הפנאפיק של הדר-פרק 1

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifהפנאפיק של הדר-פרק 1../images/Emo41.gif

"לא!!! חכו!!! אל תלכו עם בקבוקי הרום שלי!!" צעק ג'ק ספארו כאשר ספינתו היקרה העונה לכינוי "הפנינה השחורה" הפליגה באופק של השחר העולה. "מה אני אעשה עכשיו?" מלמל לעצמו בעודו מהלך בקוקסינליות יתרה על החוף בו הותירו אותו פעמים רבות כבעבר. "שוב בגדו בי. צוות מעופש. 'דרישותיך לא מקובלות עלינו', אפשר לחשוב" המשיך. "סה"כ רציתי שנחליף את כל השתייה על הסיפון לרום... כן.. רציתי שנפליג לאיביזה ואולי נשתה כמה כוסיות רום.. וכן.. רציתי שנשנה את דגל הפנינה השחורה לבקבוק רום עם בועות מסביב לו..דרישות סבירות ורציונאליות לחלוטין!!! 'נהיה ללעג בכל שבעת הימים' היא אומרת לי.. #$%$# היא עוד תשמע... כןכן.. אני לא מבין .. אני הקפטן שלהם! זה ממש נבזי מצידם..! אבל אל דאגה! אתה שוכח דבר אחד ידידי... אני קפטן ג'ק ספארו.. ואני בסופו של דבר אנקום!!!!" הוא דיבר אל צב ים, שנקלע לאיזור שלא רצוי להיות בו ברגעים אלו. "חכה חכה!! אתה תראה...אני אשיג שוב את הספינה שלי..אם הצלחתי להשיג אותה מברבוסה הזקן, אני יכול הכל." הוא שילח מבט דבילי ונשכב על החוף. "יוהו, יוהו, א פיירטס לייף פור...", הוא התחיל כשלפתע.."מי!" עיניו הסתנוורו מהשמש כשהוא הביט למעלה-אל הדמות הניצבת מעליו. "חוצפה מצידך לא לתת לי לסיים את השיר, את יודעת." אמר למשמע הקול הנשי. "ובכן.. איפה הייתי..", "יותר חשוב, מאיפה הגעת?", הוא קם וניער את עצמו מהחול. "גברת .. את יודעת אל מי את מדברת?.. אני קפטן ג'..", "ג'ק ספארו, אני יודעת." היא חייכה ורק אז הבחין ביופי המדהים שלה, חן שובה לב וחוסר הגינונים, דבר שקסם לו מאוד. "סליחה..", הוא חייך בשובבות, "ואיך נערה יפהפייה כמוך הגיעה לאי שומם שכזה?" שאל, מוקסם. "ספינה... כמוך..בפעם השניה?.. אני משערת?", "שלישית, למעשה. איך הגעת לפה בספינה? יש כבר הסעות תיירים לפה?" הוא צחק. "הגעתי.. בספינה שלי! אני עוסקת.. במה שאתה.", "גם יפה וגם אופה, הא?" הוא חייך. "אתה לא מרשים אותי עם הדברים השטותיים האלה אתה יודע....אז תגיד, איך הגעת לפה? שוב, בגדו בך?" היא שלחה מבט חצוף. "קולטת מהר, הא? בכל מקרה חשבתי שאולי תעלה בראשי הברקה בעודי שוכב פה על החוף, ואמצא דרך לצאת מכאן-ותראי מי הגיעה. לא כאב לך שנפלת מהשמיים אל הספינה, נכון?", "אויש, אני לא מאותן בנות שנופלות בזה... תעשה לעצמך טובה ותבוא אחרי לספינה שלי. היא אולי לא מיוחדת כמו הפנינה