אופס ../images/Emo4.gif המשך......
"היי וויל, מרגיש יותר טוב?" הגיעה רוקסן אל חדרו של וויל, השכוב במיטה, כעבור כמה שעות. "הבאתי לנו ארוחת צהריים" הוא התיישב בגניחה, ורוקסן הגישה לו את קערת המרק. בשולחן שממול המיטה, היא אכלה גם כן. "מה עם ג'ק וג'ני? לא תאכלי איתם?" "לא נראה לי...", "מה קרה ביניכם?" שאל כמצפה להסבר-על אשר מתרחש מחוץ לחדר החנוק. "כלום" מיהרה לענות ופתחה את החלון. "למה לא אמרת כלום? אי אפשר לנשום כאן מרוב שחנוק." היא ניגשה לאכול בשנית. "צריך עזרה?" שאלה אותו, לאחר שראתה כי הוא בוהה בה. "לא..", "ובכן, אז למה את נועץ בי כאלו מבטים?! בן אדם לא יכול לאכול בשקט?". "את כ"כ יפה כשאת אוכלת.. ובכלל!", "וויל.. שנינו יודעים שאני לא מוצאת חן בעיניך, אתה פשוט חש אסיר תודה אלי-ואתה מפרש את זה לא נכון. עכשיו, תאכל-ואז נדבר כבר.." היא לגמה מהקערה שלה. "אלו יותר מרגשות תודה! רוקסן, אני מביט בך וגל עצום של אהבה שוטף אותי. עד עכשיו הייתי עיוור.. מסנוור מהכסף, מזהב!! את גרמת לי להבין שכל הדברים האלו, מתגמדים לעומת הרגשות האמיתיים.", "כן כן, רומיאו שלי.", "אני רציני... מעולם לא הרגשתי ככה כלפי מישהי." הוא לגם באיטיות מהמרק. "אז.. מה קורה בינך לבין ג'ק?", "רוקסן השתנקה קלות. "את בסדר?!" שאל וויל-מזיז את המגש, ומנסה לקום באיטיות לקראתה. "כן.. פשוט עבר בקנה הלא נכון. מה אתה עושה?! תחזור למיטה מיד!" וויל נפל. "שלא תעיז לעשות את זה שוב. אתה צריך לשכב, לפחות עוד יום!", אך וויל לא השיבף אלא רק הביט בה. "או בראד'ר..." מלמלה. "טוב אני צריכה לעשות משהו.. תיכף יגיע הערב וצריכים להכין את הכל לעגינה מחר בלילה. "אנחנו עוגנים?", "כן.. בפורט אנג'ל, לא רחוק מכאן." "פורט אנג'ל?!?!!" נדהם וויל. "כן, למה?", "לא.. לא משנה", ניסה להתחמק. "טוב..תנוח עוד טיפה.", "מרוב מנוחה אני עוד אשתגע פה!!!" "בכל מקרה, אל תזוז מפה!" אמרה בנוקשות, אך שלחה חיוך כדי לרכך את האווירה. "אחזור יותר מאוחר. אם אתה צריך אותי, קרא לי דרך החלון-הוא בדיוק משקיף לסיפון." היא פתחה את הדלת-שם עמדה ג'ני. "אה.. ג'ני.. כנסי" ושלחה מבט חצוף. "היי וויל.." התקרבה אל מיטתו, מפוחדת. "מרגיש טוב?", "לא!" הטיח בה. "מה את רוצה?!", "רציתי לבדוק.. לבדוק מה שלומך..אתה יודע..", "לא, אני לא יודע. ואני צריך מנוחה.. אם לא אכפת לך, אז תעזבי אותי!", הוא ניסה להתחמק ממנה. "אבל...", "לא שמעת מה שאמרתי?! הספיקה לי דקירה ממך, תודה רבה! אני לא מחפש... עוד .. צרות אצלך!", "אוך, וויל טרנר-לא ראיתי אי פעם עקשן כמוך! באתי להתנצל, לבקש סליחה!!", "הסליחה שלך לא תעזור לי לנוח, נכון?! היא לא תרפא את הכאב, נכון?!" צעק עליה, בקושי. "אני אודה לך אם תצאי מהחדר שלי!!" "לצאת.. מהחדר שלך?! פחפחפחפח" [או וול..] היא לגלגה. "במקרה שלא שמת לב, זה גם החדר שלי!" היא הצביעה על המיטה הסמוכה לשלו.", "זה לא נותן לך את הזכות להפריע לי!", "אה כן, ומה איתך? מצותת לשיחותיהם של אנשים אחרים ומעמיד פני ישן!!", "לא העמדתי פנים!! ניסיתי להרדם, אך משום שכל הזמן דיברת 2 מטרים ממני, מן הסתם לא יכולתי!! אל תדאגי.. אני לא מתעניין במה שאמרת, את לא עד כדי כך מעניינת או חשובה לי!" הוא צעק עליה בחזרה. "מה קורה פה?!" הגיע ג'ק, ושניה אחריו רוקסן. הם נתקלו זה בזה-ומבטיהם הצטלבו, אחרי כל הזמן הזה שהם ניסו להתחמק זה מזה [לאב איז אין ד'ה אייר]. "אהם.. כן.