הסרט "שיווי משקל"

0ne Man

New member
שידור חוזר של הסרט ../images/Emo141.gif

לכל אלה שהחמיצו את הסרט, אז יש שידור חוזר של הסרט "שיווי משקל" בערוץ 3 בכבלים ביום שישי, 26.12.03, שעה 22.00 צפייה נעימה!

0ne Man

New member
ודאי

ערוצי זהב היא אחת מחברות הכבלים, וכל חברות הכבלים משדרים את אותם התוכניות בערוץ 3, לפי הסכם שיש בינהם. צפייה נעימה!

פ א ב

New member
לאליאן../images/Emo187.gif

אני רוצה להגיד שכשומעת היה מאוד מענין לראות איך המחישו בסרט איך הילד הולך ומתחרש. אהבתי מאוד גם את הקשר המיוחד שנוצר בין 2 הילדים. אני אישית נשארי "עם חצי תאוותי בידי". הסרט גרם לי לרצות לראות סדרה של 100 פרקים עם הילד החמוד ואיך הוא משתלב, חי, מתפקד בסביבה השומעת, עובר תהליכים של קבלת המיגבלה ומשתלב גם בסביבה החרשת, עם המשפחה וכו וכו. לדעתי יש פה פוטנציאל שיכול להיות גם לשעות הערב וגם לטלויזיה החינוכית. תחשבו על זה. אני אהבתי מאוד.

0ne Man

New member
רעיון נהדרררררררר !!!

היי פאב, ברוך בואך לפורום!
הלוואי שתהיה סידרה בטלוויזיה, שבה יראו איך חי ומתמודד ילד לקוי שמיעה בחיי היום יום שלו עם מגבלת השמיעה שלו! סרט כזה, עשוי לקרב לבבות ולשבור דיעות קדומות שיש לשומעים על לקויי השמיעה- חירשים וכבדי שמיעה גם יחד! אני תפילה שמישהו בערוץ 3 ירים את הכפפה ויפיק את הסידרה, ומאחל לאליען שתכתוב עוד הרבה הרבה תסריטים לפרקים על איתמר! ממש רעיון נהדר,פאב...(איך לא חשבתי על זה בעצמי?
)

milford

New member
לאליען

קודם כל. תודה על ההסברים - כעת אני יכולה להבין יותר את העניינים ואת הסיבות לקפיצות במהלך הסרט (שהפריעו לי) וכעת הבנתי גם את העניין של הנושא. אז תודה על ההסברים את צודקת, כשאנשים שומעים באים לעשות משהו על נושא שהם מכירים מבחוץ זה לא כמו מישהו שבא להגיד משהו כשהוא בא מפבנים אבל מעניין אותי להבין - איך את מגדירה את עצמך כיום - לק"ש או כאדם שומע? אאחל לך המשך עבודה פוריה ומוצלחת הן בעיתונות והן בתסריטאות.

למעלה