שלך, אבל אני בטוחה שתמצא אותה.. מרווחת מספיק." "איך זה שאת יודעת כמעט הכל עלי? הממ.. את האמת אני לא מתפלא.. אחרי הכל אני באמת..", "ג'ק ספארו, אני יודעת.. חשבתי שכבר עברנו את החלק הזה..", "הממ.. אבל מה דעתך לחלוק עמי את מקורותייך?", "אתה פיראט דגול, מה כבר אפשר להגיד.. אבל אל תחשוב שאני אסגיר את מקורותי, רק משום ששאלת אותי." "אגב.. מי זה.. אותי? מה שמך?", "רוקסן, וזה כל מה שאתה צריך לדעת." הוא עקב אחריה בדילוגים בזמן שהיא הלכה וניהלה איתו דו שיח. "זה עוד... הרבה .. זמן?" שאל כשלפתע נגלתה לפניו ספינתה של רוקסן, ספינתה העצומה של רוקסן, אם יורשה לי לציין. "זו.. ספינה.. מרשימה." הממ כן. כמו שהוא אמר, *אהם* בכל מקרה לענייננו. ג'ק עלה על הספינה בעקבותיה והם החלו לשוט. "אז.. לאן אתה הולך?", "לאן שאת" הוא חייך, ולמראה מבטה הפנה את ראשו. "אני אוריד אותך בטורטוגה.. בכל מקרה היעד שלי קרוב לשם." ג'ק הביט סביבו, "את מנווטת את כל הספינה בכוחות עצמך.. בלבד?!", שאל. "למעשה כן. מרשים אותך?" היא חייכה. "זה חביב.." הוא הביט באי הקטן מתרחק ומצטמק באופק. "יוהו... יוהו.. א פיירטס לייף פור...." בווווווווווום#@$%$# רוקסן וג'ק הוטחו בחוזקה על הסיפון. "מה.. זה היה@?%@?" צעק. "זו לא אשמתי!!! הבלאדי ספינה הזאת צצה לי משומקום!" "היית יכולה להפחית מהירות ולשנות מצב מפרש!! הרוח השתנתה ואנחנו בקרבת נמל!! אלוהים.. את לא יכולה להפעיל שיקול דעת?!" צעק. "אבל זה בדיוק מה שבאתי לעשות כשזה קרה!!!" היא צעקה חזרה. טוב, חברים.. בואו נרגיע... זו לא הנקודה שלנו פה. "טוב.. למזלנו לא נגרם נזק בלתי הפיך לספינה..", "או לנו!!!" אמר. "ותודה על ההתחשבות." הוא הביט אל שברי הספינה, כשלפתע ראה את חברו משכבר הימים-וויל טרנר. [איזו הפתעה...] וויל שכב על כמה קרשים שהתווספו ביחד, ובידו מטבעות זהב... הרבה! "וויל!!!!!!!!!!!" הוא צעק! ג'ק הוריד את כובעו, את חרבו ואת חגורתו וקפץ אל המים-כשבאותה השניה בדיוק קפצה רוקסן למים, בתיאום מושלם. "זה בסדר.. תחזרי לספינה! אני אביא אותו." צעק לה בזמן ששחה לקראתו. "יש עוד אחת!!!" היא הצביעה לכיוון אליזבת סוואן הידועה, בת המושל. היא צללה אחריה. ג'ק העלה במהירות את וויל לסיפון ובא לבצע הנשמה. [כן... בלית ברירה מפה לפה]. "עצווורר!! קם וויל במפתיע. "אין מצב!" הוא התרחק במהרה וג'ק חייך כתגובה. "מה נשמע ידידי הותיק?" הוא התקרב לחבק אותו, אך וויל נרתע. "סלח לי ג'ק ידידי, אני קצת מוטרד.." [קצת?!?! יכולת להודות לו כזה?!]