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?! שמעתי את הצעקות בסיפון!! ג'ני, את יודעת טוב שהוא חולה, ואת באה לצעוק עליו?", "סליחה?! אני באתי לבקש סליחה! הוא זה שהתחיל!", "לא נכון, את התחלת עם זה!!!", "אוקי אוקי, ילדים! אם תפסיקו לריב, תקבלו חלב.. ועוגיות!" אמר ג'ק וחייך. "לפזר את המריבה. היא לא תעזור לאף אחד!" רוקסן הביטה בו מחייך. 'הוא כ"כ יפה.. ומצחיק.. ומהמם..אוך! רוקסן.. למה נקלעת?!' "ג'ני, אולי כדאי שתצאי מהחדר ותתני לוויל לנוח." ג'ני גלגלה את העיניים ויצאה בסערה מהחדר. "רוקסן, את היחידה שמבינה אותי." אמר וויל. "תודה..". "ג'ק הביט בשניהם והחליף מבטים עם רוקסן, אך לא מילה." "אני אמשיך לנווט את הספינה..." אמרה רוקס, וקיבלה בתמורה מבט מאשים מצידו של ג'ק. "אז מה, מייט, מה קורה בינך לבין רוקסן... וג'ני?", "רוקסן.. היא פשוט.. אשת חלומותי.." אמר, כחולם בהקיץ. "ג'ני... בלי לפגוע, ג'ק, אבל היא עקשנית, לא מקבלת את הטעויות שלה-ומעצבנת!!", "כן.. דומה לך.", "לי? לך!" ג'ק צחק. כך במשך שעה תמימה, סיפר לו וויל על מה שקרה על האי... על מה שקרה עם אליזבת-וכיצד אביה התפטר מתפקיד המושל-מיד לאחר שברחת, בפעם ה.." הוא ניסה לספור, אלב נכנע. "התפטר?", "כן.. הוא שמר על כבודו. הוא ידע שאם הוא לא יתפטר-יפטרו אותו על שנתן לך להמלט.", "מה אני אגיד לך ידידי, אני פשוט לא נופל על הצוותים הנכונים. אני מציע הצעות, ואחרי הכל, אני קפטן..", "ג'ק ספארו.. מכיר את זה כבר" הוא חייך, "כן.. וההצעות שלי הגיוניות לחלוטין!! אתה תראה שאני אשיג בחזרה את הפנינה, כפי שקרה בעבר." הוא חייך. "את ג'ק ספארו לא מנצחים בקלות כ"כ. אגב, כשנגיע לפורט אנג'ל, מחר בלילה, נחפש את גיבס! אולי הם הורידו אותו שם.", "גיבס! הוא נשאר נאמן?", "בוודאי! אתה הרי מכיר אותו. זקן חביב. אני רק שמח שהשמדנו את השלדים המתועבים של ברבוסה. זו היתה חוויה, הא ידידי?", "כן.. מי היה מאמין שחודשיים לאחר מכן-נמצא את עצמנו במצבים שונים לגמרי." ג'ק נאנח. "וואו אני צמא.", "נגמרו לך פה המים.. אל תדאג-אני אביא!" הוא טפח על שכמו של וויל וחייך. "או, היי ג'ני". אמרה רוקסן כשג'ני התקרבה אליה בעודה שותה מעט רום. "היי...תשמעי.. מקודם לא התכוונתי לגרום לבלאגן הזה..", "אין בעיה.. אני מבינה אותך.. וויל הוא משהו מיוחד... דורש הרבה סבלנות" היא חייכה. "הוא פשוט בלתי נסבל! אני.. .אני מנסה לנהל איתו שיחה והוא כזה עקשן!! הוא לא מוכן לשמוע אותי בכלל!", "טוב.. תראי, לא עבר כ"כ הרבה זמן-מאז שדקרת אותו בחזה. את חייבת להבין אותו." "כן.. אני מניחה שאת צודקת." "היי בנות" חייך ג'ק. "אכפת לכן אם אקח מעט רום?" ומשום שרוקסן ישבה על אחד מהארגזים-ג'ק החליט שהוא רוצה בקבוק דווקא משם. "יש עוד ארגזים..", "אני יודע.." הוא חייך. "נו באמת.." היא זזה מעט-והוא נשען לקראתה. "את לא צריכה להסתיר את מה שאת מרגישה" לחש לה באוזן, בעודו מתכופף. "תמצאו חדר!" אמרה ג'ני, שלא הצליחה להתעלם.