTY POISON PLANTERY GO VAMPIRE MONEY שורה תחתונה? לא התחברתי בשיט לאלבום. אני לא יודעת, אולי זו לא אני, אולי זה הם, אבל באמת שאין מה להשוות את מה שמכ''ר גרמו לי להרגיש פעם למה שהם גורמים לי עכשיו. ושוב, אולי זו אני שפשוט שכחה מהם יותר מדי.. אני מודה שהתרחקתי, אבל ההרגשה הקודמת פשוט לא מוכרת כרגע. זה משהו זר.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי בקשר לסוף

כאילו אין קשר בכלל בין האלבום הזה לאלבומים הקודמים שלהם.

Ayush Cohen

New member
יאיי איפה ריאת שזה על אסון התאומים זה מסביר

את המילים של השיר ועוזר להבין אותו יותר זה השיר הכי יפה באלבום :)

מישהי אמרה לי ואז שמתי לב לזה. ../images/Emo223.gif

גם אני חשבתי בהתחלה שזה סתם שיר אהבה משעמם.

Ayush Cohen

New member
על ההתחלה אהבתי אותו

הוא כל כך יפה הלחן המוזיקה וזה תוך שזמן קצר אחרי ששמעתי אותו ידעתי את המילים בעל-פה :) פשוט לא כל כך הבנתי את המשמעות של המילים ועכשיו שאת אומרת את זה זה מסביר את המילים והמשמעות של השיר וזה כל כך יפה

komsi komsa

New member
"dj will save us" המשמעות

קיימת קלאסיקה ידועה וגאונית ביותר של הרכב האלקטרו פיית'לס היא נקראת god is a dj עכשיו, נהוג לומר god will save us והבנתם את הרעיון... בעיניי האיזכור הזה נחמד:) זה אמרה ממש ידועה וקלאסית מהשיר הזה אז ברור שזה משם. עדיין לא התעמקתי במילים של השירים אבל אני מסכימה שהסגנון השתנה וקצת ירד אפילו. לי לא הפריע שום ליריקס לבינתיים חוץ מהקטע בסקייר קראו של הrun run bunny run... חחחחח זה מביך. אבל השיר כן תפס אותי חוץ מהקטע הספציפי הזה^^

NotPerfect4

New member
איפה יש את השורה הזאת? :O

כאילו, באיזה שיר? גם אני ישבתי עם הליריקס ולא ראיתי שורה כזאת, יש מצב פיספסתי?..

Izushka

New member
אם היית מסתכלת טוב בליריקס

היית רואה שהמשפט אומר AINT A DJ GONNA SAVE MY SOUL SOLD IT LONG AGO FOR ROCK N ROLL שזה נותן משמעות שונה לגמרי לשיר ולמשפט עצמו..

Izushka

New member
שלום../images/Emo9.gif

אני לא ממש קשורה לפורום אבל אני ממש אוהבת את MCR ועקבתי אחריהם בתקופה האחרונה כשהבנתי שהם הולכים להוציא אלבום חדש אז היום קניתי אותו
(למרות שכבר הורדתי אותו ביום שבת) ואני כבר 3 ימים שומעת את האלבום החדש ורק רציתי להגיד שהוא ממש מדהים!! נכון שהוא נורא שונה ממה שהם עשו קודם אבל יש שם שירים כלכך טובים והגיוון דווקא נחמד אני ממש אהבתי את DESTROYA לדעתי זה שיר אדיר!! ו The only hope for me is you summertime the kids from yesterday לדעתי ממש מרגשים ויפים ו- vampire money ממש מאגניב!! והאמת שאני ממש אוהבת את כל האלבום
וזהו רק רציתי לשתף כי ממש ממש חיכיתי למשהו חדש מהם והם לא אכזבו! ואני מקווה שהם ימשיכו להיות להקה מדהימה ויבואו כבר לארץ!!!

Izushka

New member
טאוור רקורדס

קניתי בטבריה.. אבל ביררתי וגם לחיפה הגיעו כמה עותקים והדיסק עולה 70

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חחחח כן,

מסתבר שיש את זה בכל חנות דיסקיםXD לא חשבתי שיגיע כלכך מהר! היום הלכתי לראות,זה מושלם*_* בקרוב נקנה.

NoAmItA ChAn

New member
משמיעה ראשונה אני יכולה לומר שהאלבום הזה

לא דומה לשום דבר ש-MCR עשו בעבר. כלום. לא מזכיר את TBP בשיט, ובטח שלא את האלבומים הקודמים. אני מקווה שמשמיעה שנייה ושלישית אני אוהב אותו יותר.

NoAmItA ChAn

New member
עדכון: אני חורשת על Save Yourself

אני מתה על הקטע של הגיטרות בהתחלה! וזה מזכיר לי טיפטיפונת את אוונג'ד XP

../images/Emo216.gifאני אעדיף לא להיכנס לכאן יותר מידי בקרוב

יש לי דעה חד משמעית וברורה לגבי האלבום. עדי מן הסתם יודעת מה היא
אבל אני..עד כמה שזה לא פייר..מעדיפה לא לשמוע או לקרוא דעות על האלבום..רק כדי לא להתעצבן ולהמשיך לקחת קשה. הספיק לי כל מה שנאמר על האלבום הקודם... לא מאשימה אף אחד..כמובן.

NoAmItA ChAn

New member
תראי..

זו בחירה שלך. צר לי באמת שאת לא מרגישה שאת יכולה יותר להיכנס לפורום ולהרגיש "בבית" (עד כמה שאפשר דרך האינטרנט). את תמיד יכולה להמשיך להיכנס ולאו דווקא לקרוא דעות על האלבום, אבל זו בחירה שלך. אני אשמח אם תמשיכי להגיב כאן ולהיות פעילה ותוספת מקסימה לפורום :)

למעלה