Lettuce Girl

New member
המשך...../images/Emo13.gif

"אבל כמובן שמגיעה לך תודה." הוא חייך. "זה בסדר..השלומיאלית שמנווטת את הספינה הזאת התנגשה בכם.. זו היתה מחובתי." חייך בעודו מתנער מהמים. "איפה היא, באמת?", "היא?.. מנווטת?" התפלא וויל. "כן.. פנינה אמיתית העלמה הזאת." הוא חייך. "אתה לא אמור להיות עכשיו על הפנינה, כלומר השחורה, עם גיבס וכל אלו?", "לך תבין... רציתי לגרום להם להתעשר במהרה וככה גמלו לי! גיליתי אוצר גנוז שרק אנוכי יודע את מיקומו הסודי-וכאשר רציתי לחלוק אותו עם יתר הספינה.. הם גרשו אותי משם.. כמובן שנתתי להם מידע מוטעה באשר למיקום." "ג'ק....אני מכיר אותך.. מה באמת קרה?" ג'ק חייך ולפתע רוקסן עלתה על הסיפון. "מצטערת.....כשהגעתי לשם היא נעלמה..לא מצאתי אותה.." היא טפחה על כתפו של וויל כאות ניחומים. "אליזבת?! אליזבת?@#?@ אליזבתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! למה אתם מחכים?! בואו תחפשו אותה איתי!!!!!!! אני לא מאמין" הוא החל בוכה. "אני פשוט לא מאמין!!!!!!!!", "אתה תתגבר על זה ידידי" ניסה ג'ק לנחם. "יש הרבה..." "אתה לא מבין!!!!!! זה יהלום נדיר!! 52 קראט!! יהלום עצום, מושלם ומלוטש!" הוא המשיך "אפילו לא הספקנו להתחתן כדי שאוכל ל... לרשת.. הכללללללללל" הוא המשיך בוכה. ג'ק, מבולבל כהוגן-שלח מבט ברוקסן, אולי כדי שתסביר לו מה קורה, אך לא קיבל דבר בתמורה. "הממ.. זה וויל נכון?" הוא שאל בחשש את וויל שהזיל ים של דמעות. "חשבתי שאהבת... את אליזבת?", "ג'ק! אל תהיה מגוחך!! אתה יודע שתמיד רציתי אותה בשביל הסקס.. והכסף, כמובן!" הוא ניגב מעט את דמעותיו. רוקסן צחקה למראה ג'ק המבולבל "וכל הקטע של להציל אותה מברבוסה?! הכסף?!" "ברור.. מה חשבת. שאני פרייאר?!" לרגע נרגע, אך למשמע צחוקה המתגלגל של רוקסן פצח בבכי בשנית. "אוקי, אוקי! מצטערת!" היא חייכה. "אז מה עושים עכשיו?" שאל וויל, מתייפח. "צריכים לעגון בנמל כלשהו או אי על מנת לתקן את הנזק שנגרם לנו לספינה. אל תדאג.." אמרה למראהו הפתטי של וויל, "נחפש את אליזבת או התכשיטים או וואטאבר..תירגע לבנתיים." היא הביטה לאופק מחפשת סימן של יבשה, אך כלום. "אולי מוטב.. שאני אנווט?" ג'ק כרך את ידיו מסביב לרוקסן, אוחז בהגה. היא לא נרתעה, יתרה מכך-היא שלחה אליו חיוך. "אהם.." אמר וויל כשהתקרב אליהם. "אני גם פה, זוכרים אותי? הבחור שאבד לו יהלום 52 למעמקי האוקיינוס הזה!#@%@" "אני מופתעת שאתה בכלל זוכר את שם הארוסה לשעבר שלך!!" הטיחה בו רוקסן. ג'ק גילגל עיניים וניסה להעביר נושא. "יש לך פה במקרה בקבוקי.. רום?" שאל אותה ג'ק. [נו למה ציפיתם?! זה ג'ק.. כאילו דה?] "במקרה.. זה המשקה החביב עלי" ענתה. "יופי של אישה מצאת לך, הא ג'ק?" וויל שאל בציניות. "תאמין לי שאני יודע איך לדוג אותן מהמים." הוא חייך. "לא נראה לי." היא הוסיפה בהתגרות. "יבשה!!!!!!!" צעקה רוקסן. הם שטו במשך מספר שעות עד שהבחינו בפיסת אדמה אי שם באופק. "אולי נוכל סוף סוף לשוט כראוי, חשבתי שכל שניה אנחנו עומדים להתפרק לחתיכות." "ווהו! מה זה היה?" שאל וויל למרגש הטלטול הנועז שחוותה הספינה הפגומה. "טלטול קטן. מה קרה? מתחיל לפחד?" הוא חייך. "אל תדאג, אנחנו בידיים מיומנות של הקפטנית פה..." אך לא עברו שניות ספורות והגיע טלטול נוסף-הפעם זה הפיל כמה מהארגזים שהיו על הסיפון. "שיט!!!!!!!! קח תחזיק תהגה ג'ק!" היא ניסתה להציל מה שנותר מהסחורה שאבדה אבל ללא הצלחה. ג'ק תפס מהר מאד פיקוד על הספינה. "אוקיי כולם.. לרדת בזהירות!" אמר בשמחה. "אני לא מאמינה! אוך, זה לא טוב..