הנה החדשות הטובות שלי...

הילית*

New member
אתמול היה ארוע רק במקום אחר

אז הסתובבנו קצת בגן בלי להפריע לאף אחד. אין ספק שחייבים לעשות עיצוב לחופה, כי היא מאוד יבשה ככה.

הילית*

New member
הייתה לנו פגישה עם לימור

היינו צריכים להביא כסף לפי מספר המינימום שאנחנו חושבים שיגיעו לחתונה (מה שמשלמים שלושה שבועות לפני ליומיים אחרי החתונה).

הילית*

New member
יש לי פרזנטציה עוד שעתיים

ורק עכשיו אני לומדת אותה (אז מותר לי להציץ קצת לפורום כצופר, לא?)

בטח. אפילו יש לך תירוץ מאוד הגיוני ../images/Emo8.gif

ומי שיגיד לך שאנחנו מכורות תגידי לו שהוא קנאי וצרות עין לא תוביל אותו לשום מקום...

תגידי, את חושבת שאת הדברים הטובים

שאומרים עלי המציאו? אני לא ישנה כשיש לי יציקות על הראש... קיבלתי לעצב מסעדה בזכרון.. הצילומים במסעדה בשמיני לאוגוסט.. אני די בלחץ, עם כלות, עם ט"ו באב, עם 2 ילדים ובעל..והיום אני מצלמת כתבה על קניות בקינג ג´ורג´-בצלאל.. את מבינה?

נופר30

New member
הילית

לגבי בית היום אשפר למצוא בבת חפר דירת 3 חדרים עם חצר של 300 מטר ואפרות לבנייתקונה שניה במחיר של 120-125 אלף דולאר ( שזה מציאה ) בת חפר נמצאת בשרון 20 דקות מכפר סבא חדרה ונתניה 35 דקות מפ"ת ו 45 דקות במקרה הכי גרוע מת"א מקום שקט ופסטורלי ומי שמגיע מתאהב ונשאר ( חוץ מאלה שפתאום מגלים שבמקום כזה צריך שתי מכוניות ) שווה בדיקה

הילית*

New member
בת חפר- ממש לא.

לאחרונה שמעתי שגם מקום זה "נהנה" מהאינתיפדה ולכן המחירים שם צונחים. מישהו שאנחנו מכירים גר שם ואמר לנו שבאמת שזה התחיל זאת היתה הבטחה גדולה. היום אני לא יודעת אם יש לבתים המקסימים שם קונים... ממש עצוב! בכל אופן- תודה!

שושקה@

New member
לבת חפר יש עוד בעיה די גדולה

כביש חוצה ישראל הולך לעבור שני מטר מהיישוב. הם אמנם נלחמים על זה, אבל לא בטוח שזה יעזור להם. כביש כזה ענק יפגע באופן משמעותי ברמת החיים שם.

נופר30

New member
אני מתגוררת בבת חפר

והמצב עם האינטיפדה לא כזה נורא ( בנתניה ובפ"ת נפגעו בניתיים יותר) בנושא חוצה ישראל היה ידוע מההתחלה שזה מה שיקרה אני לא חושבת שכבישים גדולים אחרים פגעו למקומות אחרים ברמת החיים אז למה שזה יפגע בבת חפר ? אבל את זה נצטרך לחיות ולראות

שירי71

New member
מה עם לפיד

כשחיפשנו בית באזור מודיעין מצאנו ישוב קטנקן בתוך הקו הירוק שיש שם מלאן זוגות צעירים ובתים מתוקים לאללה וזולים יחסית. כמעט קנינו שם. אצלנו הפחיד הקרבה לקו הירוק, מצד שני כל מקום היום זה קרוב. שווה בדיקה, מקום מקסים באמת! וזוגות שפגשנו ממש על רמה שם. רק מה, המרכז שם הוא במודיעין כי בגלל שזה ישוב כה קטן וחדש עוד לא ממש מפותח שם שטחים ציבוריים.

שירי71

New member
אם את רוצה דברי איתי אני אספר לך יו

יותר ג"ג את יודעת איפה זה האזור? מתאים לכם? אם כן לכו על זה

למעלה