הנה החדשות הטובות שלי...

שירי71

New member
אני מכירה את זה

מהרגע שסגרנו אנחנו את החוזה לפנישבוע אני כל הזמן חולמת ומתכננת וסופרת את הימים עד שנעבור לשם זה מה זה מכניס אנרגיה

שירי71

New member
בתחילת ספטמבר

יש לנו כמה ימים של חפיפה בין הדירה השכורה שלנו (אגב אם מישהי יודעת על זוג שמחפש משהו מקסים וחדיש בצהלה...) לבין הבית שאליו עוברים. זה יוצא לפני ראש השנה, ואז חודש וחצי אחר כך יש החתונה. אני כבר לא יכולה לחכות!!!

אתי@

New member
איזה קטע, זה בדיוק כמו אצלנו ../images/Emo19.gif

עוברים לדירה בתחילת ספטמבר וחודש וחצי אח"כ החתונה...

שירי71

New member
נו הילית ומה אתכם

ואגב, לפני כמה ימים שאלת את אתי לגבי עיצוב חופה אז מה קורה עם זה?

הילית*

New member
לגבי דירה?

אנחנו רוצים בית צמוד קרקע במחיר מציאה. מה שקשה למצוא... אבל אני מאמינה שנתחיל לחפש בחודשים הקרובים. לגבי עצוב חופה- אחרי שהינו אתמול בגן האומנים עם ההורים שלי, החלטתי שאני לא יכולה בלי עיצוב חופה. חבר שלי פחות אהב את רעיון הגפנים (בעיני הוא מדליק...) וגם אנחנו לא רוצים משהו קיטשי ומלא פרחים. אז אני אתייעץ עם 2-3 מעצבות השבוע ואז אחליט. בכל מקרה אני לא רוצה להוציא הרבה כסף... וגם אני בהיסוס לגבי העששיות שנורא נדלקתי עליהם אבל אולי זה סתם בזבוז.

הילית - לימור אמרה לי שיש לה זוג אש

קנה עששיות לבד במושב רשפון, בעלות של 10 ש"ח לעששית פלוס נרות (באיקאה - 19 ש"ח לשקית של 100) ולימור אומרת שלא צריך יותר מכ - 20 עששיות, ואם יש לך חברה טובה שתקשור על העצים, אז לא שווה להוציא כל כך הרבה כסף. אנחנו החלטנו שזה סיפור יותר מידי גדול, ובגלל שהחלטנו לוותר על הבר האקטיבי, החלטנו להתפרע ולקחת את העששיות, שלדעתינו הן נורא יפות.

הילית*

New member
אין לי למי שיעשה לי את זה

אין לי אחות והחברות שלי הן אמהות לילדים מאוד קטנים וגיסתי לעתיד היא אם לתינוק, כך שלא נעים לי לבקש... ולכן אנחנו כנראה ניאלץ לשלם... אבל רשפון זה אולי רעיון טוב ואז אני אבקש אולי מאחי שיתלה אותם... אני אברר עם לימור. דרך אגב, לגבי החופה היא גם הסבירה לי איך לעשות את זה בעצמנו אבל גם כאן אין לי כ"כ מי שיעשה לי את זה.

שירי71

New member
תש´מעי הילית

לגבי בית - זה גם מה שאנחנו חיפשנו רק שבסוף מצאנו עצמנו עם משכתנא נכאן ועד הודעה חדשה. אבל אם את רוצה מידע אז דעי לך שאנחנו חיפשנו בהמון מקומות וראינו גם מקומות עם בתים צמודי קרקע שכמעט קנינו. באיזה אזור אתם מחפשים? רק תגידי ואזרוק לך רעיונות

שירי71

New member
הילית -אשמח לשמוע מה העלית בחכתך

בקשר למעצבות חופה ואירוע. אני עדיין לא יודעת מה לעשות עם זה. רוצה לעשות לבדי ולבקש מחברה שתתלה דברי על החופה ומצד שני למעצבות יש יותר יד כזו טובה... וגם אביזרים. אז אם יש משהו מעניין שראית שאינו יקר מידי - ספרי?

הילית*

New member
ברור! להגיד לך את האמת אני כבר

עייפה מכל הארגון של החתונה. בשבוע האחרון ראיתי נעליים יותר מאשר ראיתי כל החיים שלי וזה כ"כ שטויות. אני לא רוצה להרגיש בחתונה שאני מותשת כי אני כבר מתחילה להרגיש שעם כל הכייף שבזה מה שלא תעשי זאת תהיה הפקה...

*שיר

New member
נכון! זה בדיוק מה שאני מרגישה! ../images/Emo10.gif

כל השבוע אני בהסתובבות לחפש זוג נעליים (ללא הצלחה). מרוב כל הסידורים והבלבולי שכל אני אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה באתי הביתה בשעה סבירה או בישלתי ארוחה נורמלית (לי זה מאוד חשוב)... גם בן זוגי מתחיל לטעון שאני יותר מדי מתייחסת לארוע מאשר אליו...ומה אני אגיד לכן, הוא צודק...

הילית*

New member
חבר שלי התחיל לאכול מנות מוכנות

של ארוחה מהסרטים (טבעול) וזה אחרי שלקח לי הרבה זמן לגמול אותו מאוכל מוכן..

*שיר

New member
זה באמת שפל המדרגה.... ../images/Emo9.gif |

חבר שלי החליט שהוא חייב להוריד עוד כמה ק"ג לפני החתונה, אז הוא פשוט הפסיק לאכול.. (אבל הוא בטח אוכל טוב בעבודה..
)

הילית*

New member
באיזור קרית אונו, נוה מונסון,

והמושבים שבסביבה (תלוי באוכלוסייה במושבים אלו- יש מושבים עם אוכלוסייה פחות טובה).

שירי71

New member
ראיתם אתמול עוד אירוע או מה?

אפשר לבוא ככה לקבל רעיונות מחתונות שם?

למעלה