יותר מלא טוב. אני במצב עדין מאד פה.." מלמלה רוקסן לעצמה. "אתה חייב לאהוב אותה, הא?", "או שלא.. פיראטיות הן בהחלט לא הטיפוס שלי.", "ברור.. רק כסף אני משער?" שאל ג'ק. "צודק אתה, ידידי". "טוב, נראה לי שאני אלך למצוא אות חיים, או לפחות משהו לאכול כל עוד אנחנו על האי הזה." אמר וויל. "תביא גם לסיפון אוכל! אנחנו במחסור רציני כעת בגלל.. "התקרית" הקטנה שהיתה לנו קודם..", "כן כן שיהיה.." "אוקיי לאב, נראה לי שאני אתקן את מה שקרה בחרטום.. את תטפלי בפריצה של ה.."הוא נקטע ע"י רוקסן, "ג'ק.. זו הספינה שלי, להזכירך" הוא חייך. "תביא אוכל... תביא זה ותביא זה...תביאו לי את היהלום!!" צעק וויל לעצמו בזמן שהלך במרץ בין הדקלים שבחוף. "אר.. הרוקסן הזאת יכולה לשגע פילים.. היא מדהימה, אבל יכולה להוציא אנשים מדעתם... וג'ק! אוהוה.. מתעלם ממני לחלוטין. חבר, הוא קורא לעצמו. חא! אני.." מלמל לעצמו כשלפתע דרך על מלכודת פרימיטיבית למדי, ונתלה על עץ. "אהא!!! תפסתי אותך........אופס!". לעיני וויל נגלתה בחורה שובבת מראה-שצצה מאחורי עץ, הפוך, כמובן. "מה?! מי את?! תורידי אותי מפה לפני שכל הדם יעלה לי למוח! ירד.. יעלה.. אוך לא משנה. תורידי!" אך למשמע מילים אלו היא גיחכה. "מה כ"כ מצחיק..?", "העובדה שיש לך חרב בחגורתך ואינך משתמש בה." וויל הנבוך שלף את חרבו וחתך את החבל אשר קשר את רגלו במעלה העץ. עד מהרה הוא נחת, לא כ"כ בשלום, על הקרקע. כעת הנערה התגלגלה מצחוק. החושך החל לרדת. "אפשר להבין מי את בדיוק, מה את עושה פה-ולמה בדיוק התהפכתי?!" שאל. "אתה יכול לקרוא לי ג'ני 'רגליים זריזות', אני חיה פה כבר שבועים והתהפכת משום שטמנתי מלכודת לבע"ח" אמרה בהחלטיות. "ובכן ג'ני, אני בטוח שכינויך מצודק-ושאף מצאת לך בית הולם, אבל למה לכל השדים את משתמשת באיזור טרופי שכזה במלכודת פרימיטיבית שכזאת?" אמר בזלזול. "אולי כי.." היא התחילה להגיד אך נקטעה ברגע שוויל שלף את חרבו ואיים לשסע את גרונה. "מאיפה התכשיטים האלו...?" הצביע על שרשרת הזהב שענדה עם אבן הספיר-ועל טבעת היהלום המלוטשת. "למה אתה רוצה לדעת?" שאלה בהתגרות. "מאיפה... התכשיטים האלו?!" שאל פעם נוספת-ללא סבלנות. "אין לי ברירה נכון?... טוב... אני מניחה שאני אצטרך.. לקחת את הסוד הזה לקבר!" היא העיפה את חרבו של וויל עם רגליה בבעיטה, והחלה לרוץ בין הצמחים הסבוכים, מפלסת את דרכה ללא כל קושי. "עצרי!!" הוא החל לרדוף אחריה. "מסתבר שתצטרך לרדוף אחרי.. מבואס?" חייכה אחורנית והמשיכה לרוץ. 'הכינוי שלה באמת מצדיק את עצמו..' חשב לעצמו וויל בזמן שהתנשם תוך כדי ריצה. "עצרי, ולא אפגע בך!!", "כן.. חח.. ברור!", משהו בטון שלה נשמע מוכר. וויל לקח פניה אחרת והגיע לקיצור דרך. "אהא!!" לא תתחמקי עכשיו!" הוא שלף את אקדחו ישר מול פרצופה המבוהל. "אני אשאל שוב... איך השגת את התכשיטים האלו?", "מה זה משנה לך?!", "תתפלאי..." הוא המשיך להתנשם. "אני מצדיע למהירות שלך." אמר ותפס לבסוף נשימה אחידה. "אם אתה כ"כ מתעקש.. מצאתי אותם על גופה אחת שנמשתה לחוף..." אמרה בעצבנות.

