זה יישוב קטן ליד ירושלים הר אדר שמו..וזהו X: אבל השכר טוב, וכיף לעשות לעצמך הפסקות
Y Y035 New member 2/8/06 #34 זה יישוב קטן ליד ירושלים הר אדר שמו..וזהו X: אבל השכר טוב, וכיף לעשות לעצמך הפסקות
Y Y035 New member 2/8/06 #40 משפחת כהן? יש איזה 20 כאלה, מתוך 600 משפחות אני לומד בליד"ה, בירושלים..הממ..ואתה? X:
O oneman2 New member 3/8/06 #41 ה(ח)ר(א)-טוב יש להם תאומים מעצבנים, שאחד מהם הוא... מתרומם. מכיר במקרה?
Y Y035 New member 4/8/06 #47 בויאר זה בעעעע!!! X: אני עולה לי'..ואת? בויאר פניימיה או משהו כזה, לא? ויש שם דתיים שחושבים את עצמם חצי ערסים.. תסעי ב24א תביני X: אה כן ואיפה את גרה..? X:
בויאר זה בעעעע!!! X: אני עולה לי'..ואת? בויאר פניימיה או משהו כזה, לא? ויש שם דתיים שחושבים את עצמם חצי ערסים.. תסעי ב24א תביני X: אה כן ואיפה את גרה..? X:
® ®NuLy® New member 4/8/06 #50 ../images/Emo205.gifעלה לי"א.. בויאר גם בפנימיה.. כאילו בחטיבה זה הכל פנימיסים.. מהתיכון גם אקסטרנים (כאלה שהם לא בפנימייה ) ובויאר זה אולי הבצפר היחידי שערסים שם במיעוט!! ואני נוסעת כל כך הרבה ב-24א אל תדאג חחחח אממ גרה בצור הדסה (חור קטן ומסכן ליד ירושלים)
../images/Emo205.gifעלה לי"א.. בויאר גם בפנימיה.. כאילו בחטיבה זה הכל פנימיסים.. מהתיכון גם אקסטרנים (כאלה שהם לא בפנימייה ) ובויאר זה אולי הבצפר היחידי שערסים שם במיעוט!! ואני נוסעת כל כך הרבה ב-24א אל תדאג חחחח אממ גרה בצור הדסה (חור קטן ומסכן ליד ירושלים)
Y Y035 New member 4/8/06 #55 אני יודע איפה זה.. עכשיו בא הקטע שאני אומר לך שמות של 3 ילדים מהשכבה שלי שגרים שם.. דניאל בלחמן, נועה קובנסקי ומעין ידוב מכירה?
אני יודע איפה זה.. עכשיו בא הקטע שאני אומר לך שמות של 3 ילדים מהשכבה שלי שגרים שם.. דניאל בלחמן, נועה קובנסקי ומעין ידוב מכירה?
® ®NuLy® New member 5/8/06 #56 ../images/Emo205.gifאולי בפנים חחח לא מכירה כל כך בשמות בשכבה הזאת בעצם תלוי איפה הם לומדים/למדו וקבל 10 נקודות על זה שאתה יודע איפה זה צור הדסה!
../images/Emo205.gifאולי בפנים חחח לא מכירה כל כך בשמות בשכבה הזאת בעצם תלוי איפה הם לומדים/למדו וקבל 10 נקודות על זה שאתה יודע איפה זה צור הדסה!
® ®NuLy® New member 4/8/06 #51 ../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif יש שם גם טחונים (כאילו ממש טחונים) זה בצפר חצי פרטי הוא חייב להיות עם טחונים
../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif יש שם גם טחונים (כאילו ממש טחונים) זה בצפר חצי פרטי הוא חייב להיות עם טחונים
ק קקי מאסטר New member 4/8/06 #52 יודעת למה חשבתי על זה? זה מזיכר את המילה באווריה :X קרם באווריה זה של טחונים.
® ®NuLy® New member 4/8/06 #53 ../images/Emo205.gifיוו איזה שרוט../images/Emo6.gif באווריה זה לא טעים פעם הכנתי את זה בחוג בישול בכיתה ד' (טבחים צעירים ) בכל מקרה קוראים את זה Boyer
../images/Emo205.gifיוו איזה שרוט../images/Emo6.gif באווריה זה לא טעים פעם הכנתי את זה בחוג בישול בכיתה ד' (טבחים צעירים ) בכל מקרה קוראים את זה Boyer
ק קקי מאסטר New member 4/8/06 #54 "הכנתי את זה בחוג בישול בכיתה ד'" אני חושב שבגלל זה זה לא היה טעים :X
O oneman2 New member 1/8/06 #32 זה טוב! עבדתי היום 7 שעות. שעה אחת של לשים קצת ציוד על האוטו ולשתות קפה, עוד חצי שעה נסיעה, שעה עבודה, הפסקת 10, עוד שעתיים עבודה, חצי שעה נסיעה חזרה. 110 שקל בשביל 3 שעות עבודה בפועל.
זה טוב! עבדתי היום 7 שעות. שעה אחת של לשים קצת ציוד על האוטו ולשתות קפה, עוד חצי שעה נסיעה, שעה עבודה, הפסקת 10, עוד שעתיים עבודה, חצי שעה נסיעה חזרה. 110 שקל בשביל 3 שעות עבודה בפועל.
A axlbarlev New member 3/8/06 #45 תזכרו על תעבדו על יום 3 משמרות 2 רפת דיר ולול 1 בלילה רפת.... זה לא בריא וכבר לא כיף.. אבל השכר אחלה ואנחנו עושים הפסקות אבל זה שוחק את האמא שלכם
תזכרו על תעבדו על יום 3 משמרות 2 רפת דיר ולול 1 בלילה רפת.... זה לא בריא וכבר לא כיף.. אבל השכר אחלה ואנחנו עושים הפסקות אבל זה שוחק את האמא שלכם