המשחק מלחמת טקטיקות למעלה

gindis

New member
../images/Emo41.gif חשוב לכולם ../images/Emo41.gif

אם מצאתם באג או משהו מוזר בתוך המשחק. תרשמו לי למייל [email protected] את השם משתמש שלכם + הסיסמה כדי שאני אכנס דרככם ואראה את הבעיה. יש לרשום לי בדיוק מה אתם עושים על מנת שאני אוכל לעלות על הבאג ולתקן אותו. תודה ובברכה, ערן

smg200

New member
כמה שאלות

1) פתחתי עולם ועכשיו אני רוצה לסגור אותו אז איך אני עושה את זה ? והאם יחזרו לי הנקודות ששמתי בעולם? 2)איך אני אמור לדעת איזה שטח שיך לי? כמו כחול וירוק איזה מהם שלי? 3)איך אני יודע אם הקרב אחל וכמה נקודות יש לי? 4)כמה צעדים אפשר לעשות כל תור? תודה

gindis

New member
תשובה

1. יש לך אפשרות לסגור אותו בחלון המתנה. וכן יחזרו לך הנקודות. 2. תלחץ על השם עולם כאשר הוא יעלה ואז תראה למי שייך איזה אדמה. 3. הקרב מתחיל כאשר המפה עולה. 4. כל תור אפשר להזיז את כל כלי הנשק שלך פעם אחת או פשוט לבצע איתם דבר מה. בברכה, ערן

תישק

New member
ערן

אני השמדתי לאויב את שדה התעופה, פתאום הופיעה לי העוגיות, נכנסתי עוד פעם למשחק ורשום שהפסדתי!! איך זה קרה אם האויב לא כבש לי אפילו אדמה אחת?

תישק

New member
ערן זה קרה לי עוד פעם!

בדיוק אותו הדבר, תקפתי את המתקפה, הופיע הדף של העוגיות והפסדתי!!!!! מה קרה פה???

MATIMATI

New member
תשובה

גם לי זה קרה פשוט זה עדין לא מבדיל בין היצחון להפסד מי שמנצח לא תמיד מקבל את הנקודות אם אתה מנצח לפעמים זה רושם שאתה הפסדת ולפעמים שאתה מפסיד אז זה רושם שניצחת זה עדין לא מבדיל ערן תקן את זה בקשה

gindis

New member
תשובה לכולם

שלום רב, כל התקלות שאתם מדווחים יטופלו רק קצת סבלנות. יש לרשום לי באופן מסודר את התקלה ומה עשיתם לפני בדיוק לפני. כך אני יכול לעלות על התקלות ולפתור אותן. בברכה ותודה, ערן

d i p o

New member
באג!!!!!!!!!!!

אמנם זה פחות רציני אבל נראה לי זה באג שאתה מנסה לשנות סיסמא אז הוא אומר שאין התאמה לסיסמא הנוכחית:S ובכלל יש בעיות אם כל ההרשמה...כל דבר שגיאה ושאני נכנס ליחידת צבא אני מופנה לדף של העוגיות

gindis

New member
תשובה

1. תוקנה הבעיה של שינוי סיסמה. 2. ההרשמה תוקנה וחשוב לעשות שהשם משתמש יהיה שונה מהסיסמה. 3. הבעיה תוקנה. תודה ובברכה, ערן

d i p o

New member
לא מצליח לקנות חיילים לשדה תעופה להגנה וגם

למפקדה שיהיו בפנים

למעלה