Lettuce Girl

New member
עוד המשך...

"גופה?! היא מתה?! לאאא!!" הוא לחץ על הנצרה. "תני לי אותם עכשיו!", "את מה?!?!?!" שאלה ג'ני. "את התכשיטים!" ג'ני הסירה וזרקה לו אותם. "איפה הגופה?!" שאל בחוסר החלטיות. "שרפתי אותה.", את מה?!?!?!!? מה עשית?!" צעק. "הייתי צריכה חום!! בלילה לא תשרוד-אלמלא קיים לצידך מקור חום. החיות.. משחרות לטרף. הייתי צריכה לשרוף אותה! למעשה, היא בוערת עכשיו בצד השני של האי. מרוצה?! הנה, אמרתי לך הכל, עכשיו תן לי ללכת!!", "לא נראה לי!!" "אוו.. אתה חושב שאתה גיבור על עלמות במצוקה, נכון?" – בפעולה מהירה ביותר, היא הרימה מוט עץ מגולף היטב ואיימה עליו. "את מאיימת עלי, עם זה?.. את יודעת שיש לי אקדח, נכון?" הוא זלזל בה. "אתה מזלזל בי?" [זה מה שאמרתי!! טוב אני יוצאת להפסקת קפה *וויל וג'ני בפריז* .... .............. ................. ..................... טוב אהם. חזרה לעניינים!] בקצה המוט ניצב תער חד המוצמד היטב אל גוף המוט. "אל תכריח אותי להשתמש בזה!" "מה שאני רוצה לדעת, זה איך נערה כמוך מוצאת את עצמה-לבד, על אי, לגמרי לבדה?" "אינני חושבת שזה מעניינך, עכשיו-תן לי ללכת, או ש..", "או שמה?!" חייך. "תדקרי אותי?", "למעשה.." היא לא הספיקה להשלים את המשפט ועד מהרה וויל היה דרוך לירות בה-ומתוך אינסטינקט היא התכופפה וזרקה את המוט-שלפני שבריר שניה... לא היה בתוך חזהו של וויל טרנר המפוחד. "אהה!!! מה עשיתי?! הצילווו!!!" צעקה ג'ני בחוזקה. "אתה לא לבד פה, נכון?!" שאלה את וויל, חסר האונים, בתקווה. "לא." אמר חלושות. "הצילווווווו!!! מישהו!!!!!!", עד מהרה שתי דמויות ניצבו מאחורי ג'ני המבוהלת, עד מוות. "וויל!!!" צעק ג'ק. "אני מכירה את הקול הזה...." לחשה ג'ני. "וויל!!! מה קרה לך?!...", וויל הניד בראשו לכיוונה של ג'ני. ג'ק הפנה מבטו, לא מאמין למראה עיניו. "מה..? ג'ני? לא יתכן!!!!" "ג'ק!!!!!!!!!" ג'ני קפצה עד מהרה על קפטן ג'ק ספארו, הידוע לשמצה. "ג'ני!!! מה השם הבלאדי רום את עושה פה-תוקפת את חברי?!" שאל. "ג'ק!!! יצאתי לשיט לפני כשבועיים בסירתי הצנועה-כשלפתע נקלעתי לסופה ומצאתי את עצמי פה-לבד! ניסיתי לשרוד כמה שיכולתי אבל..אז הוא הופיע ואיים עלי עם האקדח שלו..", "שבועיים? וואו..." קטע אותה ג'ק. "אתה בטח לא מתרשם, הא? אחרי הכל- אתה שהית באי שומם 3 שבועות.. מה יש לי לדבר.." רוקסן גלגלה עיניים. "טוב ג'ק, או שתכיר בינינו או שפשוט נעזוב.. איתך או בלעדיך." היא כבר באה לפנות את וויל. "אה, כמובן! רוקסן, תכירי. ג'ני ספארו.", "ספארו?!" נדהמה רוקסן, "יש עוד ספארו ?!", "היא אחייניתי, אל דאגה" הוא קרץ לה. רוקסן התעלמה, "כן.. נעים בהחלט להכיר אותך..." אמרה, "אך יש לנו דברים חשובים יותר לעשות.. ג'ק! תעזור לי לפנות את וויל, אני לא יכולה לעשות הכל בכוחות עצמי, אתה יודע!". "כןכן, אני בא! ג'ני! את חייבת לבוא איתי ולספר לי הכל!". ארבעתם הגיעו לספינה תשושים. "מה נעשה עם וויל?! זה פצע עמוק!" אמר לג'ני ורוקסן. לרגע, רוקסן היססה. "אני אוכל לרפא אותו.", "אה, באמת? את לא מפסיקה להרשים אותי" אמר ג'ק. "בכל מקרה.. אני יודעת שיטת ריפוי עתיקה.. אתם תצטרכו לצאת מהחדר, זה די מסוכן. אני אצטרך שקט מוחלט. ג'ק! תביא לי קוקוס שיש באי, מים מתוקים, נתרן שיש במרתף הספינה ועלי קמומיל שמצויים לצד הארגזים! מהר!!" זרזה אותו. "ג'ני, אני אבקש ממך לחכות בחוץ." "הממ.. אוקיי." השיבה. עד מהרה חזר ג'ק עם המרכיבים והותיר את וויל ורוקסן בתוך התא הנעול. "ג'ני!!!!! כמה זמן עבר!!! בזמן שהיא מטפלת בו..