הנה החדשות הטובות שלי...

אתי@

New member
../images/Emo41.gif הנה החדשות הטובות שלי... ../images/Emo41.gif

קנינו דירה!
יותר נכון עדיין לא ממש קנינו, רק חתמנו על זכרון דברים, אבל הקנייה ממש בדרך ובמהלך ספטמבר נקבל את המפתחות! איזה כיף, ראיזה התרגשות...
ביום שישי אנחנו כבר הולכים לבחור רהיטים ומרצפות חדשות... איזה כיף לעצב את הבית שלנו.

קולולולולו- מזל טוב!!!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo50.gif

תפזרי אורז ליד הדלת, ואיך שאתם עוברים לגור בבית תקני כיכר לחם לתשימי על השיש- סגולות לבית חם ואוהב. אני צוחקת. חברה שלי עברה לגור בבית חדש, וסבתא שלה הביאה את כל הבאלאגן הזה. זה היה כל כך מצחיק. מן סבתא זפתה שכזו. המון מזל טוב מתוקתי.

אתי@

New member
../images/Emo25.gif תודה לכולכן על הברכות

קנינו דירת שלושה חדרים בחולון, הדירה ממש יפה ובאזור מצוין, רק צריך לשפץ קצת (מרצפות ומשקופים ודלתות), והכי כיף - לקנות רהיטים... נורא כיף שקנינו דירה שנוכל להטביע בה את חותמנו האישי...

מזל טוב!!! נהדר, איזה כיף לכם!!

את לא יוצאת מדעתך אבל עם כל הפרטים הקטנים של הדירה מצד אחד והחתונה מצד אחר??? כל הכבוד לך, אני לא הייתי מסוגלת לעשות הכל ביחד....

אתי@

New member
תודה תודה, ואני כן יוצאת מדעתי ../images/Emo4.gif

כי בנוסף לכל זה יש לי לחץ אטומי בעבודה - אנחנו נכנסים לפרודקשן בסוף החודש וכמובן שכמו כל יהודי טוב גם אנחנו לא הספקנו כלום...

מוכר לי הקטע. גם אצלנו זה ככה...

יהיה בסדר, עד ברגע האחרון שאז ביום לפני הגשת ההצעה עובדים עד שתיים בלילה, וכמובן שאז כלום לא עובד - המחשבים נופלים, הרשת נופלת, המדפסות משתוללות ומדפיסות חצי דפים.... רק ביום ראשון עברתי חויה כזו מרעננת.... אני צריכה חופש......

*שיר

New member
צריכה חופש? אולי תסעי ללאס וגאס? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שמעתי שנחמד שם.... אתם נוסעים מחר נכון?....

מחר בערב, אבל עוד הרים ונהרות עלינו

לחצות לפני שתגיע השעה... היום בבוקר חתמנו עם נוטריון על הסכם הממון, אז אנחנו מסודרים. (ומגיע לנו מזל טוב קטן, כי זה חצי נשואים כבר...) היום אני בעבודה - כמובן - ובשעה שש יש פגישה עם הדי ג´יי שלנו. אחרי זה בשעה 9 יש מסיבת סוף שנה במקום העבודה של צביקה - שחייבים ללכת. מחר יש יום עבודה מלא, והבוס שלי חוזר מחו"ל אז יהיה כרגיל מטורף, אבל אנחנו צריכים עוד לכבס, לארוז, להגיד שלום לשני זוגות הורים, להסביר לאחד מהם את סוד הטיפול בחתולים בעודינו בארה"ב ולהשאיר מפתחות, וכל זה, בהתחשב בעובדה שצביקה עובד מחר עד תשע ורבע בערך... ולא ישנו כמו שצריך כבר שבוע...ואנחנו באפיסת כוחות טוטאלית, ולא יכולים לישון על המטוס. רעיונות?

*שיר

New member
את צריכה חופש דחחחחחחחחחוף!!! ../images/Emo6.gif

יו, איך את מחזיקה מעמד?!?! רעיונות? לישון במטוס, לתת לבוס ואליום כדי שיהיה רגוע מחר, ואולי בעצם גם לקחת אחד בעצמך... האמת היא שאנחנו ביטלנו את החופש שתכננו כי זה היה נראה שזה רק יטריף אותנו עוד יותר...

לא, אין מצב שנבטל את החופש....

אנחנו פשוט מגיעים לחופשה על אדי הדלק האחרונים שנותרו לנו. אבל אני מקווה שיעבור בשלום. עוד יום וחצי.... תתגעגעו אלי???

למעלה