הפנאפיק של הדר-פרק 1

SShiRaS

New member
.....

או שלאניח.. זה בסדר, אני אגיד לשומרים לא לבעוט בך החוצה מהטקס המושלם שלי ושל ג'ונושלם. רייט הדרה? חוצמזה.. אל תטפחי תקוות.. אלא אם את רוצה להיכוות אגב, ט'נקס על הח"ח בובע.

SShiRaS

New member
.... -_-

דיברתי אל הדרה [מרי בל] בעע.. ניח.. דנה.... אףפעם לאחיבבתי תשם הזה ....... ואם לא היית מחבבת את הפאנפיקוש שלנו, הייתי נאלצת להרוג אותך. אבל ד'ן אגאין.. ^_^

אה, אופס.. טעות שלי!../images/Emo163.gif

|ג'וני||ספארו| ומה רע בשם דנה..?
בכל מיקרה, איים ווילינג טו שייר איף יור ווילינג טו שייר!

SShiRaS

New member
ברר...

את... מבקשת ממני.... להתחלק.. בג'וני?! פורגיב מי אם אעיז לגחך -_- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. סתם לא.. אבל.. בובע.. הוא שלי, סורי לאכזב :)

SShiRaS

New member
חבל שתתאכזבי ישירות ממנו

תפרשי עכשיו לדוקים ותצאי בזול :)

moran14h

New member
לא רגע זה לא פייר

ג'וני גם שלי....*מרגישה נבגדת* מה אתם לקחות אותו לעצמכם??????????????? לא פייר

ג'וני הוא בן-אדם חופשי, פיפל!

אני אודה לה' אם יום אחד תנתן לי האפשרות לפגוש אותו, או לפחות לראות אותו בחיים האמיתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אין כזה דבר: "ג'וני שלי!" מתוקות, איפה? איפה הטבעת?

moran14h

New member
לא אמרתי שאני נשואה לו..אמרתי שהוא

גם שלי... אני מעריצה גדולה שלו והוא גם שלי!

Galadriel 3000

New member
נכון

גם שלך ג'וני... (וואי צריך לחלק אותו להמווון חלקים!) ואגב זה פורום אורלנדו פה ולא פורום ג'וני אז בבקשה!

Lettuce Girl

New member
*מוציאה סכין*

לא אמרתן שצריך לחלק אותו להמון חלקים?
גמני אוהבת אותו, בכולופן....

SShiRaS

New member
תמשיכו לחלום חמודות שלי

ג'וני שלי.. ברר.. לא מחלקת אותו לשום חלקים אתן יכולות רק להתענג על השם.. הוא שלי! מוהאהא :)

moran14h

New member
אאאאאמ

לא נראה לי...ג'וני גם שלי ואני לא מוותרת! אבל אני לא אתחתן איתו (כבר השלמתי עם העובדה) (אל תתפחו תקוות ,אני לא נורמלית) אבל זה רק בגלל שאני אתחתן עם ג'סטין..

SShiRaS

New member
בכל זאת..

ג'וני שלי!!! ברר.. כןכן *מגינה על ג'ונושלם בגופי* ושמישו ינסהההה לעצור אותי.. מוהאהאהא

למעלה