בואי נצא לסיפון!" הוא החל לשתות בקבוק רום. "ממתי אתה שותה את זה?!" שאלה אותו. "זה רק יכול להזיק. אתה מפסיק.. ועכשיו!" ציוותה עליו בזמן שהוא שלח מבט משתוקק לעבר הבקבוק שג'ני בדיוק חטפה מידו. "אוקיי.. אז מה יש לך לספר?" שאלה אותו. "מה לי יש לספר? אני ג'ק ספארו! לבטח שמעת עלי, לא?" חייך. "הייתי די מנותקת מהעולם החיצוני לאחרונה ולמעשה, הדבר הכי מעודכן ששמעתי עליך-זה שהשגת את הפנינה השחורה בחזרה!" "השגתי.. היא שוב חמקה לי מבין אצבעותיי. בכל מקרה, איך בכלל הגעת .. לאי הזה? את יודעת שהוא לא מסומן במפה?! אנחנו הגענו אליו במקרה! היה לך מזל גדול!", "כן אני יודעת... ושוב תודה על שהסכמתם לקחת אותי. פשוט, אני וקלווין שטנו בספינה שלו, הוא אחרי הכל בן למשפחה אמידה, ולפתע-סופה עזה! קלווין.. לא נמצא! איבדתי כל תקווה לראות אותו שוב, אני לא משלה את עצמי שזה יקרה גם." דמעה נזלה על פניה השזופות והחינניות. הפעם האחרונה שג'ק נפגש עם ג'ני היתה לפני כ5 שנים-והיא נראית בדיוק אותו הדבר-מלאת מרץ וחיים, אך הניצוץ שג'ק זכר בעיניה הירוקות-אבד. הוא החל להתמוגג לאחר מותו המסתורי של אביה, אח של ג'ק-ג'ונת'ן-אך נעלם לחלוטין כעת. "כדאי שאני אתחיל לנווט את הספינה. לא נראה לי שהם יצאו משם בזמן הקרוב! בואי תעזרי לי! נדבר על הכל בהמשך." וכך במשך מס' שעות תמימות-ג'ני סיפרה לג'ק כיצד עמדה להינשא לקלווין-כיצד הוריו אף פעם לא פירגנו לה-או כיבדו אותה, וכיצד הם נלחמו בכולם. היא סיפרה לו כיצד אימה, קרוליין, מתה מדלקת ריאות חריפה. "קרול.. מתה?!" הספינה התטלטלה מעט. "ואיך החזקת מעמד?" הוא שאל בעודו פונה ימינה בחדות. "לא החזקתי. התמוטטתי, ושכבתי במיטה שבוע שלם. כבר לא נשאר לי אף אחד בעולם ופתאום אתה מוצא אותי!" ג'ק הושיט יד אחת וחיבק את אחייניתו שעמדה לפרוץ בבכי. "סיימתי." יצאה רוקסן אל הסיפון. "הוא יהיה בסדר... בקושי רב. אני כבר חוזרת" היא תיבה קטנה וחזרה אל וויל. "ומה אתה מספר עליה?", "את מכירה אותי" הוא חייך אליה. "גם אם הן לא רוצות אותי, דבר שנדיר לחלוטין, הן ירצו בסופו של דבר" קרץ. "היא צעירה!! אני לא אתפלא אם היא בגילי..דוד ג'ק, שובב שכמותך" היא חייכה. "אני מניח שכן... תמיד הייתי, לא?" "תמיד! ותמיד היית החביב עלי מכל המשפחה." היא התיישבה לצידו על חבית ריקה. "נדמה לי שזה הזמן לאכול.. אני גווע ברעב. תיכף עולה האור ולא אכלתי יומיים!! את רעבה?", "כן" התפרצה רוקסן-שיער השטני מתנופף לו ברוח בוקר קרירה. "אני אוהב אותן כאלה" הסביר ג'ק לג'ני-המפוחדת והמורשמת כאחד-מעזותה של רוקסן. "כשחושבים על זה.. הן תמיד היו הטיפוס שלך.", "אני לא משתייכת לשום טיפוס. אני פה, אם מישהו רוצה לפנות אלי.... ", "יאפ... לגמרי הטיפוס שלך.." לחשה ג'ני לג'ק בעודו מחייך. "הארוחה מתבשלת בחדר האוכל.." אמרה רוקסן. "מה עם וויל? הוא יהיה בסדר?" "אל תדאגי..כלום לא יקרה לו, הוא יהיה בסדר. עוד כמה סנטימטרים והוא היה מת. לא שזה דבר רע.." המשיכה בשקט. "א. אני לא דואגת! ב. לדעתי מישהו צריך לשמור עליו.. ג. לא, אני לא דואגת!" אמרה לאחר שרוקסן גלגלה את עיניה. "שיהיה". "ג'ק, תטיל עוגן! בואו לאכול בעוד 10 דקות. אני אלך לבדוק מה שלום וויל". "בוקר טוב לישנוני שלנו" אמרה רוקסן לוויל. "ישנת טוב?", "רע.. מאוד.", "יופי" חייכה. "יש לך מזל שיצאת מזה.. הצלחתי בקושי רב לטפל בך..תיזהר לא להתחיל עם בנות ככה בפעם הבאה-האקדח הוא לא האמצעי הטוב ביותר.", "את טיפלת בי...? למרות.. למרות

