המלצת השבוע

oneman2

New member
איזה מאוורר?

מכירים את המאווררים המסחריים האלה ממתכת חדה? מישהו מהקיבוץ דחף לשם אצבע יומיים לפני הבר-מצווה... איכשהו האצבע נשארה שם.

ש נ י1

New member
מאורר רגיל, כזה שעומד

טוב יש גבול, למאורר מסחרי אני לא יקרב שום אצבע

Lady in red2

New member
רציתי לכתוב מקודם המלצה

ליום חמישי, 21:00, פארק הירקון, מסתבר שכבר לא רלוונטי.

איזה חארות

בדיוק כשנרגע קצת המצב... אני לא אוהבת אותם,אבל מסכנים כל האנשים שחיכו להם.

יו, אני לא מאמינה.

זה בטח ממש לא מנחם אותך, אבל קבלי חיבוק
. אני מקווה שהם יגיעו יום אחד בכל זאת....

Lady in red2

New member
תודה ../images/Emo24.gif

בכל מקרה נראה לי שהכי שווה ללכת להופעה בחו"ל - גם אין מלחמות וגם אין את הדחיפות שיש בארץ... אולי ייצא לי מתישהו...

כן...

יש המון להקות שאני רוצה לראות אותם בחו"ל.. מיוז, רדיוהד [למרות שלפי אחותי הגדולה, ההופעה שלהם בארץ הייתה מדהימה], קולדפליי, וכמובן כמובן גאנז. מקווה שיהיה לי כסף לטוס בדיל כזה מאורגן לאירופה לאחת ההופעות בשנים הקרובות..

Lady in red2

New member
זה בהחלט בגללם

האמרגנים (שהם יהודים) והלהקה עצמה לא הפסיקו להצהיר שהם מאוד רוצים להגיע לכאן. אפשר להבין את זה, יש בארץ הרבה שאוהבים אותם.

boazgilad

New member
צוות טכני אפשר להחליף....

זה לא תירוץ אני חושב שפשוט היה הרבה לחץ על חברי הלהקה והאמרגנים לבטל את ההופעה, ובגלל שקלי קלרקסון כבר הישתמשה בתירוץ של דלקת גרון הם היו צריכים משהו חדש

Lady in red2

New member
לא נראה לי שזה כזה פשוט

צריכים לדעת לארגן את הסאונד וכל שאר הפרטים הטכנים מסביב. הם חלק מהלהקה כמו האמרגנים ושאר הצוות.

מי מכיר/אוהב את בלונד רדהד?

רק עכשיו גיליתי שהם היו אמורים להיות המופע חימום, יחד עם 3 הופעות בבארבי. אבל הם אמרו שזה לא ביטול רק דחייה. D:

Y035

New member
תזכרו

לא לעבוד בגננות! זה רע! במיוחד ביישוב שלכם! זה רע! אני שונא עצים! זה רע! שבוע טוב

למעלה