המלצת השבוע

צליל בר

New member
אם כבר סקורפיונס....

מישהו היה בהופעה שלהם שנה שעברה, אני רציתי להיות, אבל לא הייתה לי משכורת, ולכן לא הייתה לי אפשרות לשלם על הכרטיס =\. ואם כן מי שהיה, איך היה?

just טלוש

New member
בת דודה שלי הייתה

[ואני והיא חברות הכי טובות] והיא אמרה שהיה פשוט מדהים.. שהיא נהנתה מכל רגע והיא גם ישבה יחסית קרוב.. היא אמרה שהם נתנו ביצוע מעולה [נו מה,איך לא,סקופריונס
אדירים]

צליל בר

New member
תמסרי לה

שאני מוכנה להחליף איתה את הזיכרון הזה, ואני אתן לה את הזכרון של להשאר בבית, ושלמוע אותם דרך הרדיו בטלוויזיה

אני הייתי :)

היה נוסטלגי. אני גדלתי עליהם, ואז אחרי שפחות או יותר עברתי את התקופה שלהם, הם הגיעו לארץ. מן סגירת מעגל שכזו
היה ממש ממש חזק. אחלה להקה.

רוב הסיכויים שהורדת את הביצוע

של סטיבן, אבל את פשוט לא מזהה את הקול שלו. השיר נמצא בדיסק הראשון של אירוסמית', ובאותה תקופה סטיבן התבייש מהקול שלו (או משהו בסגנון) וניסה לשנות אותו בכל מיני דרכים. זו אחת מהתוצאות.

just טלוש

New member
ואוו. חידשת לי../images/Emo51.gif

כנראה שאני לא יודעת הכל עליהם
[טוב נו כמו כל אדם
] ואוו תודה רבה. ואווו!!!!!!! אני בשוק. למה הוא התבייש? הקול שלו פשוט מרהיב.. הקול שלו מעורר השראה הקול שלו..סוחף
OMG ואוו!

just טלוש

New member
ונכון שהוא ממש מזכיר את הקול של

הסולן של הסקורפיונס?
כי אני שומעת גם קצת סקורפיונס בגלל זה
!

הוא גם די הזכיר לי את הסולן שלהם

וגם לי חידשו את זה. שאלתי את השאלה הזו בפורום אירוסמית' וזה מה שענו לי. מסתבר שזו אחת השאלות הנפוצות שם.

חחח דווקא במקרה שלו

הייתי אומרת שהסמים עשו לו רק טוב. למרות שאני באמת לא מבינה איך אפשר להתבייש מקול שכזה.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif שיר מדהים ../images/Emo99.gif

עוד המלצה על שיר שלהם: Aerosmith - Cryin' למרות שהוא חרוש הוא בכ"ז ענק. תראו בקליפ שבקישור אם אתם מזהים את מי שחוטף לאלישיה סילברסטון את התיק לקראת הסוף.

למעלה