Lettuce Girl

New member
ועוד אחד ואחרון תקראו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שכל הזמן התלוננתי והכל?" אמר, מתפלא. "כן.. אל תגלה לאף אחד, אבל אני לא עד כדי אנוכית ומגעילה.", "אני לא מאמין" אמר בציניות, "נהה.. אולי אתה צודק" היא קמה מהכסא שלצד מיטתו. "אני הולכת לאכול ואביא לך למיטה, אוקי? כולם יבואו לבקר אותך מאוחר יותר", "לא! חכי!" הוא משך את ידה. "אמרו לך שיש לך עיניים מדהימות?" "כן." צחקה. ".. זה אף פעם לא עובד להם. "אני רציני! הן כ"כ אפורות.. ועמוקות!" "אוווקי.. נראה לי שמישהו זקוק לעוד שעות שינה, נתראה אחר כך" כיסתה אותו והלכה. "ביי! תחזרי מהר!" אמר לה, בעיניים חולמניות. "אויש נו באמת.." מלמלה לעצמה. ג'ק וג'ני היו כבר ערוכים ומוכנים בחדר האוכל. "אה, אתם כבר כאן! אז בתיאבון!" היא לקחה לעצמה שוק מההודו, אשר היה מונח על מגש כסף גדול עם פירות מסביבו. "את הכנת את כל זה?" שאל ג'ק בפה מלא. "כן... כשוויל ישן." אכלה במרץ, כך גם ג'ק וג'ני שהיו רעבים במיוחד! כעבור חצי שעה תמימה כל השולחן התרוקן, מלבד האוכל שנשמר לוויל, וזה גם בקושי רב. "אני אביא לוויל את הארוחה שלו, ולאחר מכן תבואו לבקר אותו." אמרה רוקסן. "הממ אוקי.." אמרה ג'ני, מפחדת ונרגשת בו זמנית מתגובתו של וויל לכשיפגוש אותה שוב.."ג'ק, בוא נעלה אל הסיפון-אני לא מרגישה כ"כ טוב", "וואו! תיזהרי לא לבזבז את הארוחה שאכלת עכשיו!" ניסה ג'ק להתלוצץ אך ללא הצלחה. "מרגישה יותר טוב?" שאל ג'ק. "כן..תודה" היא חייכה. "אז מה קרה איתך מאז שחיסלת את ברבוסה הזקן, והשבת לעצמך את הפנינה השחורה?" שאלה-כניסיון לפתח שיחה. "אני מעדיף שלא נדבר על הספינה הזאת... סאבי? ["ברור?" לכל הפקצות של הבינו:p] "אוקי.. אבל בכל זאת-היא היתה כל חייך! השקעת בה את כולך, את מאמצייך..." "ושוב, גומלים לי בנטישה מוחלטת על אי.", "אבל למה?" שאלה. "תביני-יש אנשים שחולקים דעות שונות, אך לא מסוגלים לקבל את היתר-אז הם מורדים" הוא נאנח. "לפני שהותירו אותי על האי, שמעתי שהם תכננו להשאיר את גיבס, ידידי משכבר הימים, בנמל כלשהו, על מנת שלא נחבור ביחד ונמצא דרך בחזרה אל הספינה. "ממזרים...." הוא הוציא בקבוק רום ושתה לשוכרו. "דוד ג'ק!!!!!" ג'ני לקחה לו שוב את הבקבוק, וזרקה לים. "לא, לא, לא!!! אל תעשי את זה שוב!", "הבטחת שתגמל מזה!!" הטיחה זו ג'ני, "זה לא מקובל עלי!". "זה לא כ"כ קל , את יודעת..." הוא שיהק. "וויל.. אתה בסדר?" חזרה רוקסן עם הארוחה המיועדת לוויל. "בתיאבון, אני הכנתי את זה.", "עכשיו אני מבין למה ג'ק התלהב ממך.... " "אנחנו מגזימים יותר מדי, אתה יודע-עבר רק יום וכמה שעות...עכשיו, אני לא בטוחה- אני אמורה לסדר לך את הכריות וכל זה? כי אני ממש לא טובה בקטע של הטיפול, רק בריפוי" חייכה. "נדמה לי שכדאי שאני אקרא לג'ני וג'ק. "לא, אל תלכי! תישארי איתי!" "אוקיי, אדון טרנר.. או שאתה מנצל את העובדה שאתה חולה, או שאתה שם אותי ללעג-שום אופציה לא מקובלת עלי, אוקיי?!" אמרה לו בהחלטיות, ושלחה מבט נרגז. "הלכתי לקרוא להם... תאכל! הם יגיעו תיכף!" היא סגרה את הדלת בחוזקה.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif איזה יאפההההההההההה !!!!!!

קבלי ח"ח ע-נ-ק-י-
אלוהים ברא גם אנשים כישרוניים וגם אנשים מאוד מאוד מאוד לא כישרוניים (
, כמוני)

moran14h

New member
יא!!!!!!!!!!!!!!!1 איזה מגניב..

זה כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מדהים!!!!!*מתלהבת* וגם עושים לשודדי הקראיביאים סרט המשך....*ממשיכה להתלהב*

Galadriel 3000

New member
וואו!!!!!! יצירתי!!!!!!

אבל- כמה דברים- א.עושים שורה חדשה כל פעם שמישהו אחר מדבר, אחרת זה נורא מבלבל... ב.יותר מדי סלנגים... ומלים "גבוהות" משובצות אצל מישהו שלא מדבר ככה... ג. אוף... פשוט לא מוצא חן בעיני שכמעט הרגת את וויל... וגם עשית אותו מרושע כזה... אבל זו כבר הבעיה שלי... חוצמזה זה ממש טוב!!!!!!! קבלי ח"ח!!!

SShiRaS

New member
הממ

א. ג'וני מושלם ב. ג'וני מושלם ג. ג'וני מושלם ד. אם היינו עושות דיאלוג בו כל צד היה בשורה אחרת.. זה היה ארוך בטירוף ה. אין הרבה מילים גבוהות.. ניסינו לשמור על זה בפרופורציה.. הממ התאים לפי הדמויות והכל.. [כן, אגב-היי! אני השניה שכותבת את זה :p] ו. וויל יצא ביטצ'י נורא פה.. אבל מגיע לו..הוא תקוע כזה.. חח .. ולאור העובדה שאני מדברת בפורום אורלנדו בלום.. *רצה למקלטים*

moran14h

New member
מסיכה איתך

ג'וני משולם!!! (עכשיו מיכל תגיד שוב שנטשתי את ג'סטין ואני לא..ואז אני אתחיל לבכות) חחח וויל באמת קצת תקוע אבל הוא נראה נהדר אז למי אכפת..אפילו שג'ק נראה יתר טוב..*גם רצה למקלט*

מרי בל

New member
הקפצה ועוד

אממ אני מקווה שאהבתם מה שאני וחברה עשינו לסרט יש עוד הרבה פרקים ואם תאהבו אז אני אפרסם את כולם אממ תגובות? אני אשמח לדעת מה דעתכן

magick smile

New member
אני חדשה

שלום שלום..... אני סהר, אני חדשה... מה המצב חסה???? חתיכת פורום.. חשבתי שלא יהיו הודעות בכלל...חח silly me מכיוון שאני חדשה לא ידעתי איך לכתוב את ההודעה הזאת ואיפה, אז סלחו לי אם זה לא במקום הנכון... אני אשמח להדרכה!!! שמחה להצטרף לפורום!!! ממני סהר נ.ב. אני לא ממש יודעת כלום על אורלנדו בלום... אז תרגישו חופשי לעדכן אותי!!

moran14h

New member
ברוכה הבאה!

אני מורן.. ואם את רוצה הדרכה תקראי את ההודעה של המנהלת בכינסה לפורום מקווה שתהני

מרי בל

New member
אהמ

שמחתי מאוד לקבל את התגובות על הפאנפיק:} וראוי לציין שאת רוב הקרדיט חייבים לתת לשירה (דפ) הגאונה שכתבה את רובו והשאלה שנשאלת עכשיו היא "האם לפרסם את שאר הפרקים"?

היי גם אני חדשה

ואני ממש אוהבת את המראה של אורלנדו!יש לו יופי מיוחד כזה ולדעתי הוא שיחק ממש טוב בשודדי הקאריביים..בשר הטבעות הוא בקושי אמר מילה.. אה ו..הוא לא הומו! (אני מקווה :) )

little bry

New member
הההההיייייי

חחח ממצף? אני שרית בת 14 מחולון בטוחההה שתהני פההה ושרונייי זה מהמםםםםםםםםם!!!! כלכבוד!

יווו!! איזה יאפה!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

|ג'וני||ספארו| פשוט יאפה!! זה גם מה זה קורע מצחוק!! דמיינתי איך זה יראה בזמן שקראתי את זה, וואי, זה פשוט ממש יאפה!!! יש שם קצת דה ז'ה וואים מהסרט הראשון, אבל ככה זה תמיד..! זה פשוט ממש יאפה!!! אה, ואני מודה לך שעשית שג'ני היא אחייניתו(?) ולא אישתו. רציתי להתאבד באותו הרגע... אבל אז נרגעתי. לסיכום: ממש פשוט מאוד ממש ממש יאפה!!!!!!!!

SShiRaS

New member
ארר

למה אני מרגישה שכל הקרדיט נקלח ממני?! נבר מיינד.. בכלופן.. ג'וני איז מיין בובע..so BACK OF

../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

אה, את עשית את זה?? אז את ממש מוכשרת!!!! ח"ח!! אה, ומותעק, אל תקנאי, זה בסדר. אני אזמין אותך לחתונה.

למעלה